Adon1s Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Περηφανε μιναρολεβιε Σαφως και δεν ηρθα στην αθλια αυτη πολη που εχει γινει ενα με τους μεταναστες και τα σφαγμενα σκυλια Και σε αντιθεση με εναν ανθρωπο χωρις νοημοσυνη , πρωτα κανω ερευνα και μετα αγοραζω πραγματα Δεν ειμαι τοσο μαλακας οσο θα ηλπιζες ,για να αγορασω το κουρελι με τα 65 ευρω και τα κρασια των 3μισι ευρω 15 Ρωτας,μαθαινεις,συγκρινεις και κανεις τις επιλογες σου ελα παραδεξου το για να απαντας με τοση θερμη και παθος στα κραξιματα και εφοσον οπως ισχυριζεσαι δεν εχεις προβλημα με την πολη - ή εχεις ξενοδοχειο -ή φτιαχνεις κουρελο στολες -ή πουλας μπουκαλια με τους αλλους μιναρεδες στο πλαι -ή εχεις καφετερια απαφτες που κατασκηνωνουν τα γκρουπ αντε γεια φρουρε της Αχαΐας
kage Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 το παρακατω το χω γραψει και σε αλλο φορουμ.εχω παει 4-5 φορες και ξερω και καποια πραγματα. π.χ.καποτε η εισοδος ειχε 15000 δραχμες στα μεγαλα event(στα γηπεδα,στο παλιο αρενα κτλ-δεν θυμαμαι αν ηταν για 1ή 2 μερες.στολη ειχε βγει και με 25χιλ.δρχ) η αληθεια ειναι οτι ριξαν τις τιμες π.χ. στα μεγαλα κλαμπ το 09'ενταξει δεν ηταν 15ε αλλα 20ε(αρκετα clubs σε event/djs στην αθηνα χρεωνουν τα 2πλα+) και τραπεζι 110ε. τα ποτα στα γνωστα μπαρακια 7-10ε!. τα ξενοδοχεια εννοειτε δεν κλεινουν μονο 1 μερα οποια τιμη και να εχουν.(αυτα ισχυουν σε ολα τα καρναβαλια!!!) Κολλησατε με τις μαυροδαφνες οι μικρες ενα 3-5ε και οι μεγαλες 10-15ε(κοιταξτε ποσο πουλιουνται και εκτος εποχης σε καβες π.χ. Μαυροδάφνη Πατρών Οίνος Αχαία 0,75L Τιμή με ΦΠΑ: 9.14 € ) ---- οποιος περιμενει απο το καρναβαλι για να περασει καλα και οχι απο τον ιδιο ειναι χαμενος απο χερι.. οποιος ειναι στην Αθηνα δεν εχει δει /ζησει καρναβαλι.μακαρι να γινοντουσαν εστω και παρτυ σε σπιτια αλλα η αστυνομια θα το κλεισει το αργοτερο 3 οπου και αν μενει.κανενα μεγαλο club στην Αθηνα δεν βαζει μουσικη καρναβαλιου και μεσα ολους ντυμενους.. στην πατρα εχει κοσμο χυμα στους δρομους με μουσικη +30χιλ.καρναβαλιστες κτλ .Μπορει να σκασει το 50ε για στολη και συμμετεχει με την παρεα του στην παρελαση.Ενα αλλο καλο που εχει η συμμετοχη με γκρουπ ειναι οτι εχεις προσφορες για κλαμπς ,φαγητα, σημειο συναντησης το στεκι κτλ. .Τελος,εχεις μια στολη που σου μενει και εισαι 2 μερες (μερα-νυχτα) ντυμμενος. οσο να ναι οι μικρες ηλικιες περνανε καλυτερα φανταστειτε 1)να σαι λυκειο και να βγεις καρναβαλι με το σχολειο ή πανεπιστημια-τει κτλ. 2)να μαζευτουν 10 ατομα για υπνο σε 2αρια κτλ. 3)εχει φαση η κατασταση και κυριως αν εχεις παρεα-μεικτη-.ΑΛΛΑ μην νομιζει κανεις οτι θα κατεβει κατω και θα πηδηξει οτι κυκλοφορει.. υπαρχει καποιος που πιστευει οτι σε οποιοδηποτε καρναβαλι υπαρχει δεν ισχυουν τα ιδια(λαμογιες)?απλα ο κοσμος ειναι λιγοτερος και δεν κανει κρα. οσο για την καθαριοτητα εγω θυμαμαι οτι καθε πρωι καθαριζουν ολους τους δρομους-πεζοδρομια.. οι πατρινοι που μιλατε καθε χρονο βαζουν +1 χρονο ηλικιας...
jacknut Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Περηφανε μιναρολεβιε Σαφως και δεν ηρθα στην αθλια αυτη πολη που εχει γινει ενα με τους μεταναστες και τα σφαγμενα σκυλια Και σε αντιθεση με εναν ανθρωπο χωρις νοημοσυνη , πρωτα κανω ερευνα και μετα αγοραζω πραγματα Δεν ειμαι τοσο μαλακας οσο θα ηλπιζες ,για να αγορασω το κουρελι με τα 65 ευρω και τα κρασια των 3μισι ευρω 15 Ρωτας,μαθαινεις,συγκρινεις και κανεις τις επιλογες σου ελα παραδεξου το για να απαντας με τοση θερμη και παθος στα κραξιματα και εφοσον οπως ισχυριζεσαι δεν εχεις προβλημα με την πολη - ή εχεις ξενοδοχειο -ή φτιαχνεις κουρελο στολες -ή πουλας μπουκαλια με τους αλλους μιναρεδες στο πλαι -ή εχεις καφετερια απαφτες που κατασκηνωνουν τα γκρουπ αντε γεια φρουρε της Αχαΐας Ενα ολοκληρο κατεβατο καθησες και αραδιασες βρε χαζουλικο αλλα τελικα τιποτα δεν ειπες. Καταρχην δεν ελπιζω, αλλα πιστευω οτι εισαι μαλακας ! μονο και μονο που σου απανταω, χαρακιρι στον εαυτο μου κανω.....και ειναι κριμα Σου ειπε κανεις οτι σε προσκαλω στην Πατρα ; Τοσο πολυ νεραιδοπαρμενος εισαι ; Στο καλο και να μη μας γραφεις, αξιοτιμε εκπροσωπε του Εξαθλιωμενου Προλεταριατου...... ΥΓ : παντως βλεπω οτι εισαι μολις 20 ετων και εχεις αρκετο θρασος....ενδιαφερον. Αλλος ενα μελλοντας ξοφλημενος πολιτης που θα παρασητησει εις βαρος της κοινωνιας..... Κριμα στη νεα γενια αν βρισκεται στο καταντημα σου ! ΥΓ2 : αντι να καθεσαι να γραφεις σαχλαμαρες στο ιντερνετ, ανοιξε κανα βιβλιο να διαβασεις να παρεις το χαρτι να χωθεις σε καμια θεσουλα στο δημοσιο, γιατι απο οτι βλεπω αν βγεις μονος σου στην κοινωνια θα σε φανε λαχανο τετοιος βλακας που εισαι.
freedubus Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Έχω κλάσει στο γέλιο, σας ευχαριστώ θερμά.
jacknut Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Ανέκαθεν δεν είναι...Απλά τα τελευταία χρόνια σου πουλάνε το κάθε κουρέλι 45-50 ευρώ και πάει αυτόματα η καλή ποιοτικά στολή ( άρα και μικρό γκρουπ, γιατί όσοι πάνε να βγάλουν χρήμα κοιτάνε στολή με το χαμηλότερο δυνατό κόστος για το μεγαλύτερο κέρδος... ) στα 80 όπως λες ευρώ ( που και πάλι είναι πολλά και τοοοοοσα χρόνια δεν έχω πληρώσει 80 ευρώ για στολή). Όλοι κοιτάνε στο καρναβάλι να βγάλουν τα σπασμένα όλου του χρόνου και για αυτό θα βρεθούν να βαράνε μύγες... εισαι πατρινος φιλε ; Ανεκαθεν ΗΤΑΝ απο 45 ευρω και ανω οι στολες. Κατω απο 45 ευρω δεν υπηρξε ποτε στολη ισως να εχουν εμφανιστει το λιγοτερο με 40 σε καποια υπερ-πολυπληθη γκρουπ καναδυο φορες. Αλλα κατω απο εκει ποτε δεν ηταν. Για να το λες με τοση βεβαιοτητα μαλλον κατι παραπανω θα ξερεις που μου διαφευγει. Ονοματισε μου παρακαλω αυτα τα γκρουπ που στο παρελθον ειχαν στολες κατω απο 40-45 ευρω.
Chrisxxx Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Έχω κλάσει στο γέλιο, σας ευχαριστώ θερμά. Εισαι πατρινός και μιλάς; Και μενα μου εφτιαξε τη διάθεση που είχε χαλάσει λόγω πυρετου
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μπορεί να φτιάχνει τη διάθεση σε ορισμένα μέλη (ευτυχώς!) αλλά το thread ξεπέρασε τα όρια σε μπινελίκια, χαρακτηρισμούς και ανάρμοστη συμπεριφορά μεταξύ των μελών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.