Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν σε χαρακτήρισα, μαζέψου. Επίσης είσαι off topic ;) Πέρνα στο άλλο thread.

Ρε δεν το πα για σενα αλλα μιλας για 20 φαουλ.

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν σε χαρακτήρισα, μαζέψου. Επίσης είσαι off topic ;) Πέρνα στο άλλο thread.

Σε εμενα το ειπε μεγαλε,μην αρπαζεσαι απο το καθε τι,ηρεμησε,ερχετε και το παιχνιδι της τεταρτης,μπορει να νικησετε εκει.Ανασες,ουφ..ουφ...ουφ..

Δημοσ.

Ρε δεν το πα για σενα αλλα μιλας για 20 φαουλ.

Θα ορκιζόμουν ότι έχεις κάνει το δικό μου μήνυμα quote. Τεσπα, παίζουν νεύρα και κούραση, sorry.

Σε εμενα το ειπε μεγαλε,μην αρπαζεσαι απο το καθε τι,ηρεμησε,ερχετε και το παιχνιδι της τεταρτης,μπορει να νικησετε εκει.Ανασες,ουφ..ουφ...ουφ..

Το παιχνίδι της Τετάρτης δεν θα τελειώσει. I know it, u know it.

Δημοσ.

Θα ορκιζόμουν ότι έχεις κάνει το δικό μου μήνυμα quote. Τεσπα, παίζουν νεύρα και κούραση, sorry.

Το παιχνίδι της Τετάρτης δεν θα τελειώσει. I know it, u know it.

Σωστα,εχετε καταπληκτικο λαο,το ιδιο με περισυ θα γινει αν χανεται.

Παντως αυτος ο μεγαλος σπανουλης στο δευτερο εδωσε ρεστα.Τοσα λαθοι μαζεμενα.

Ο παποπυς προσπαθει να αποσυντονισει την ομαδα με ασταματητα φουλ.Nope,ετσι κερδιζεις το μαρουσι

Δημοσ.

Αφού για τα κοράκια λεμε σε κάθε αγώνα μπάσκετ. Είπα να μπω στο κλίμα.

Αν είναι να λόγους παράδοσης, πάω πάσο. Παρεμπιπτόντως, αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά ότι, αν υπάρχει θέληση, δεν γίνονται επεισόδια. Άλλες φορές, στο +10 του Ολυμπιακού θα είχε διακοπεί 5 λεπτά το ματς. Στο τέλος έγινε μια μανούρα για λόγο που δεν κατάλαβα, αλλά πρέπει να ήταν κάποιοι λίγοι.

Δημοσ.

Αν είναι να λόγους παράδοσης, πάω πάσο. Παρεμπιπτόντως, αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά ότι, αν υπάρχει θέληση, δεν γίνονται επεισόδια. Άλλες φορές, στο +10 του Ολυμπιακού θα είχε διακοπεί 5 λεπτά το ματς. Στο τέλος έγινε μια μανούρα για λόγο που δεν κατάλαβα, αλλά πρέπει να ήταν κάποιοι λίγοι.

Αφού το έχουμε πει. Τα επεισόδια ελέγχονται από τις διοικήσεις.

Δημοσ.

Σωστα,εχετε καταπληκτικο λαο,το ιδιο με περισυ θα γινει αν χανεται.

Καλέ μου φίλε, το ΣΕΦ την Πέμπτη ήταν εκκλησία.

Σήμερα βέβαια ο καταπληκτικός κόσμος του ΠΑΟ που έχει και μία τρομερή και ανώτερη ποιότητα, σύμφωνα με κάποιους απόντες εδώ μέσα ήταν κι αυτός κόσμιος. NOT

24754920544181616411613.jpg

αλλά οφείλω να παραδεχτώ ότι σε σχέση με άλλες χρονιές ήταν πιο normal τα πράγματα.

Δημοσ.

Καλέ μου φίλε, το ΣΕΦ την Πέμπτη ήταν εκκλησία.

Σήμερα βέβαια ο καταπληκτικός κόσμος του ΠΑΟ που έχει και μία τρομερή και ανώτερη ποιότητα, σύμφωνα με κάποιους απόντες εδώ μέσα ήταν κι αυτός κόσμιος. NOT

24754920544181616411613.jpg

αλλά οφείλω να παραδεχτώ ότι σε σχέση με άλλες χρονιές ήταν πιο normal τα πράγματα.

ελεγα κι εγω να το γραψω αλλα το αφησα... εδω επεσε κροτιδα διπλα στον Προεδρο τους, και τους εκραζε

Μια απορια. Τοσα χρονια ειναι ο Ομπραντοβιτς στην Ελλαδα, γιατι δε μιλαει ποτε ελληνικα??

Δημοσ.

Μια απορια. Τοσα χρονια ειναι ο Ομπραντοβιτς στην Ελλαδα, γιατι δε μιλαει ποτε ελληνικα??

Του αρέσει να μοστράρει αυτό το χάρμα οφθαλμών που έχει δίπλα του, αυτό το Χέλι. :D

Δημοσ.

ελεγα κι εγω να το γραψω αλλα το αφησα... εδω επεσε κροτιδα διπλα στον Προεδρο τους, και τους εκραζε

Γιατι ετσι θελει.Μπορει να μην γουσταρει την γλωσσα μας,αυτο τι σχεση εχει τωρα?Για εξηγησε και σε εμας τους χαζουν τι θες να πεις.

Δημοσ.

Τελικα μια φορα δεν μπορει να γινει απονομη μεσα στο σεφ?Πρεπει δηλαδη να γινει μπροστα στους οπαδους μας?

Εγω θελω εκει μεσα.

Δημοσ.

Του αρέσει να μοστράρει αυτό το χάρμα οφθαλμών που έχει δίπλα του, αυτό το Χέλι. :D

Κλαιω :-D

Μαργαριτα εχει πει οτι δεν μιλαει επειδη κανει πολλα λαθη γι'αυτο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...