dennisjet2 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να με βοηθήσετε στο εξής: Έχω μια camera Panasonic και γράφει σε κάρτα 4GB SDHC Επειδή γέμισε πώς μπορώ να αντιγράψω τα αρχεία σε dvd. Με το πρόγραμμα που έχει στη συσκευασία δεν με αφήνει να φτιάξω εγώ την ταινία ώστε να παίζουν μονοκόμματα σαν μια ταινία όλα τα αρχεία ή να φτιάξω δικές μου ενότητες. Και κάτι ακόμα εσείς όταν τα αντιγάψεται σε dvd τα σβήνεται τα αρχεία από την SD ή τα περνάτε και στο pc. Γιατί αν είναι έτσι πάει ο δίσκος...Ευχαριστώ πολύ.
micos000 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δοκίμασε με κανένα pinnacle studio, MovAvi, AVS Video Editor, Premiere Elements, Sony Vegas ή κάποιο άλλο πρόγραμμα video edit. Συνήθως δέχονται τέτοια αρχεία και δημιουργούν dvd. Το θέμα όμως είναι κατά πόσο είσαι εξοικειωμένος με τέτοια προγράμματα. Βέβαια ο πειραματισμός δεν θα σε βλάψει. Εγώ θα τα κρατούσα και στη μορφή που τα παίρνεις από την κάρτα, δηλαδή ένα dvd με τα αρχεία όπως είναι αποθηκευμένα, γιατί όταν τα μετατρέψεις σε dvd video θα υποβαθμιστεί η ποιότητα, ιδίως αν είναι τραβηγμένα σε full hd.
dennisjet2 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Θα ήθελα αρχικά να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον micos000 για την άμεση και πολύ χρήσιμη απάντηση και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Επειδή είναι βιντεάκια πολύ σημαντικά (παιδιά διακοπές γενέθλια κτλπ) τι κάνουν οι περισσότεροι για να μην χαθούν? Και κάτι ακόμα άνοιξα τα αρχεία της SD κάρτας μνήμης όταν σύνδεσα την βιντεοκάμερα στο pc και δεν μπορώ να τα αντιγράψω ατόφια όπως είναι σε DVD, τα αρχεία είναι DCIM-100CDPFP που έχει μέσα μόνο φωτογραφίεςJPEG, Ένα φάκελο που λέγεται MISC και έχει αρχεία MISC και τον φάκελο SD_VIDEO Που έχει μέσα MGR INFO +PRGOO1..02κτλπ τα οποία έχουν τα βιντεάκια σε μορφή MPEG μαζί με κάτι αρχεία που δεν ανοίγουν MOI και PGI. Όλα αυτά λοιπόν μαζί δεν μπορώ να τα αντιγράψω. Χρειάζονται όλα όταν μιλάμε για βιντεάκια μόνο γιατί τις φωτ/ες μπορώ να τις σώσω μόνες τους δεν έχω πρόβλημα και πάλι ευχαριστώ.
micos000 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Γιατί δεν μπορείς να τα αντιγράψεις; Σου βγάζει κάποιο σφάλμα; Αν τα αντιγράψεις με τον φάκελο τους στον δίσκο πρώτα; Τι κατάληξη έχουν; Στο πρόγραμμα εγγραφής που έχεις, επέλεξες ότι θέλεις να δημιουργήσεις δίσκο δεδομένων (Data DVD); Κατέβασε το media info και με δεξί κλικ σε ένα βίντεο δες (και πες και σε εμάς) τι στοιχεία έχουν τα αρχεία (codec, resolution κτλ). Στο media info πάτα Προβολή->Κείμενο για να μπορέσεις να κάνεις copy-paste τις πληροφορίες σε ένα επόμενο μήνυμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.