vire Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Γειά σας παιδιά, ύστερα από πολύ καιρό στο connex αποφάσισα να αλλάξω σύνδεση και πήρα το πακέτο double play της wind. Το ρουτερ που έχει μέσα λέγεται ZTE ZXV10 H108L και είναι ασύρματο. Αν και έχω αρκετή εμπειρία στο θέμα δεν έτυχε να ξανασχοληθώ ποτέ με ασύρματο ρουτερ, και επειδή σε λίγες μέρες ενεργοποιήτε η σύνδεση, θα ήθελα να το κλειδώσω για να μην μπένουν και άλλοι με αυτό. Απ'ότι κατάλαβα από το manual μπαίνεις στις ρυθμίσεις του με μια συγκεκριμένει ip και από εκεί ελέγχεις την ασφάλεια. Το μόνο που πρέπει να κάνω είναι να μπώ εκεί και να βάλω κάποιον κωδικό και τίποτα άλλο? ή χρειάζονται και άλλες ρυθμίσεις?
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 μπαινεις με την ip που εχει και με το username και password Που εχει το ρουτερ.το γραφει στο manual.Μετα πας στο ασυρματο και βαζεις wpa η wpa2 η wpa+wpa2 ΟΧΙ wep και βαζεις και κωδικο και το κλειδωνεις.
vire Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 μπαινεις με την ip που εχει και με το username και password Που εχει το ρουτερ.το γραφει στο manual.Μετα πας στο ασυρματο και βαζεις wpa η wpa2 η wpa+wpa2 ΟΧΙ wep και βαζεις και κωδικο και το κλειδωνεις. ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Και μια τελευταία ερώτηση... πιο να βάλω από τις 3 επιλογές (wpa ή wpa2 ή wpa+wpa2)? Ποιό θα εχει περισσότερη ασφάλεια?
_Anonymous_ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 με το τελευταιο μιας και ειναι και πιο ασφαλες φιλε.
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 to wpa2 ειναι το πιο ασφαλες.απλα αν καποιο pc δεν μπορει να συνδεθει ετσι περα απο το να περασεις νεους drivers κτλ μπορεις να το βαλεις σε wpa+wpa2 Και αν παλι οχι τοτε wpa.απλα πριν αλλαξεις το wpa2 δοκιμαζεις παντα και αλλο καναλι.
xri_ni Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Να πω κατι γιατι και εγω εκανα συνδεση στη Wind και μου εστειλε αυτο το ρουτερ.Δε χρειαστηκε να το κλειδωσω ηταν ηδη κλειδωμενο...εγω πατησα τον κωδικο που εχει απο κατω το ρουτερ και συνδεθηκε.Πως γινεται αυτο?Λεει τυπος ασφαλειας WPA/PSK.Επειδη ειμαι ασχετη με ρουτερ και τετοια μηπως δεν εχω καταλαβει κατι καλα?
SPANK Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Να πω κατι γιατι και εγω εκανα συνδεση στη Wind και μου εστειλε αυτο το ρουτερ.Δε χρειαστηκε να το κλειδωσω ηταν ηδη κλειδωμενο...εγω πατησα τον κωδικο που εχει απο κατω το ρουτερ και συνδεθηκε.Πως γινεται αυτο?Λεει τυπος ασφαλειας WPA/PSK.Επειδη ειμαι ασχετη με ρουτερ και τετοια μηπως δεν εχω καταλαβει κατι καλα? Όταν παίρνεις ενα router τα περισσότερα εχουν απο μόνα τους εναν κωδικό για το wireless για πιο ευκολία για τον χρήστη για να μην ψάχνει τι και πως, το κακό ειναι όμως οτι μπορεί να σπάσει εύκολα ο συγκεκριμένος κωδικός και μάλιστα σε προστασία wpa. Οπότε μπες στο router σου και εσυ όπως ανέφερε ο poulinos παραπάνω και αλλαξε τον κωδικό επιλέγοντας wpa2
xri_ni Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Eγω νομιζα οτι μονο ο wep σπαει ευκολα.Τες πα ακομα δεν εχει γινει η συνδεση,απλως το ρουτερ μου φερανε.Θα δω οταν γινει.Ευχαριστω!
SPANK Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Ολα σπάνε απλα το wap ειναι πιο δύσκολο και το wap2 ακόμα δυσκολότερο
poulinos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Να πω κατι γιατι και εγω εκανα συνδεση στη Wind και μου εστειλε αυτο το ρουτερ.Δε χρειαστηκε να το κλειδωσω ηταν ηδη κλειδωμενο...εγω πατησα τον κωδικο που εχει απο κατω το ρουτερ και συνδεθηκε.Πως γινεται αυτο?Λεει τυπος ασφαλειας WPA/PSK.Επειδη ειμαι ασχετη με ρουτερ και τετοια μηπως δεν εχω καταλαβει κατι καλα? ναι οταν αγοραζεις ενα ρουτερ στα δινουν ολα ετοιμα.απλα καλο ειναι να αλλαξεις και τον κωδικο αλλα και το ονομα του ασυρματου δικτυου γιατι πχ σε καποια ρουτερς με βαση αυτο που εκπεμπει μπορεις να βρεις τον κωδικο.λιγακι δυσκολο αλλα γινεται. Όταν παίρνεις ενα router τα περισσότερα εχουν απο μόνα τους εναν κωδικό για το wireless για πιο ευκολία για τον χρήστη για να μην ψάχνει τι και πως, το κακό ειναι όμως οτι μπορεί να σπάσει εύκολα ο συγκεκριμένος κωδικός και μάλιστα σε προστασία wpa. Οπότε μπες στο router σου και εσυ όπως ανέφερε ο poulinos παραπάνω και αλλαξε τον κωδικό επιλέγοντας wpa2 thomson:P Eγω νομιζα οτι μονο ο wep σπαει ευκολα.Τες πα ακομα δεν εχει γινει η συνδεση,απλως το ρουτερ μου φερανε.Θα δω οταν γινει.Ευχαριστω! το wep σπαει πολυ ευκολα χωρις ζορι οτι και να εχει βαλειο αλλος.το wpa θελει πχ να δοκιμαζεις λεξεις οποτε αμα εχεις βαλει κατι δυσκολο δεν θα βρεθει η να εχεις αφησει τα default και να το βρει καποιος με κατι σαν generator οπως γινεται στα Thomson. Ολα σπάνε απλα το wap ειναι πιο δύσκολο και το wap2 ακόμα δυσκολότερο wpa.και εσυ τεκνον βρουτε???
hackerW32 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 μπαινεις με την ip που εχει και με το username και password Που εχει το ρουτερ.το γραφει στο manual.Μετα πας στο ασυρματο και βαζεις wpa η wpa2 η wpa+wpa2 ΟΧΙ wep και βαζεις και κωδικο και το κλειδωνεις. εχω το ιδιο μοντεμ, μπενω στην σελιδα του μοντεμ και δεν βλεπω κατι για wireless
poulinos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 εχω το ιδιο μοντεμ, μπενω στην σελιδα του μοντεμ και δεν βλεπω κατι για wireless δεν γινεται να μην εχει.οπως λεει ο sarandis ειναι μεσα σε αλλη κατηγορια.μην περιμενεις να δεις να γραφει wireless.ειναι network και μετα wlan.ειναι υποκατηγορια σε πολλα ρουτερς το wireless.αλλα ακομα και εκει να μην ειναι αμα παρεις τις καρτελλες με την σειρα και τις υποκατηγοριες της καρτελλας θα το βρεις το wireless.δεν ειναι και τοσες πολλες οι καρτελλες συν οτι βλεπεις και μαθαινεις 5-10 πραγματα οταν ψαχνεις το ρουτερ ως προς τι σου δωσανε τι μπορεις να κανεις και που βρισκεται το καθε τι.μετα το wlan θα χρειαστεις και το port forward που και αυτο μπορει να ειναι στο network με την ονομασια virtual server για οταν αποφασισεις να κανεις port forward. network και wlan :D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα