instinct21 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Εψαχνα καιρο τωρα ενα χειριστηριο για το ps3 που να κανει τα shooting gaames (στυλ call of duty κλπ) πιο ευκολα στο ps3 μιας κ με το απλο χειριστηριο δεν ειναι ευκολο να σημαδεψεις τους αντιπαλους ουτε να κινηθεις στο χωρο ανετα! Μετα απο ερευνα λοιπον αποφασισα να αγορασω αυτο το χειριστηριο... review Στα ελληνικα καταστηματα η τιμη του ειναι γυρω στα 60 ευρω σκρουτζ Στο www.thehut.com το βρηκα σε καταπληκτικη τιμη στα 17.43 λιρια με εκπτωση 71% (χαμηλοτερη απο ebay amazon κλπ) κ σκεφτηκα να το μοιραστω μαζι σας! http://www.thehut.com/games/games-accessories/frag-fx-v2-ps3-controller-fragfx/10052533.html εκανα παραγγελια για 2 και περιμενω να μου ερθει ωστε να γραψω κ εντυπωσεις!!!
nem52 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Aν δεν κανω λαθος το ps3 παιρνει και οποιδηποτε κοινο ποντικι ετσι δεν ειναι??? γιατι να ταλαιπωρεισαι με αυτο???
instinct21 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Aν δεν κανω λαθος το ps3 παιρνει και οποιδηποτε κοινο ποντικι ετσι δεν ειναι??? γιατι να ταλαιπωρεισαι με αυτο??? ποντικι δεν ξερω αν μπαινει αλλα ακομα κ να ειναι ετσι χρειαζεσαι κ πληκτρολογιο ωστε να κανεις τις υπολοιπες κινησεις! επισης εγω το θελω για multiplayer games (να συνδεθουν 2-4 χειριστηρια πανω) Δεν ειναι τοσο ευκολο, αντε κοτσαρω ενα ποντικι πανω κ κανω τη δουλεια μου! ασε που κ σκετο ποντικι πιο ακριβα θα σου βγει
beez Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 εμενα μου φαινεται καλη περιπτωση. ποσο θελουν για μεταφοριακ?
nem52 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 ποντικι δεν ξερω αν μπαινει αλλα ακομα κ να ειναι ετσι χρειαζεσαι κ πληκτρολογιο ωστε να κανεις τις υπολοιπες κινησεις! επισης εγω το θελω για multiplayer games (να συνδεθουν 2-4 χειριστηρια πανω) Δεν ειναι τοσο ευκολο, αντε κοτσαρω ενα ποντικι πανω κ κανω τη δουλεια μου! ασε που κ σκετο ποντικι πιο ακριβα θα σου βγει νομισα οτι ελεγες για να παιξεις μονος σου fps.. οσο για το πληκτρολογιο συνηθισμενος απο το pc το εχω δεδομενο και δεν το σκεφτηκα καθολου.. εχεις δικιο.. με αυτο το μαραφετι ομως πως παιζεις? ειδα το βιντεο αλλα δεν καταλαβα... (τιμη ομως δεν θα σου εβγαινε ακριβοτερο.. ενα A4 tech που μαμανε τα ποντικακια στα 20 ευρω ειναι)
instinct21 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 εμενα μου φαινεται καλη περιπτωση. ποσο θελουν για μεταφοριακ? γυρω στη μια λιρα το καθενα δεν θυμαμαι ακριβως αλλα 2 λιρια κ κατι για τα 2 τους...
dimkou1980 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 γυρω στη μια λιρα το καθενα δεν θυμαμαι ακριβως αλλα 2 λιρια κ κατι για τα 2 τους... καλημερα , ξερει κανεις κατα ποσο το εν λογω καταστημα στελνει στην ελλαδα ηλεκτρονικα προιντα διοτι διαβασα στο site τους το εξης http://help.thehut.com/index.php?sid=193309&lang=en&action=artikel&cat=7&id=89&artlang=en μηπως τελικα τζαμπα γινεται η κουβεντα για το εν λογω καταστημα.. Επιπλεον αν κανεις εχει συνεργαστει μαζι τους στο παρελθον ας με διαφωτισει λιγο διοτι ειδα ενα mp3 player philips που με ενδιαφερει.
instinct21 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 καλημερα , ξερει κανεις κατα ποσο το εν λογω καταστημα στελνει στην ελλαδα ηλεκτρονικα προιντα διοτι διαβασα στο site τους το εξης http://help.thehut.com/index.php?sid=193309&lang=en&action=artikel&cat=7&id=89&artlang=en μηπως τελικα τζαμπα γινεται η κουβεντα για το εν λογω καταστημα.. Επιπλεον αν κανεις εχει συνεργαστει μαζι τους στο παρελθον ας με διαφωτισει λιγο διοτι ειδα ενα mp3 player philips που με ενδιαφερει. μια χαρα στελνει στην Ελλαδα... αφου σου λεω εκανα παραγγελια πριν 2-3 ημερες! Μου εστειλαν οτι εφυγε απο αυτους κ θα κανει 3-15 μερες να φτασει εδω!
Thrylos7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 κατ'αρχην, για τον φιλο που ειπε οτι το PS3 παιρνει οποιοδηποτε ποντικι, αυτο ισχυει, και μαλλιστα και πληκτρολογιο... Αλλα το θεμα ειναι οτι για να τα χρησιμοποιησεις σε παιχνιδι πρεπει να το επιτρεπει ο δημιουργος του παιχνιδιου. Επι της ουσιας, μονο σε 1 παιχνιδι γινεται, στο Unreal Tournament 3... Ενω το FragFX στην ουσια κοροιδευει το συστημα, αφου εξομοιωνει το dualshock χειρηστηριο, οποτε δουλευει παντου. Στα αρνητικα τωρα, απ'οσο εχω διαβασει αποδω και αποκει, δεν ειναι τοσο καλο στην πραξη, καμια σχεση με το να παιζεις στο PC, αλλα αν εισαι PCακιας σιγουρα ειναι μια βελτιωση για σενα απο το dualshock. Ειμαι και εγω απο αυτους που δε την παλευουν καθολου με το χειρηστηριο στα 1st person και ουσιαστικα τα εω αποριψει ολα στις κονσολες για αυτο το λογο. Οταν ειχα δει το συγκεκριμενο προιον, μετα απο το διαβασμα reviews ειχα καταληξει οτι ΟΚ τρωγεται, αλλα τη δουλεια μου οπως θελω δε θα την κανω οποτε δεν αξιζει τα 80 ευρω... Αλλα με την τιμη αυτη λεω να χτυπησω ενα και ας μεινει στην ακρη αν δεν ικανοποιησει....οποτε σε ευχαριστω φιλε για την ενημερωση της προσφορας!!!
instinct21 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 παρακαλω να ειστε καλα συμφορουμιτες!!!
shadowmann Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 και πληκτρολόγιο και ποντίκι παίρνει απλά το θέμα είναι ότι πρέπει να προγραμματίσεις τα κουμπιά στο ποντίκι και το πληκτρολόγιο ώστε να κάνουν τις λειτουργίες του χειριστηρίου. το Frag FX v2 είναι έτοιμο και απλά αντί για πληκτρολόγιο έχει το αναλογικό. +ότι έχει από ότι είδα 6-axis motion control το χειριστήριο με το αναλογικό το οποιο είναι ωραία προσθήκη.
ziggywas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Τσιμπησα κι εγω ένα, επιτέλους θα παίξω Oblivion όπως του αρμόζει
Thrylos7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 και πληκτρολόγιο και ποντίκι παίρνει απλά το θέμα είναι ότι πρέπει να προγραμματίσεις τα κουμπιά στο ποντίκι και το πληκτρολόγιο ώστε να κάνουν τις λειτουργίες του χειριστηρίου. το Frag FX v2 είναι έτοιμο και απλά αντί για πληκτρολόγιο έχει το αναλογικό. +ότι έχει από ότι είδα 6-axis motion control το χειριστήριο με το αναλογικό το οποιο είναι ωραία προσθήκη. τωρα πλακα κανεις? μακαρι να εχω αδικο αλλα νομιζω δε το εχεις ψαξει αρκετα. Πες μου πως να παιξω modern warfare με πληκτρολογιο και ποντικι (δικα μου) ακομα και με προσθετη συσκευη και θα σε ευγνωμωνω για παντα! Δυστυχως νομιζω δε γινεται, αναγκαστικα θες κατι σαν το fragfx για να κανει emulate το χειριστηριο, στην ουσια ειναι cheating δηλαδη, υπαρχει λογος που δεν γινεται κανονικα, δεν ειναι τυχαιο...
nem52 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 και πληκτρολόγιο και ποντίκι παίρνει απλά το θέμα είναι ότι πρέπει να προγραμματίσεις τα κουμπιά στο ποντίκι και το πληκτρολόγιο ώστε να κάνουν τις λειτουργίες του χειριστηρίου. το Frag FX v2 είναι έτοιμο και απλά αντί για πληκτρολόγιο έχει το αναλογικό. +ότι έχει από ότι είδα 6-axis motion control το χειριστήριο με το αναλογικό το οποιο είναι ωραία προσθήκη. χμμμ.. δεν το ηξερα αυτο νομισα οτι θα λειτουργουσε κανονικα.. το θεμα ειναι ομως πως θα κανεις mapping τα axis του μοχλου σε κινηση με το ποντικη δεν γινεται με τιποτα.. τωρα πλακα κανεις? μακαρι να εχω αδικο αλλα νομιζω δε το εχεις ψαξει αρκετα. Πες μου πως να παιξω modern warfare με πληκτρολογιο και ποντικι (δικα μου) ακομα και με προσθετη συσκευη και θα σε ευγνωμωνω για παντα! αγορασε επιτελους pc και πετα το παλιο playstation που ειναι για 11χρονα που δεν μπορουν να κανουν φορματ μονα τους και ελα στην παρεα μας φανταρε να δεις πως παιζετε το cod οπως του αρμοζει
gdimoulas7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Παιδια ειχα παραγγειλει το συγκεκριμενο απο το zavvi.com που ειναι αδερφακι του hut (οπως eshop,pc1 και plus4u ασ πουμε),στην ιδια τιμη την περιοδο των Χριστουγεννων και το παρελαβα πριν λιγες μερες.Εκανε ακριβως 3 εβδομαδες να ερθει προφανως λογω της κακοκαιριας που αντιμετωπιζαν στην Αγγλια.Το χειριστηριο ειναι κομπλε απλα προσεξτε οτι ειναι η SE εκδοση,κατι το οποιο δεν αναφερεται πουθενα στα 2 site και το μειονεκτημα της σε σχεση με την κανονικη ειναι οτι δεν εχει μεσα το mousepad.Eιναι δηλαδη αυτη εδω http://www.splitfish.com/index.php/en/products/fragfx-v2-se.Κατα τα αλλα εμενα μου φανηκε πολυ καλο και πιστευω δεν ειναι μονο για fps.Eγω ας πουμε το δοκιμασα με το uncharted και με βολεψε.Μπορεις να του κανεις διαφορες παραμετροποιησεις και οντως το αριστερο joypad εχει λειτουργιες sixaxis οπου μπορεις για παραδειγμα να του βαλεις με τιναγμα πανω να κανει reload το οπλο ας πουμε,προς τα κατω να χρησιμοποιεις το μαχαιρι κλπ.Σε γενικες γραμμες νομιζω οτι για τα 21 περιπου ευρω που εδωσα τα σπαει!Εγω το αγορασα κυριως για τη παιχνιδαρα το Killzone 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.