Moderators matrixxx Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 παντως καλη τιμη για δυομισαρι external Οχι και τοσο αν δεις αυτο: http://www.kotsovolo...?catid=10085041 http://www.electrowo...?catid=10085041 1ΤΒ 2.5'' (80€) και με αλουμινιου κουτι - οχι πλαστικουρα σαν τον seagate
million_voices Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Οχι και τοσο αν δεις αυτο: http://www.kotsovolo...?catid=10085041 http://www.electrowo...?catid=10085041 1ΤΒ 2.5'' (80€) και με αλουμινιου κουτι - οχι πλαστικουρα σαν τον seagate ξερουμε τι δισκο εχει ο 1tb μεσα? αξιζει λες?
Moderators matrixxx Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 ξερουμε τι δισκο εχει ο 1tb μεσα? αξιζει λες? Δεν τον εχω αγορασει για να σου πω σιγουρα ποιον εχει μεσα. 4-5 lacie 3.5'' που εχω παρει κατα καιρους ειχαν συνηθως seagate (ολοι εκτος απο εναν που ειχε hitachi αλλα αυτος ηταν πριν 3 χρονια). Οπως και να εχει δεν θα το σκεφτομουν αν ηθελα φορητο, ειναι πιστευω η καλυτερη ευκαιρια αυτη τη στιγμη αυτος στον Κωτσο/ελεκτρ. Οποιος προλαβει, σε λιγο θα φυγει ως συνηθως...
nem52 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 o 2.5'' -ειναι αυτος που ονομαζουμε ''τσεπης'' μιας και ειναι πολυ μικρος. -οπως ανεφερε και παραπανω το παιδι ( ) τους παιρνεις οπου θες,μαζι σου. οι 3.5'' ειναι -πιο μεγαλοι και εχουν περισσοτερο βαρος. -χρειαζεσαι εκτος απο το usb και εξωτερικη τροφοδοσια (θελουν ρευμα δηλαδη). -Με λιγα λογια ειναι για το.. γραφειο. Γιατι διαφορετικα θα πρεπει να ψαχνεις μπριζα για να τον χρησιμοποιησεις. και οι 2,5 χρειαζονται (σχετικα) τροφοδοσια καθως αν τους βαλεις σε εξωτερικη θηκη η θηκη θα εχει στανταρ 2 usb.. ενα για μεταφορα των αρχειων και αλλο ενα για power.. εκτος και αν εχετε βρει θηκη με ενα.. εγω που εψαξα και πηρα και σε μαγαζι μου ειπαν οτι δεν υπαρχει.. για αυτο κατεφυγα στον wd passport 750 usb 3.0 και βρηκα την υγεια μου
xristoforos89 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 και οι 2,5 χρειαζονται (σχετικα) τροφοδοσια καθως αν τους βαλεις σε εξωτερικη θηκη η θηκη θα εχει στανταρ 2 usb.. ενα για μεταφορα των αρχειων και αλλο ενα για power.. εκτος και αν εχετε βρει θηκη με ενα.. εγω που εψαξα και πηρα και σε μαγαζι μου ειπαν οτι δεν υπαρχει.. για αυτο κατεφυγα στον wd passport 750 usb 3.0 και βρηκα την υγεια μου Εννοεις εσωτερικο 2.5αρι να τον κανεις εξωτερικο; Φυσικα και υπαρχει θηκη, και μαλιστα που θελει μονο usb και οχι αλλη τροφοδοσια. Αγορασα πριν κανενα διμηνο απο το Πλαισιο στην Κυψελη για μια φιλη με 20ευρω. Icy box νομιζω πως ηταν. Και πολυ καλης κατασκευης.
lionheart75 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 ξερουμε τι δισκο εχει ο 1tb μεσα? αξιζει λες? O 2,5" 500άρης Lacie Rikiki πάντως που δίνει ο κοτσόβολος έχει μέσα: Ηitachi HTS545050B9A300, τον αγόρασα τα χριστούγεννα στα 50 ευρώ. Λογικά και ο μεγαλύτερος 1Tb, Hitachi δίσκο θα έχει. Επίσης θα συμφωνήσω με τον Matrixxx ότι η ποιότητα κατασκευής του Lacie που η θήκη του είναι εξολοκλήρου απο αλουμίνιο δεν συγκρίνεται με την πλαστικούρα του seagate ενώ εκτός απο όμορφος είναι ιδιαίτερα μικρός και κομψός.
Chemboy Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά αν και είμαστε offtopic έχω τον 1 TB Lacie από τον Κωτσόβολο που πήρα 80 ευρώ. Έχει μέσα τον Toshiba MK1059GSM. Καλή η θηκούλα του, είναι αλουμινιένα αλλά δεν με έχει εντυπωσιάσει σχεδιαστικά. Ήθελα να ήξερα τι παινεύονται εκεί στη Lacie ότι κάνουν πολύ κακαίσθητα προϊόντα ! Δεν έχει με τίποτα το φινίρισμα των WD Passports. Ο Lacie είναι ο πιο θορυβώδης και ακούγεται ως ο πιο πολύστροφος από όλους τους 2,5" δίσκους που έχω. Βέβαια μπορεί να μην με ενθουσιάζει γενικά αλλά η τιμή που τον πήρα ήταν πολύ καλή. Είναι γρήγορος και γενικά αξίζει. Τώρα για την σημερινή προσφορά του Getitnow δεν θα σχολιάσω....
lionheart75 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Eμένα πάντως μου αρέσει πολύ εξωτερικά το 500άρης Lacie, δείχνει προσεγμένος και ποιοτικός ενώ είναι αθόρυβη η λειτουργία του. Η εμφάνιση ίσως είναι υποκειμενική (αν και το αλουμίνιο είναι ανώτερο τoυ πλαστικού όπως και να το κάνουμε), ο θόρυβος όμως όχι και τόσο. Δεν έχω τον 1tb για να ξέρω τι παίζει με αυτόν φίλε μου.
Chemboy Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Σίγουρα είναι κάποια πράγματα υποκειμενικά και όπως να το κάνουμε η πλαστικούρα του Seagate είναι ότι πιο χάλια μπορεί να βρει κανείς ! Πάντως αυτό που λέω για τους Lacie του Κωτσόβολου είναι ότι παρόλο που έχουν πολύ καλό υλικό κατασκευής, μοιάζουν με σπιρτόκουτα, ορθογώνια παραλληλεπίπεδα, χωρίς καμπύλες πουθενά και χωρίς μια αλλαγή στη μονοτονία χρωμάτων τους. Εντάξει αν δεν μπορούν να έχουν την απίστευτη σχεδίαση του WD Passport που μοιάζει με βιβλίο, θα μπορούσαν να έχουν μικρές καμπύλες και μια διχρωμία να σπάει το μονότονο όπως ένας Apacer 320 GB που έχω 2.5". Όπως και να έχει πάντως αυτά είναι υποκειμενικά πράγματα σίγουρα. Ο θόρυβος πάντως ή καλύτερα ο κραδασμός, πάντα όταν βρίσκεται σε λειτουργία, του Lacie 1 ΤΒ εμένα μάλλον μου κάνει λόγω κακής σχεδίασης εντός ώστε δεν απορροφούνται οι κραδασμοί. Ενδεικτικά βάζω 3 photos των δίσκων που έχω και αναφέρομαι ώστε να πείτε και εσείς ποιος σας φαίνεται σχεδιαστικά καλύτερος.
Intruder7s Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Σορρυ αλλα τον συγκεκριμενο της Seagate τον πηρα πριν δυο εβδομαδες απο το πλαισιο 58 ευρα και το παρειγγειλα πριν μια περιπου εβδομαδα στα 50 ευρα απο το multirama ( τωρα δεν υπαρχει στο site καθολου βεβεια αν και δεν ξερω γιατι... ) Τιποτα απο τα 2 δεν ηταν "προσφορα".
nem52 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Εννοεις εσωτερικο 2.5αρι να τον κανεις εξωτερικο; Φυσικα και υπαρχει θηκη, και μαλιστα που θελει μονο usb και οχι αλλη τροφοδοσια. Αγορασα πριν κανενα διμηνο απο το Πλαισιο στην Κυψελη για μια φιλη με 20ευρω. Icy box νομιζω πως ηταν. Και πολυ καλης κατασκευης. δεν αντιλεγω οτι εχει usb.. θελω να πω οτι δεν εχω βρει θηκη να κανω τον 2,5 εξωτερικο που να μην σου τρωει δυο usb θυρες.. μια για δεδομενα και μια για extra power.. με εξαιρεση βεβαια την ετοιμη λυση του passport ου ανεφερα και καποιες αλλες επισης ετοιμες λυσεις εταιριων
xristoforos89 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 δεν αντιλεγω οτι εχει usb.. θελω να πω οτι δεν εχω βρει θηκη να κανω τον 2,5 εξωτερικο που να μην σου τρωει δυο usb θυρες.. μια για δεδομενα και μια για extra power.. με εξαιρεση βεβαια την ετοιμη λυση του passport ου ανεφερα και καποιες αλλες επισης ετοιμες λυσεις εταιριων Δεν το διατυπωσα καλα μαλλον. Αυτη η θηκη που πηρα δεν θελει usb για εξτρα power που λες. Το απλο καλωδιο που εχουν οι επωνυμοι εξ. σκληροι των 2.5'' εχει. Μια θυρα πιανεις δηλαδη. Πρωτη φορα ακουω να σου πω την αληθεια για 2 θυρες. Στους 3 εξωτερικους που εχω(-ειχα)ολοι μονο το απλο usb ηθελαν. Και με αυτο εκαναν και τα δυο..και για power που λες και εσυ, αλλα και για μεταφορα δεδομενων.
Dannie Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Σίγουρα είναι κάποια πράγματα υποκειμενικά και όπως να το κάνουμε η πλαστικούρα του Seagate είναι ότι πιο χάλια μπορεί να βρει κανείς ! Πάντως αυτό που λέω για τους Lacie του Κωτσόβολου είναι ότι παρόλο που έχουν πολύ καλό υλικό κατασκευής, μοιάζουν με σπιρτόκουτα, ορθογώνια παραλληλεπίπεδα, χωρίς καμπύλες πουθενά και χωρίς μια αλλαγή στη μονοτονία χρωμάτων τους. Εντάξει αν δεν μπορούν να έχουν την απίστευτη σχεδίαση του WD Passport που μοιάζει με βιβλίο, θα μπορούσαν να έχουν μικρές καμπύλες και μια διχρωμία να σπάει το μονότονο όπως ένας Apacer 320 GB που έχω 2.5". Όπως και να έχει πάντως αυτά είναι υποκειμενικά πράγματα σίγουρα. Ο θόρυβος πάντως ή καλύτερα ο κραδασμός, πάντα όταν βρίσκεται σε λειτουργία, του Lacie 1 ΤΒ εμένα μάλλον μου κάνει λόγω κακής σχεδίασης εντός ώστε δεν απορροφούνται οι κραδασμοί. Ενδεικτικά βάζω 3 photos των δίσκων που έχω και αναφέρομαι ώστε να πείτε και εσείς ποιος σας φαίνεται σχεδιαστικά καλύτερος. Ποιο πολυ μου αρεσει το ασημενιο...με εχει κουρασει το μαυρο...!!
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά αν και είμαστε offtopic έχω τον 1 TB Lacie από τον Κωτσόβολο που πήρα 80 ευρώ. Έχει μέσα τον Toshiba MK1059GSM. Καλή η θηκούλα του, είναι αλουμινιένα αλλά δεν με έχει εντυπωσιάσει σχεδιαστικά. Ήθελα να ήξερα τι παινεύονται εκεί στη Lacie ότι κάνουν πολύ κακαίσθητα προϊόντα ! Δεν έχει με τίποτα το φινίρισμα των WD Passports. Ο Lacie είναι ο πιο θορυβώδης και ακούγεται ως ο πιο πολύστροφος από όλους τους 2,5" δίσκους που έχω. Βέβαια μπορεί να μην με ενθουσιάζει γενικά αλλά η τιμή που τον πήρα ήταν πολύ καλή. Είναι γρήγορος και γενικά αξίζει. Τώρα για την σημερινή προσφορά του Getitnow δεν θα σχολιάσω.... Εχεις αλλον 1ΤΒ 2.5''; Δεν ειναι περισσοτερο πολυστροφος οπως λες, ειναι στις 5400 και αυτος. Εκτος αν οι αλλοι που εχεις ειναι 4200 αλλα δυσκολο. Μην τον συγκρινεις με 500αρηδες γιατι οι 1ΤΒ (ολοι) εχουν περισσοτερα πλατερς οποτε κανουν λιγο πιο πολυ θορυβο. Επισης εχουν λιγο περισσοτερο παχος για τον ιδιο λογο. (Ολοι για την ωρα) (Οι wd passport ειναι ο,τι χειροτερο για γρατζουνιες/δακτυλιες.) Οσο για τις θηκες και τα 2 ή 1 usb ειναι οπως τα λεει ο χριστοφορος. Ολες οι 2.5αρες θηκες εχουν ΕΝΑ usb. Το καλωδιο μερικες φορες εχει 2 αποληξεις usb μονο για την περιπτωση που η θυρα usb του υπολογιστη δεν μπορει να δωσει το απαιτουμενο ρευμα - δεν εχει να κανει λοιπον με τον δισκο αλλα με τον υπολογιστη μας. Ακομα και αυτα τα διπλα καλωδια δλδ μπορουν ανετα να λειτουργησουν συνδεοντας μονο το ενα usb αν μπορει να δωσει τα απαιτουμενα mA το pc μας.
nem52 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δεν το διατυπωσα καλα μαλλον. Αυτη η θηκη που πηρα δεν θελει usb για εξτρα power που λες. Το απλο καλωδιο που εχουν οι επωνυμοι εξ. σκληροι των 2.5'' εχει. Μια θυρα πιανεις δηλαδη. Πρωτη φορα ακουω να σου πω την αληθεια για 2 θυρες. Στους 3 εξωτερικους που εχω(-ειχα)ολοι μονο το απλο usb ηθελαν. Και με αυτο εκαναν και τα δυο..και για power που λες και εσυ, αλλα και για μεταφορα δεδομενων. ναι φιλε μου εχεις δικιο... ειχα μεινει χρονια πισω οταν εψαχνα εγω.. παραλαβα σημερα προσωπικα μια nilox που εχει ενα καλωδιο οπως ακριβως ο passport μου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.