Hal9000 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Σειρά της Motorola να ανακοινώσει το δικό της tablet στα πλαίσια της έκθεσης CES 2011, κάτι που είχε προαναγγείλει από τις 19 Δεκεμβρίου με βίντεο στο οποίο ανέφερε τους κύριους παίκτες της κατηγορίας. Η πίστη της εταιρείας στο δημιούργημα της φαίνεται ότι επιβεβαιώνεται από τα πρώτα τεχνικά χαρακτηριστικά τα οποία είναι εντυπωσιακά με σημαντικές διαφοροποιήσεις από τον ανταγωνισμό. Το Motorola XOOM όπως είναι η επίσημη ονομασία του, θα είναι το πρώτο tablet με εγκατεστημένη την έκδοση 3.0 της πλατφόρμας Android για την οποία μάθαμε τις πρώτες πληροφορίες πριν λίγη ώρα. Στο εσωτερικό του XOOM υπάρχει διπύρηνος επεξεργαστής 1GHz (χωρίς να αναφέρεται το ακριβές μοντέλο) ενώ ξεχωρίζει η οθόνη 10.2 ιντσών και αναλογία 16:10 με ανάλυση 1280x800. Ακόμα οι δύο webcam των 2megapixel στο μπροστινό μέρος και των 5megapixel στο πίσω μέρος βοηθούν στην πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων αλλά και καταγραφής HD βίντεο 720p με δυνατότητα αναπαραγωγής σε τηλεόραση/προβολέα μέσω της ενσωματωμένης HDMI θύρας. Το XOOM θα διακρίνεται για το λεπτό του πάχος (λίγο μικρότερο από iPad) καθώς και την μεγάλη αυτονομία που πλησιάζει τις 10 ώρες. Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο τετράμηνο του 2011 με υποστήριξη 3G/WiFi ενώ το δεύτερο μισό του χρόνου η Motorola προτίθεται να κυκλοφορήσει μοντέλο με υποστήριξη 4G δικτύων. Η τιμή του Motorola XOOM δεν έχει οριστεί ακόμα. http://www.youtube.com/watch?v=D7zheLybA-Q Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 ενδιαφερον αλλα τιμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsikoula Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 μονο ενδιαφερον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis222 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Εμένα μου αρέσει μόνο και μόνο επιδή Έχει τα Android 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatisx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Αυτό μάλιστα, είναι ενδιαφέρον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomedor Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Τελικά δεν είναι ένα μεγάλο Nexus S! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gunix Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Αν και δεν είμαι πολύ φαν της Motorolas αλλά το tablet που έβγαλε είναι πολύ ωραίο η εμφάνιση του. Αλήθεια πόσο να κάνει άραγε? Επίσης δεν πιστεύω να φτάσει την τιμή του ipad . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stelios1991 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Καλή κίνηση απο την Motorola. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomedor Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Άλλο ένα σχετικό βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=kll_di3S_Qs&feature=player_embedded Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Πολύ καλό και καλά χαρακτηριστικά..πότε θα έρθει στα μέρη μας??? :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomedor Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Στο πρώτο τρίμηνο του 11 θα βγει στην αγορά, τώρα το πότε θα έρθει Ελλάδα είναι άλλο θέμα γιατί είμαστε μικρή αγορά και δεν μας υπολογίζουν και τόσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dr.sakis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Αντε να δουμε κ τι τιμη θα μας το δινουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis222 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Αν και δεν είμαι πολύ φαν της Motorolas αλλά το tablet που έβγαλε είναι πολύ ωραίο η εμφάνιση του. Αλήθεια πόσο να κάνει άραγε? Επίσης δεν πιστεύω να φτάσει την τιμή του ipad . Και εγώ αυτό λέω. Μου αρέσει που έλεγε το iPad ένα μεγάλο iPhone....Φαντάσου το iPad (2G) Όταν βγει τι θα Έχει. 1.2ghz CPU 760mb ram μπορει να βγεί και σε 128gb και βέβαια ένα νέο IOS! Προσοπικά το iOS εμένα δεν μου πολιοαρέσει στο iPad. Το Android 3 είναι WOW!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kymbaris1 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Τιμή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μην βιάζεστε για Ελλάδα. Πρώτα απ'όλα θα αργήσει λίγο ή πολύ πιο πολύ από τις υπόλοιπες αγορές και επίσης δεν έχουν εμφανιστεί όλα τα tablet από όλες τις εταιρίες ακόμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα