Anubis13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δεν σε χαρακτήρισα, μαζέψου. Επίσης είσαι off topic Πέρνα στο άλλο thread. Ρε δεν το πα για σενα αλλα μιλας για 20 φαουλ.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δεν σε χαρακτήρισα, μαζέψου. Επίσης είσαι off topic Πέρνα στο άλλο thread. Σε εμενα το ειπε μεγαλε,μην αρπαζεσαι απο το καθε τι,ηρεμησε,ερχετε και το παιχνιδι της τεταρτης,μπορει να νικησετε εκει.Ανασες,ουφ..ουφ...ουφ..
Erwdios Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Ρε δεν το πα για σενα αλλα μιλας για 20 φαουλ. Θα ορκιζόμουν ότι έχεις κάνει το δικό μου μήνυμα quote. Τεσπα, παίζουν νεύρα και κούραση, sorry. Σε εμενα το ειπε μεγαλε,μην αρπαζεσαι απο το καθε τι,ηρεμησε,ερχετε και το παιχνιδι της τεταρτης,μπορει να νικησετε εκει.Ανασες,ουφ..ουφ...ουφ.. Το παιχνίδι της Τετάρτης δεν θα τελειώσει. I know it, u know it.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Θα ορκιζόμουν ότι έχεις κάνει το δικό μου μήνυμα quote. Τεσπα, παίζουν νεύρα και κούραση, sorry. Το παιχνίδι της Τετάρτης δεν θα τελειώσει. I know it, u know it. Σωστα,εχετε καταπληκτικο λαο,το ιδιο με περισυ θα γινει αν χανεται. Παντως αυτος ο μεγαλος σπανουλης στο δευτερο εδωσε ρεστα.Τοσα λαθοι μαζεμενα. Ο παποπυς προσπαθει να αποσυντονισει την ομαδα με ασταματητα φουλ.Nope,ετσι κερδιζεις το μαρουσι
firewalker Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 ? Αφού για τα κοράκια λεμε σε κάθε αγώνα μπάσκετ. Είπα να μπω στο κλίμα.
green gordon Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Θα τελειωσει το ματσακι.Και θα τελειωσουμε και εμεις ταυτοχρονα.
FilipposMD Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Αφού για τα κοράκια λεμε σε κάθε αγώνα μπάσκετ. Είπα να μπω στο κλίμα. Αν είναι να λόγους παράδοσης, πάω πάσο. Παρεμπιπτόντως, αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά ότι, αν υπάρχει θέληση, δεν γίνονται επεισόδια. Άλλες φορές, στο +10 του Ολυμπιακού θα είχε διακοπεί 5 λεπτά το ματς. Στο τέλος έγινε μια μανούρα για λόγο που δεν κατάλαβα, αλλά πρέπει να ήταν κάποιοι λίγοι.
firewalker Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Αν είναι να λόγους παράδοσης, πάω πάσο. Παρεμπιπτόντως, αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά ότι, αν υπάρχει θέληση, δεν γίνονται επεισόδια. Άλλες φορές, στο +10 του Ολυμπιακού θα είχε διακοπεί 5 λεπτά το ματς. Στο τέλος έγινε μια μανούρα για λόγο που δεν κατάλαβα, αλλά πρέπει να ήταν κάποιοι λίγοι. Αφού το έχουμε πει. Τα επεισόδια ελέγχονται από τις διοικήσεις.
Erwdios Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Σωστα,εχετε καταπληκτικο λαο,το ιδιο με περισυ θα γινει αν χανεται. Καλέ μου φίλε, το ΣΕΦ την Πέμπτη ήταν εκκλησία. Σήμερα βέβαια ο καταπληκτικός κόσμος του ΠΑΟ που έχει και μία τρομερή και ανώτερη ποιότητα, σύμφωνα με κάποιους απόντες εδώ μέσα ήταν κι αυτός κόσμιος. NOT αλλά οφείλω να παραδεχτώ ότι σε σχέση με άλλες χρονιές ήταν πιο normal τα πράγματα.
margaritagr Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Καλέ μου φίλε, το ΣΕΦ την Πέμπτη ήταν εκκλησία. Σήμερα βέβαια ο καταπληκτικός κόσμος του ΠΑΟ που έχει και μία τρομερή και ανώτερη ποιότητα, σύμφωνα με κάποιους απόντες εδώ μέσα ήταν κι αυτός κόσμιος. NOT αλλά οφείλω να παραδεχτώ ότι σε σχέση με άλλες χρονιές ήταν πιο normal τα πράγματα. ελεγα κι εγω να το γραψω αλλα το αφησα... εδω επεσε κροτιδα διπλα στον Προεδρο τους, και τους εκραζε Μια απορια. Τοσα χρονια ειναι ο Ομπραντοβιτς στην Ελλαδα, γιατι δε μιλαει ποτε ελληνικα??
Erwdios Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Μια απορια. Τοσα χρονια ειναι ο Ομπραντοβιτς στην Ελλαδα, γιατι δε μιλαει ποτε ελληνικα?? Του αρέσει να μοστράρει αυτό το χάρμα οφθαλμών που έχει δίπλα του, αυτό το Χέλι.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 ελεγα κι εγω να το γραψω αλλα το αφησα... εδω επεσε κροτιδα διπλα στον Προεδρο τους, και τους εκραζε Μια απορια. Τοσα χρονια ειναι ο Ομπραντοβιτς στην Ελλαδα, γιατι δε μιλαει ποτε ελληνικα?? Γιατι ετσι θελει.Μπορει να μην γουσταρει την γλωσσα μας,αυτο τι σχεση εχει τωρα?Για εξηγησε και σε εμας τους χαζουν τι θες να πεις.
green gordon Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Τελικα μια φορα δεν μπορει να γινει απονομη μεσα στο σεφ?Πρεπει δηλαδη να γινει μπροστα στους οπαδους μας? Εγω θελω εκει μεσα.
Anubis13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Του αρέσει να μοστράρει αυτό το χάρμα οφθαλμών που έχει δίπλα του, αυτό το Χέλι. Κλαιω Μαργαριτα εχει πει οτι δεν μιλαει επειδη κανει πολλα λαθη γι'αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις