padelis71992 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Καλημερα μαγκες ξερετε κανενα καλο θριλερακι να τρομαξουμε αρκετα? Ανατριχιαστικο ψυχολογικο μυστηριου τρομου οτιδηποτε τρομακτικο Ευχαριστω
gtroza Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Καλημερα μαγκες ξερετε κανενα καλο θριλερακι να τρομαξουμε αρκετα?Ανατριχιαστικο ψυχολογικο μυστηριου τρομου οτιδηποτε τρομακτικο Ευχαριστω το επικαιροποιημένο μνημόνιο σε DND! .
markelos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Τριλογία Ring. Tο γιαπωνέζικο φυσικά όχι το remake. Αν και δεν είμαι φαν των horror, αυτές τις είδαμε παρέα και ήταν αρκετά καλά.
DKNI Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δες τα 7 απο τη Γιουβεντους, θα φοβηθεις αρκετα ΥΓ. Πλακιτσα, μην το παρεις στραβα. Καιγω σαν πρωτο και ευκολο βημα το Ring το γιαπωνεζικο. Το 1ο. Και Εξορκιστη εννοειται
Sellers Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Με 5 άτομα παρέα φίλε, ότι και να δειτε θα το τρελάνετε στην καζούρα οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γελάσετε αρκετά. Γι'αυτό σου προτείνω το Doomsday το οποίο είναι απο μόνο του μια ελεεινή μαλακία που βγάζει γέλιο να το ευχαριστηθείτε τουλάχιστον.
marantonis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Εισαι σιγουρος οτι δεν θα την παρει ο διαολος την ταινια με παρεα 5 ατομων (οπως ειπε κι ο sellers)? Αν υπαρχει καποια ελπιδα να μη συμβει, προτεινω (περα απο τα κλασσικα shining-exorcist που θα ακουσεις): La habitación del niño Janghwa, Hongryeon Noroi Rec 1+2 À l'intérieur Orphan Ολα υπαρχουν και με ελληνικους υποτιτλους, εκτος του Noroi.
Vasilis 07 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Το shining θα σου πρότεινα. Είναι από τα καλύτερα θρίλερ με την κανονική έννοια και όχι με την μοντέρνα εκδοχή τους (κομμένα χέρια-πόδια) που περισσότερο φρίκη προκαλούν παρά φόβο.
Eftych Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Από ψυχολογικά θρίλερ το Blair Witch Project έχει υποβλητική ατμόσφαιρα, επίσης το οι Άλλοι με τη Νικόλ Κίντμαν. Πάντως το πιο τρομακτικό στο είδος αυτό, του ψυχολογικού, κατά τη γνώμη μου είναι ένα παλιό του Ρομάν Πολάνσκι που λέγεται ο Ένοικος (The Tenant), δεν ξέρω αν μπορεί να το βρει κανείς σε video club. Από τις λίγες ταινίες που έχω πρόβλημα να τις δω μόνη μου ή ακόμα και με παρέα!! Θα συμφωνήσω επίσης με τα παιδιά, ότι πέντε άτομα ίσως είναι πολλά για να δουν θρίλερ χωρίς να γίνει κωμωδία, εξαρτάται βέβαια τα άτομα και πόσο πορωμένοι είναι να "χεστούνε"!!
tritonas00 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 πως και δεν εχει προτεινει κανεις το shutter του 2004? http://www.imdb.com/title/tt0440803/ Το κορεατικο , οχι το αμερικανικο εννοειται.
TH_boy_20 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δύσκολα μας βάζεις, παρέα 5 ατόμων και να χεστείτε χλωμό το κόβω....τώρα που το σκέφτομαι με μεγάλη παρέα η μοναδική φορά που είχαμε χεστεί ήταν όταν παίζαμε στο playstation τα silent hill!!! τώρα σε έργο μονο χαβαλέ θα κάνετε
poedeer7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δύσκολα μας βάζεις, παρέα 5 ατόμων και να χεστείτε χλωμό το κόβω....τώρα που το σκέφτομαι με μεγάλη παρέα η μοναδική φορά που είχαμε χεστεί ήταν όταν παίζαμε στο playstation τα silent hill!!! τώρα σε έργο μονο χαβαλέ θα κάνετε μη το λες εγω σε παρεα 8 ατομων(5 κοριτσια βεβαια)ειχαμε δει το ψυχω και ουρλιαζανε ολες μαζι!!!αφου δεν ακουγα καλα για λιγο!
Pablo_Hasan Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 με 5 άτομα ειχαμε δει το the human centipede και δε χεστηκαμε απο το φόβο αλλά τα γελια...
ravend Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 με 5 άτομα ειχαμε δει το the human centipede και δε χεστηκαμε απο το φόβο αλλά τα γελια... τι να φοβηθείς με την χαζομάρα.. στο μόνο που τρομάζεις σε αυτή τη ταινία είναι στην ιδέα του τι μαααακια μπορεί να βγάλει ακόμη ο άνθρωπος..
elbarto Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 να δειτε το REC το ισπανικο ομως. Εμεις ειχαμε μαζευτει παρεα και περασαμε ωραια
tritonas00 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 τώρα που το σκέφτομαι με μεγάλη παρέα η μοναδική φορά που είχαμε χεστεί ήταν όταν παίζαμε στο playstation τα silent hill!!! Tι μου θυμησες τωρα.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.