traganeus Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Αυτό με τα 500 εκατ. παίζει να είναι και ο Μπέος γιατί ένας φίλος μου που παίζει στον Ολυμπιακό Βόλου βασικός, αυτό που μου είχε πει τελευταία φορά όταν τον ρώτησα πως είναι τα πράματα ήταν οτι δίνει πολύ χρήμα ο Μπέος και ειδικά τα πρίμ. Αν δεν κάνω λάθος τον αγώνα, αλλα στο 0-4 με την ΑΕΚ είχε πάρει 10.000 πριμ αυτός που το συμβόλαιό του είναι στα 50.000-60.000 Κάθαρση από Πατέρα, Πιλάβιο, Κούγια λέμε... H κάθαρση μια χαρά έχει ξεκινήσει, και η σειρά που είναι τα ονόματα στη δικογραφία δεν είναι τυχαία.... Μπέος, Ψωμιάδης, Μαρινάκης....
Erwdios Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 H κάθαρση μια χαρά έχει ξεκινήσει, και η σειρά που είναι τα ονόματα στη δικογραφία δεν είναι τυχαία.... Μπέος, Ψωμιάδης, Μαρινάκης.... Όταν πέσει η ΑΕΚ για τα άπειρα χρέη της και για την αδειοδότηση, θα δεχτώ να πέσει και ο Ολυμπιακός. 6-0 πεντακάθαρα και ξάστερα, μην ξεχνιέσαι εσύ
johnyboy Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Η κάθαρση θα γίνει μόνο από γυναίκα ή από άτομο που δεν ξέρει από μπάλα.Αν ο τωρινός πρωθυπουργός δεν ασχολείται με μπάλα έχουμε ελπίδες.
apd453 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Πάντως για τον Κόκε όλη η πόλη ήξερε ότι είναι καζινάκιας και πουτανιάρης.
Erwdios Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Η κάθαρση θα γίνει μόνο από γυναίκα ή από άτομο που δεν ξέρει από μπάλα.Αν ο τωρινός πρωθυπουργός δεν ασχολείται με μπάλα έχουμε ελπίδες. Το λυπηρό είναι ότι δεν ασχολείται με τπτ γενικώς.
traganeus Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Όταν πέσει η ΑΕΚ για τα άπειρα χρέη της και για την αδειοδότηση, θα δεχτώ να πέσει και ο Ολυμπιακός. 6-0 πεντακάθαρα και ξάστερα, μην ξεχνιέσαι εσύ Ξεμπέρδεψε με τα δικαστήρια εσύ, ΣΤΗΜΕΝΕ!!!!!!!!!!!!! και έλα να μου ρίξεις 10. Αλλα με την αξία σου!!!! Κρυφτείτε σε καμια σπηλιά ρε γαυράκια..... δεν σας πέρνει να μιλάτε τώρα και το ξέρετε. Γελάει όλος ο κόσμος και στο εξωτερικό με την ΥΠΕΡΟΜΑΔΑΡΑ σας!!!!!
KilliK Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 μεταξυ μας traganeus αλλα τα 6 γκολακια που σας εχωσε ο γαυρος τα αξιζατε.τοσο ανυρπακτοι εισασταν στον συγκεκριμενο αγωνα. και ηρθε ο καιρος να πεσετε και κατηγορια εξαιτιας των χρεων σας οπως οριζει ο νομος,αρκετα δεν την σκαπουλαρατε τοσα χρονια εις βαρος του ελληνικου λαου δεν νομιζεις;
traganeus Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 μεταξυ μας traganeus αλλα τα 6 γκολακια που σας εχωσε ο γαυρος τα αξιζατε.τοσο ανυρπακτοι εισασταν στον συγκεκριμενο αγωνα. Το οτι έχασα τον αγώνα δεν έχει καμία σχέση με τα στησίματα του Μαρινάκη!!! Τουλάχιστον εγώ μπορώ ακόμα να βγώ με το κεφάλι ψηλά!!! Τα γαυράκια που θα έπρεπε να ντρέπονται και να κρυφτούν όμως.... αντι να το κάνουν προσπαθούν να συμπαρασταθούν στην προεδρά τους!!!!!!! Α και οι περισσότεροι είναι νομικοί, έχουν βγάλει το πόρισμα και έχουν διαβάσει 90.000 σελίδες σε 2 μέρες.
KilliK Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 βγες με το κεφαλι ψηλα,καλα κανεις. πεσε ομως και κατηγορια οπως οριζει ο νομος αντι να απαιτεις να συνεχιζεις να χρωστας και να συντηρεισαι με τις πλατες του ελληνικου λαου. η εδω το ψηλα κεφαλι δεν μετραει;
gchris7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Ξεμπέρδεψε με τα δικαστήρια εσύ, ΣΤΗΜΕΝΕ!!!!!!!!!!!!! και έλα να μου ρίξεις 10. Αλλα με την αξία σου!!!! Κρυφτείτε σε καμια σπηλιά ρε γαυράκια..... δεν σας πέρνει να μιλάτε τώρα και το ξέρετε. Γελάει όλος ο κόσμος και στο εξωτερικό με την ΥΠΕΡΟΜΑΔΑΡΑ σας!!!!! Δεν έχει βγει κάτι για τον Ολυμπιακό. Για τον Ολυμπιακού Βόλου έχουν βγει στημένα ματς. Μην μπερδευεστε.
johnyboy Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δεν έχει βγει κάτι για τον Ολυμπιακό. Για τον Ολυμπιακού Βόλου έχουν βγει στημένα ματς. Μην μπερδευεστε. Τον καλόπουλο και τον τρύφωνα για ποιο ματς τους καλέσανε?
traganeus Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 βγες με το κεφαλι ψηλα,καλα κανεις. πεσε ομως και κατηγορια οπως οριζει ο νομος αντι να απαιτεις να συνεχιζεις να χρωστας και να συντηρεισαι με τις πλατες του ελληνικου λαου. η εδω το ψηλα κεφαλι δεν μετραει; όταν χρωστάς, κάνεις διακανονισμό, αν αυτός που του χρωστάς δεχθεί είσαι ΟΚ. Δηλαδή εσύ λές οτι μλκία που τόσο καιρό δίνουν τα όσα λεφτά είναι σύμφωνα με τον διακανονισμό. Έπρεπε να είχαμε πέσει κατηγορία και να μην πληρώναμε τίποτα.... Λογικό μου ακούγεται.... ΔΕΝ Δεν έχει βγει κάτι για τον Ολυμπιακό. Για τον Ολυμπιακού Βόλου έχουν βγει στημένα ματς. Μην μπερδευεστε. Ε νομίζω οτι ο κύριο Ε.Μαρινάκης είναι πρόεδρος της ομαδάρας σας.... ε και νομίζω οτι έχει γίνει δίωξη..... ε και νομίζω του έχει απαγορευτεί η έξοδος απο την χώρα.... ε νομίζω......
Anubis13 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δεν έχει βγει κάτι για τον Ολυμπιακό. Για τον Ολυμπιακού Βόλου έχουν βγει στημένα ματς. Μην μπερδευεστε. Παμε ξανα..Επαναληψη μητηρ πασης μαθησεως... Προστασια των διαιτητων του ντερμπι που μας βοηθησαν στο πεναλτι οσο και στην φανελα του μιραλας..Μαλλον ο μαρινακης ειναι της προστασιας του πολιτη. Στο υπουργειο να τον βαλουμε...χαραμιζεται το παλικαρι. Κανονισμος διαιτητη σε ντερμπι αλλων ομαδων..βλεπε ΠΑΟΚ - ΠΑΟ Κανονισμενο παιχνιδι ΟΣΦΠ Βολου - ΟΣΦΠ Επισης κανονισμος παραρτηματων της επομενης περιοδου μεσα απο την παραμονη στην Α εθνικη... 2 για την θρυλαρα 4 για την προεδραρα του...Αραξε παρε μπυριτσα και απολαυσε το.
gchris7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Τον καλόπουλο και τον τρύφωνα για ποιο ματς τους καλέσανε? Τι εννοείς για ποιο ματς? οΟ
Anubis13 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Τι εννοείς για ποιο ματς? οΟ Σε αυτο που βαραγες τον Σισε..Διπλα απο τον προεδρο ησουνα.. Ασχετο κατι που δεν εχουμε σχολιασει ειναι οι βιταμινες των παικτων καβαλας - βολου...Περασε απαρατηρητο αυτο..Μονο ο γιαννακης την πληρωσε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις