Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Το ειχα ακουσει και το διαβασα και εδω http://www.4uthesite.com/printpage.php?id=3947&tablename=attiki Εχει δοκιμασει καποιος ??? Ξερετε καταστηματα που το κανουν για λογαριασμο μας ? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Υπάρχουν κάποια προϊόντα σφράγισης-καθαρισμού τζαμιών, που υπόσχονται κάτι τέτοιο, τώρα κατά πόσο λειτουργούν.. Έχω πάρει ένα της Turtle αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα σε αυτοκίνητο.Θα το κάνω με το πρώτο πλύσιμο. Έβαλα για δοκιμή στον καθρέπτη της τουαλέτας, και μετά το πιτσίλισα με νερό, αλλά δεν είδα κάποια διαφορά στην κύλιση του νερού κλπ.. Υπάρχουν και κάποια ποιό γνωστά π.χ Rain-x, αλλά δεν το έχω βρει κάπου να το δοκιμάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Λοιπόν κυρ Γιάννη σου έχω νέα. Έβαλα χθες το εν λόγω προϊόν, και παρατήρησα τα εξής μεταφυσικά φαινόμενα! Μετά τα 60χαω, οι σταγόνες τις βροχής που ήταν ήδη στον ανεμοθραύστη, γινόντουσαν μπαλάκια και κυλούσαν προς τα πάνω. Δυστυχώς δεν έτυχε να βρέχει εκείνη την ώρα (μόνο ψιχάλες) για να δω πως συμπεριφέρεται και σε δυνατή βροχή. Επίσης σε ένα σημείο του τζαμιού, που μάλλον δεν το είχα περάσει καλά, υπήρχαν κολλημένες μεγάλες σταγόνες που ακόμα και στα 110χαω δεν κούναγαν ρούπι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Λοιπόν κυρ Γιάννη σου έχω νέα. Έβαλα χθες το εν λόγω προϊόν, και παρατήρησα τα εξής μεταφυσικά φαινόμενα! Μετά τα 60χαω, οι σταγόνες τις βροχής που ήταν ήδη στον ανεμοθραύστη, γινόντουσαν μπαλάκια και κυλούσαν προς τα πάνω. Δυστυχώς δεν έτυχε να βρέχει εκείνη την ώρα (μόνο ψιχάλες) για να δω πως συμπεριφέρεται και σε δυνατή βροχή. Επίσης σε ένα σημείο του τζαμιού, που μάλλον δεν το είχα περάσει καλά, υπήρχαν κολλημένες μεγάλες σταγόνες που ακόμα και στα 110χαω δεν κούναγαν ρούπι. Που το πηρες φιλε μου ? Υπαρχου ειδικοι να κανουν αυτη την "θωρακισι"? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Το αγόρασα από εδώ, online. Δε χρειάζεται κάποιος ειδικός.Το απλώνεις με ένα πανί στο τζάμι αφού το έχεις καθαρίσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Το αγόρασα από εδώ, online. Δε χρειάζεται κάποιος ειδικός.Το απλώνεις με ένα πανί στο τζάμι αφού το έχεις καθαρίσει. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 αυτο τι υποτιθεται κανει? λαδωνει το τζαμι για να μη καθεται νερο πανω? παντως ο ιδιοκτητης του πρεπει να ειναι τραγικος στρουγκανοβλαχος Με τι πλένεται το αυτοκίνητο ? Γάντι Πλυσίματος από μαλλί προβάτου. Γάντι Πλυσίματος Μικροινών Σφουγγάρι Πλυσίματος Πετσέτα Μικροινών Σκούπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 αυτο τι υποτιθεται κανει? λαδωνει το τζαμι για να μη καθεται νερο πανω? παντως ο ιδιοκτητης του πρεπει να ειναι τραγικος στρουγκανοβλαχος Κακιούλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=rWvpoPlpcH4&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=0pmeftXDkIc&feature=related πανω κατω το ιδιο κανει και το κερι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Update: Παρατήρησα τις προηγούμενες μέρες που είχε ψωφόκρυο, πως το πρωϊ δεν είχε πάγο το παρπρίζ, στα σημεία που το είχα απλώσει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Το ίδιο αποτέλεσμα έχει και το πλύσημο με Teflon, σε ολόκληρο το αυτοκίνητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Ήξερα πως το teflon είναι για επίστρωση, όχι για πλύσιμο. Εκτός αν εννοείς, αφού έχει περαστεί teflon.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Όχι, μιλάω για πλύσιμο με Teflon, το κάνω από τον Ιούλιο και σε 3-4 πλυσίματα φαίνεται η διαφορά. Αλμυρό κάπως βέβαια, 13,5 ευρώ για πλύσιμο μέσα-έξω δίνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Όχι, μιλάω για πλύσιμο με Teflon, το κάνω από τον Ιούλιο και σε 3-4 πλυσίματα φαίνεται η διαφορά. Αλμυρό κάπως βέβαια, 13,5 ευρώ για πλύσιμο μέσα-έξω δίνω. Για πες μου που το κανεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Στρίβωντας από Γ. Παπανδρέου στην Γκινοσάτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.