Προς το περιεχόμενο

Samsung SM-BX2431 ή LG W2486L?

Kitharodos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα σου προτεινα αυτη.... Αν ριξεις μια ματια στο forum και δεις συζητησεις ατομων που την εχουν παρει θα καταλαβεις.... :D

Δημοσ.

Θα σου προτεινα αυτη.... Αν ριξεις μια ματια στο forum και δεις συζητησεις ατομων που την εχουν παρει θα καταλαβεις.... :D

φιλε βγαινεις off topic γιατι δεν ειναι LED που ζηταω ούτε 24'' και εχει χρονο αποκρισης 8ms που ειναι πολυ για μενα που παιζω games....

Δημοσ.

φιλε βγαινεις off topic γιατι δεν ειναι LED που ζηταω ούτε 24'' και εχει χρονο αποκρισης 8ms που ειναι πολυ για μενα που παιζω games....

In topic ειμαι αλλα δεν το ξερεις :P .... Τα παιδια εδω μεσα εχουν βαρεθει να λενε τα ιδια κ τα ιδια... δεν θα τα εξαναεπαλαναμβανω κ εγω... Οπως σου ειπα ριξε μια ματια στο forum να δεις σχολια... Με λιγα λογια το led ειναι μουφα... τα 8ms που λες εχω κ εγω οθονη με 8ms τη DELLU2410 κ στα games δεν εχω απολυτως κανενα προβλημαα!!!

Τωρα αν κολλας στη 1ιντσα παρε καποια απ αυτες που λες τη ποιοτητα ομως της οθονης που σου προτεινω δεν προκειται να τη δεις σ αυτες καθολου γιατι ειναι διαφορετικα πανελ... :P Κ ειναι κ στα χρηματα που ζητας.... :D

Τωρααα απο κια και περαα ξασουυυυ!!!!!

Δημοσ.

Ουτε αυτες που λες ειναι Led. :rolleyes:

Δημοσ.

Mεγαλο κολπο οι εταιρειες με αυτο το "LED" που δεν ειναι LED...

Και φυσικα ψαρωνει ο ανενημερωτος κοσμος, νομιζοντας οτι ψωνιζει την τελευται λεξη της τεχνολογιας. Και μετα ψαχνει τροπο να πουλησει το σκουπιδι που αγορασε πανακριβα.

Εσυ μιλας για LED, αλλα οπως προαναφερθηκε οι οθονες που σκεφτεσαι να παρεις δεν ειναι LED. Πληροφοριακα οι LED γυρω στις 15 ιντσες εχουν περιπου 1500 ευρω, νομιζω εχει ενα μοντελο 15'' η LG.

ΥΓ. Μιλαει παθων με την w2486. Την σκοτωσα οσο οσο, πηρα την Dell και ησυχασα.

Δημοσ.

Ουτε αυτες που λες ειναι Led. :rolleyes:

+1 :rolleyes:

Είναι LED Backlit. Και για την ακρίβεια Edge LED Backlit που είναι και χειρότερο από FULL LED Backlit. Κοινώς αλλάξαν τον οπίσθιο φωτισμό από λάμπες φθορίου σε LEDakia. Και τον βάλαν και στο πλαι για να τις κάνουν "λεπτές". Μην νομίζει κανείς δηλαδή ότι θα αγοράσει την οθόνη του Samsung Galaxy S σε 24αρα :blink:

P.S.

1. Αδυνατώ να κάνω και κολλητούς μου να to καταλάβουν αυτό και τα παίρνω!!! Και η κουβέντα πάντα καταλήγει: "ΝΑΙ, αλλά είναι πιο όμορφη αυτή γιατί είναι ΛΕΠΤΗ!!!!!". Τι να πω.... Λες και αγοράζουμε βάζα...

2. Άλλη π..ρια και η απόκριση!!! Μαρκετίστικες μ...ς για να πουλάνε. Σαν τα MP στις ψηφιακές. Η δικιά μου λέει είναι 12 MP και είναι καλύτερη από την δική σου που είναι 6. Άντε τώρα να τον πείσεις για Stabilizer, κατασκευή φακού, επεξεργαστή εικόνας, κάτοπτρο, διάφραγμα, μέγεθος αισθητήρα κλπ-κλπ. Και όταν τους λες, γιατί ρε φίλε μου οι DSLR έχουν όλες από 6-10 βαριά-βαριά, εκεί λέει είναι άλλο.

Έχω 22αρι MVA panel 8MS σχεδόν 8ετίας. Όποιος έρθει και βρει ghosting σε ΟΠΟΙΟ παιχνίδι θέλει, του την χαρίζω μαζί με το PC.

Δημοσ.

Μιλησα με φιλο τεχνικο μου. Μου ειπε πως το καθε πανελ αναφερεται σε διαφορετικο χρηστη. Εγω που ειμαι gamer δεν ειμαι για το πανελ της DELL.... αλλα για κατι σε 2ms

παντως εχετε αρχισει και με πειθετε.... θα δω....

Δημοσ.

Μιλησα με φιλο τεχνικο μου. Μου ειπε πως το καθε πανελ αναφερεται σε διαφορετικο χρηστη. Εγω που ειμαι gamer δεν ειμαι για το πανελ της DELL.... αλλα για κατι σε 2ms

Φερ' τον φίλο σου εδώ να τα πούμε, για να μαλώσουμε!!!! B) Και μην μου πει για τίποτα μετροπρογράμματα όπως τα PI για τις CPU, γιατί εκεί θα του την φέρω στο κεφάλι (την δικιά μου γιατί σκέφτομαι να πάρω την U2410). Φορτώνει λέει 2 TFLops σε 13ms, ενώ η δικιά σου CPU σε 15,3. Ούτε το 1/5 από τον χρόνο που κάνεις να ανοιγοκλείσεις τα βλέφαρά σου δηλαδή (υπερβάλω χάριν της κουβέντας). RL δεν παίρνεις χαμπάρι.

Εννοείται πως κάνουμε χιούμορ. Πάντα να βοηθήσουμε προσπαθούμε (αν και όταν μπορούμε) :)

Και αφού είσαι gamer, δεν θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει τόσο το response time, όσο to Input Lag:

http://en.wikipedia.org/wiki/Input_lag

Κοινώς να βλέπεις τα πράγματα Real-time, να μην καθυστερεί δηλαδή το σήμα της VGA να απεικονιστεί στην οθόνη. Σε FPS έχει μεγάλη σημασία γιατί μερικές φορές θα σκοτώνεσαι και θα αναρωτιέσαι το γιατί (γιατί πρόλαβαν να σε πυροβολήσουν προτού εσί πατήσεις το "duck" γιατί απλά δεν το είδες :) Ξέρω ότι η U3211 έχει Game Mode και έχει σχετικά χαμηλό Input Lag (νομίζω).

Y.Γ. Αν με το καλό καταλήξεις να πάρεις 1 από τις 2 που ανέφερες εσύ, θέλω να με θυμηθείς για το ξενέρωμα που θα φας όταν θα πλησιάζεις το γραφείο σου από τα πλάγια για να θαυμάσεις την υπέροχη λεπτή οθόνη σου, και θα δεις μια οθόνη γεμάτη με ξεπλημένα χρώματα, επειδή δεν θα την κοιτάζεις κάθετα. Γιατί μπορεί να δίνουν 160-170 μοίρες σε γωνία θέασης (στα χαρτιά) αλλά τα ΤΝ Panel όσο απομακρύνεσαι από το 90 τόσο χαλάει η εικόνα. Στα 160 που λένε πρακτικά δεν βλέπεις. Ασπρίζει. Ενώ στα *VA/IPS έχεις καθαρά 178.

http://www.youtube.com/watch?v=DP7C00BIzH8&NR=1

Δημοσ.

Συγνωμμη κιολας αλλα ειναι σιγουρα τεχνικος.. :PPPPP Κ εγω με τεχνικο ειχα μιλησει ασχολουμαι πολυ με games κ μου ειχε προτεινει να παρω IPS panel που δν εχει καμια σχεση με τα TN Panel κ ειδανε τα ματια μου το φως κ το χρωμα τ αληθινοοο....!!!

Kithadoros σιγα σιγα βαζουμε στοιχημα αν σου μιλησουν κ 1-2-3-4-5 κοπελια εδω μεσα θα παρεις σα τη δικια μου.... χαχχαχαχα.... DELL U2410....!!!!!

Δες το βιντεο σε 720p αναλυση αν κ δν εχει σημασια στο 1:03 θα νομιζεις οτι εισαι μεσα στ αμαξι κ ετοιμαζεσαι να βαλεις μπρος φυγαμε λοιπον!!!!!!!! :)

http://www.youtube.com/watch?v=8gbqYya8w1I

Δημοσ.

οκ σχεδον με πεισατε.... κατι σε 24'' μεχρι 300 ευρω υπαρχει?

χαχαχαχα!!! Αν εχεις τα money που πιστεψε με αξιζουν ειδικα τωρα που εχει πεσει κ η τιμη της παρε αυτη εγω την ειχα παρει 500 πριν 2 μηνες... Αλλιως παρε τη U2311 στα λεφτα που θελεις δν υπαρχει καμια αλλη καλυτερη μετα ανεβαινεις κατηγορια DELL U2410 for ever !!!!!!!!!!!! B) B) B)

Δημοσ.

Πρακτικά, η μόνη διαφορά είναι ότι η U2311 είναι απλά 1 ίντσα μόλις μικρότερη από την U2410. Και αυτό δεν είναι στο πλάτος (που συνήθως καταλαβαίνουμε αλλά στο ύψος. ΔΛΔ η μία δίνει ανάλυση 1920*1200 και η άλλη 1920*1080. Στην πραγματικότητα η U2410 φοράει το καλύτερο IPS Panel (S-IPS η U2410 και H-IPS η U2311) κάτι που δεν θα το καταλάβεις πάντως με τίποτα. Και έχει περισσότερες συνδέσεις. Απευθύνεται για πιο "επαγγελματική" χρήση.

Για την ακρίβεια, δεν πιστεύω πως αξίζει να πάρεις την κατά 200+ ευρώ ακριβότερη U2410 αν είναι για games. Πάρε την U2311 που είναι κοντά στα 215.

Δημοσ.

οκ σχεδον με πεισατε.... κατι σε 24'' μεχρι 300 ευρω υπαρχει?

Oρίστε και δύο εναλλακτικές προτάσεις(οι οθόνες κανονικά έχουν 3 χρόνια εγγύηση γιατί το visionstudio γράφει 1 χρόνο δεν το γνωρίζω)

http://www.skroutz.gr/s/283339/BenQ-EW2420-24%22.html

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=21968&cat=10

Δημοσ.

Συμφωνώ. Και οι BENQ πολύ καλές. Απλά δεν έχεις το Zero Pixel Guarantee.

Υπάρχει και άλλη (εγώ αυτή παρήγγειλα). Είναι ανταγωνιστική της U2410:

http://www.skroutz.gr/s/271292/HP-ZR24w.html?keyphrase=ZR24W+

Κι ένα review:

http://www.tftcentral.co.uk/reviews/hp_zr24w.htm

Πάλι πιστεύω όμως ότι για καθαρό gaming η U2311 είναι καλύτερο VFM

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...