insomnian Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Θελω να βαλω τα virtual xp σε περιβαλλον 7 προκειμενου να παιξω ενα game που δεν ειναι συμβατο με τα 7. Προκειται για καποιο setup που απλα το τρεχω και αποκτω xp μεσα στα 7 ή ειναι πιο πολυπλοκη υποθεση? Νομιζω οτι θελει και καποια ρυθμιση στο bios? Ξερετε που μπορω να βρω αυτο το setup(πλην του site της microsoft) και μονοκομματο?
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Προκειται για καποιο setup που απλα το τρεχω και αποκτω xp μεσα στα 7 ή ειναι πιο πολυπλοκη υποθεση? Νομιζω οτι θελει και καποια ρυθμιση στο bios? Δεν χρειαζεσαι καποια ρυθμιση στο bios,απλα κανεις την εγκατασταση μεσα στα 7. Ξερετε που μπορω να βρω αυτο το setup(πλην του site της microsoft) και μονοκομματο? Επισημα δεν δινεται απο καποιο αλλο site πλην της ms.Δεν υπαρχει λογος να μην το κατεβασεις απο εκει
insomnian Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Aπ το site της ms δεν θελω να το κατεβασω γιατι σου λeει να τρεξεις και το genuine. Στο bios υπαρχει μια επιλογη περι virtual machine, μηπως πρεπει να την κανω enable? Με ποιον τροπο μπορει κανεις να εγκαταστησει ενα προγραμμα στα virtual xp? Kαι γενικα, πως μεταφερονται αρχεια απ τα 7 στα xp?
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Aπ το site της ms δεν θελω να το κατεβασω γιατι σου λeει να τρεξεις και το genuine. Οπως καταλαβαινεις δεν μπορεις να βρεις βοηθεια επι του θεματος μια και δεν μιλαμε για νομιμη οδο. Στο bios υπαρχει μια επιλογη περι virtual machine, μηπως πρεπει να την κανω enable? Αν μιλαμε για την υποστηριξη του επεξεργαστη για virtual machines,ναι ενεργοποιησε το,βοηθα στην αποδοση.
insomnian Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Οπως καταλαβαινεις δεν μπορεις να βρεις βοηθεια επι του θεματος μια και δεν μιλαμε για νομιμη οδο. Δηλαδη οποια sites διαθετουν το setup των virtual xp ειναι παρανομα και δεν θα πρεπει να τα συζηταμε? Επι του θεματος, θα μπορεσω να τρεξω ενα game σε περιβαλλον xp μεσα απ τα 7? Πως?
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δηλαδη οποια sites διαθετουν το setup των virtual xp ειναι παρανομα και δεν θα πρεπει να τα συζηταμε? Προφανως αναφερω σε αυτο Aπ το site της ms δεν θελω να το κατεβασω γιατι σου λeει να τρεξεις και το genuine. με το οποιο μας δινεις να καταλαβουμε οτι θελεις να προσπερασεις τον συγκεκριμενο ελεγχο.Αν εννοεις κατι αλλο, κανε το κοπο να το αναλυσεις. Επι του θεματος, θα μπορεσω να τρεξω ενα game σε περιβαλλον xp μεσα απ τα 7? Πως? Μπορεις να αναφερεις και το game που θελεις να παιξεις, ισως υπαρχει καποιος που εχει δοκιμασει το συγκεκριμενο και εχει ετοιμο feedback να σου δωσει.
insomnian Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Προφανως αναφερω σε αυτο με το οποιο μας δινεις να καταλαβουμε οτι θελεις να προσπερασεις τον συγκεκριμενο ελεγχο.Αν εννοεις κατι αλλο, κανε το κοπο να το αναλυσεις. Mη σε απασχολει το τι ελεγχους θελω να περασω ή δεν θελω. Επικεντρωσου στο ζητουμενο του thread. Εφοσον δε μιλαω για κατι παρανομο δεν εχεις λογο να ψαχνεις τι και πως και απο που... Μπορεις να αναφερεις και το game που θελεις να παιξεις, ισως υπαρχει καποιος που εχει δοκιμασει το συγκεκριμενο και εχει ετοιμο feedback να σου δωσει. Το game το εχω αναφερει ηδη σε αλλο thread(Will Rock) και απο ενα ψαξιματακι που εκανα στο net διαπιστωσα οτι δε γινεται τιποτα, δεν τρεχει στα 7.
leukonas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Γίνεται με 2 τρόπους 1ος:http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/ 2ος:https://www.vmware.com/tryvmware/?p=player&lp=1&source=web&cd=1&ved=0CCUQqwMoAjAA&url=http://www.vmware.com/go/downloadplayer/&rct=j&q=wmware&ei=s1ImTfbnD8Gy8gPYmLWhAg&usg=AFQjCNH1Wx2_2jFhdO7dowNA8gCkOwMaiw Αν χρειαστείς κάτι παραπάνω εδώ είμαστε.
insomnian Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Θα το εκτιμουσα αν διαβαζες τα posts μου σε αυτο το thread και απαντουσες στα ζητουμενα που εθεσα
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Το game το εχω αναφερει ηδη σε αλλο thread(Will Rock) Προφανως δεν εχω διαβασει καθε thread που εχεις συμμετασχει πριν απαντησω σε αυτο, γι αυτο λοιπον και σε ρωτησα. και απο ενα ψαξιματακι που εκανα στο net διαπιστωσα οτι δε γινεται τιποτα, δεν τρεχει στα 7. Κανε εγκασταση λοιπον το xp mode που οπως ειπαμε εχει παρομοια διαδικασια εγκαταστασης με ενα τυπικο προγραμμα και καλη τυχη. Eχε κατα νου πως το windows xp mode δεν υποστηριζει direct 3D και αρα ειναι περιορισμενων δυνατοτητων οσον αφορα τα παιχνιδια 3D. Αν δεν σε βολεψει μπορεις να δοκιμασεις το VMLite XP mode, το οποιο υποσχεται καλυτερη υποστηριξη οσον αφορα το direct 3D.
insomnian Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Προφανως δεν εχω διαβασει καθε thread που εχεις συμμετασχει πριν απαντησω σε αυτο, γι αυτο λοιπον και σε ρωτησα. Κι εγω λοιπον σου απαντησα. Κανε εγκασταση λοιπον το xp mode που οπως ειπαμε εχει παρομοια διαδικασια εγκαταστασης με ενα τυπικο προγραμμα και καλη τυχη. Eχε κατα νου πως το windows xp mode δεν υποστηριζει direct 3D και αρα ειναι περιορισμενων δυνατοτητων οσον αφορα τα παιχνιδια 3D. Αν δεν σε βολεψει μπορεις να δοκιμασεις το VMLite XP mode, το οποιο υποσχεται καλυτερη υποστηριξη οσον αφορα το direct 3D. Το thread αυτο ζηταει να μου πειτε που θα το βρω αυτο το xp mode(πλην ms). Δε ξερω τι ακριβως παιζει με το direct 3D που αναφερεις, παντως το game ειναι του 2003. Το http://www.vmlite.com/index.php/products αφορα παρομοιο προγραμμα? Ειναι ευκολο στη χρηση, δηλ. δουλευει με ενα κλικ? ή θελει τιποτα πολυπλοκες διαδικασιες?
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Το thread αυτο ζηταει να μου πειτε που θα το βρω αυτο το xp mode(πλην ms) Μαιστα.Εγω ειδα να ζηταει και κατι αλλο το thread αυτο Θελω να βαλω τα virtual xp σε περιβαλλον 7 προκειμενου να παιξω ενα game που δεν ειναι συμβατο με τα 7. 1. Προκειται για καποιο setup που απλα το τρεχω και αποκτω xp μεσα στα 7 ή ειναι πιο πολυπλοκη υποθεση?2. Νομιζω οτι θελει και καποια ρυθμιση στο bios? 3. Ξερετε που μπορω να βρω αυτο το setup(πλην του site της microsoft) και μονοκομματο? Σορρυ που παω να σε βοηθησω κιολας. Δε ξερω τι ακριβως παιζει με το direct 3D που αναφερεις, παντως το game ειναι του 2003.Το http://www.vmlite.co...ex.php/products αφορα παρομοιο προγραμμα? Ειναι ευκολο στη χρηση, δηλ. δουλευει με ενα κλικ? ή θελει τιποτα πολυπλοκες διαδικασιες? Κανε τον κοπο να το ψαξεις και λιγο.Τιπ:Ξεκινα απο το site που σου εδωσα ενα ποστ πριν.
insomnian Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μαιστα.Εγω ειδα να ζηταει και κατι αλλο το thread αυτο Σορρυ που παω να σε βοηθησω κιολας. Κανε τον κοπο να το ψαξεις και λιγο.Τιπ:Ξεκινα απο το site που σου εδωσα ενα ποστ πριν. Ρε αδελφε, με βοηθας ή με παιδευεις?... Αυτο που απαντηθηκε τελειωσε, μη κολας εκει. Αν δεν εχω το setup τι να συζηταμε? Μετα μιλας για αλλο setup χωρις ομως πληροφοριες, απλα "ψαχτο και λιγο"... Απλη ερωτηση σου εκανα: δουλευει με ενα κλικ ή θελει τιποτα πολυπλοκες διαδικασιες?
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μετα μιλας για αλλο setup χωρις ομως πληροφοριες, απλα "ψαχτο και λιγο"... Σου δωσα ενναλακτικο προγραμμα του xp mode, link για αυτο,πληροφοριες οτι υποστηριζει direct3D καλυτερα απο το native windows xp mode για να σε βοηθησω στο προβλημα σου, υπαρχει το αφιλοτιμο το google εαν δεν σε καλυπτει το link και οι πληροφοριες του και συ μου την λες πως σε στελνω σε αλλο "setup χωρις ομως πληροφοριες"? Τον καφε πως τον πινεις για να τον ετοιμασω καθως θα κανω την εγκατασταση? Ρε αδελφε, με βοηθας ή με παιδευεις? Μαλλον εμενα παιδευω.Αντε καλο βραδυ.
insomnian Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Σου δωσα ενναλακτικο προγραμμα του xp mode, link για αυτο,πληροφοριες οτι υποστηριζει direct3D καλυτερα απο το native windows xp mode για να σε βοηθησω στο προβλημα σου, υπαρχει το αφιλοτιμο το google εαν δεν σε καλυπτει το link και οι πληροφοριες του και συ μου την λες πως σε στελνω σε αλλο "setup χωρις ομως πληροφοριες"? Τον καφε πως τον πινεις για να τον ετοιμασω καθως θα κανω την εγκατασταση? Μαλλον εμενα παιδευω.Αντε καλο βραδυ. Ασε το καφε φιλε μου και προσπαθησε να απαντησεις σε αυτο που ζηταω. Οι υπολοιπες σαλτσες δε χρειαζονται ουτε και με βοηθανε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.