kgkatzi Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μπήκα κι εγώ στο insomnia να δω τι παίζει με το bug του ξυπνητηριού του iphone μου και βλεπω πρώτη μούρη είδηση για bug στο Android...Τυχαίο; ;-) Άντε καλή μας χρονιά...!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kajwbtfe Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μα γιατί νομίζετε ότι θεωρώ τις αναφορές των κατόχων apple στο συγκεκριμένο ή οποιοδήποτε android bug (και τούμπαλιν) κακοπροαίρετες;;; Μήπως κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια;;; Το να ενδιαφέρονται οι κάτοχοι android/ios για τα bug του λειτουργικού τους είναι αυτονόητο νομίζω, το θέμα είναι γιατί οι άλλοι ενδιαφέρονται και τι έχουν να κερδίσουν οι εταιρίες ή οι εκπρόσωποί τους. Τώρα αν κάποιοι εκλαμβάνουν τα σχόλια ως αρνητικά και νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά αν παραδεχτούν ότι η συσκευή τους έχει προβλήματα, τι να πω, μάλλον η ψυχοσύνθεσή τους είναι στηριγμένη σε brands και labels ή κάπως επαγγελματικά η όποια αρνητική αναφορά μπορεί να τους δημιουργήσει πρόβλημα στις πωλήσεις... Υ.Γ. Χρόνια πολλά και καλά. Συμφωνώ στο ότι όποιος δεν μπορεί να να παραδεχτεί ότι η συσκευή για την οποία έχει δώσει ένα άλφα ποσό για να την αποκτήσει έχει πρόβλημα.Έξαλλου η μόνη μου ένσταση ήταν το γιατί κάποιοι κάνουν μια αναφορά σε ένα πρόβλημα του android σε πόλεμο ανάμεσα σε ios και android...Τώρα απ΄την άλλη σε βρίσκω υπερβολικό αν νομίζεις ότι σε αυτό το thread γράφουν κάποιοι οι οποίοι θίγονται άμεσα από τις αναφορές για κάποιο πρόβλημα σε ένα λειτουργικό με συνέπεια αυτό να τους κοστίσει σε πωλήσεις..Έχοντας διαβάσει όλα τα posts σε αυτό το thread πιστεύω ότι είναι υπερβολική αυτή η αναφορά...Και σίγουρα κάποιοι κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omnius Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 τι συζητάμε...τα sms είναι core λειτουργία του τηλεφώνου και είναι απαράδεκτοι που ακόμα δε το έχουν φτιάξει. χρόνια καλά σε όλους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Ρε παιδιά μιας και μιλάμε για bugs. Από την ώρα που μπήκε το 2011 καλή χρόνια να έχουμε. Γιατί δε δουλευει το ξυπνητήρι στο iphone μου. Έχω ένα 3g με την 4.1. Μέχρι την παρασκευή δούλευε κανονικότατα Sent from my iPhone using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Ρε παιδιά μιας και μιλάμε για bugs. Από την ώρα που μπήκε το 2011 καλή χρόνια να έχουμε. Γιατί δε δουλευει το ξυπνητήρι στο iphone μου. Έχω ένα 3g με την 4.1. Μέχρι την παρασκευή δούλευε κανονικότατα Sent from my iPhone using Insomnia.app Απο τις 3/1 θα ξαναδουλεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digekas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Συμφωνώ στο ότι όποιος δεν μπορεί να να παραδεχτεί ότι η συσκευή για την οποία έχει δώσει ένα άλφα ποσό για να την αποκτήσει έχει πρόβλημα.Έξαλλου η μόνη μου ένσταση ήταν το γιατί κάποιοι κάνουν μια αναφορά σε ένα πρόβλημα του android σε πόλεμο ανάμεσα σε ios και android...Τώρα απ΄την άλλη σε βρίσκω υπερβολικό αν νομίζεις ότι σε αυτό το thread γράφουν κάποιοι οι οποίοι θίγονται άμεσα από τις αναφορές για κάποιο πρόβλημα σε ένα λειτουργικό με συνέπεια αυτό να τους κοστίσει σε πωλήσεις..Έχοντας διαβάσει όλα τα posts σε αυτό το thread πιστεύω ότι είναι υπερβολική αυτή η αναφορά...Και σίγουρα κάποιοι κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια.. ... Τώρα αν κάποιοι εκλαμβάνουν τα σχόλια ως αρνητικά και νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά αν παραδεχτούν ότι η συσκευή τους έχει προβλήματα, τι να πω, μάλλον η ψυχοσύνθεσή τους είναι στηριγμένη σε brands και labels ή κάπως επαγγελματικά η όποια αρνητική αναφορά μπορεί να τους δημιουργήσει πρόβλημα στις πωλήσεις... ... Τα διάβασες όλα φίλε μου, ολόκληρα όμως;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Offtopic, τι γελοίες ζαχαροπλαστικές ονομασίες είναι αυτές Android 2.1 Eclair Android 2.2 Froyo Android 2.3 Gingerbread Το 2.4 πως θα το πουν μπακλαβά; χαχαχαχαχα να σαι καλα το roadmap λεει τπτ για cheesecake? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgkatzi Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 χαχαχαχαχα να σαι καλα το roadmap λεει τπτ για cheesecake? Όταν τους τελειώσει το αλφάβητο και το ξαναπάρουν από την αρχή ίσως.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luffy-san Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Απο τις 3/1 θα ξαναδουλεύει. Εχεις link ή ειρωνευεσαι ; Γιατι και εμενα με σκεπασε το παπλωμα σημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightstrike Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Εχεις link ή ειρωνευεσαι ; Γιατι και εμενα με σκεπασε το παπλωμα σημερα Βάλε το σε επανάληψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Εχεις link ή ειρωνευεσαι ; Γιατι και εμενα με σκεπασε το παπλωμα σημερα Όχι, η ίδια η apple το είπε, δες engadget, iphonehellas κλπ Από την άλλη, για να απαντήσουμε στο ίδιο ύφος με αυτό των φαν του ... "υπέρτατου" λειτουργικού με τα ονόματα απο γλυκά, βάζεις ένα άλλο app ξυπνητηριού και καθαρίζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Εμένα μου φαίνονται χαριτωμένα τα ονόματα σε αντίθεση με το Bug που είναι πολύ ενοχλητικό! Όσο για τα ονόματα το επόμενο θα λέγετε Honeycomb και το μεθεπόμενο Ice Cream :D Καλή χρονιά σε όλους. Ξεχάσατε να αναφέρετε και τα προηγούμενα Cupcake (1.5) & Donut (1.6) Ευτυχώς το θέμα δεν έχει παρουσιαστεί ούτε σ' εμένα, αλλά ούτε και σε αρκετούς φίλους που έχουμε πλέον Android συσκευές. Και όλοι διαφορετικές, με διάφορες εκδόσεις OS. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2011 από manost Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomedor Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Τουλάχιστον οι χρήστες του android ξέρουν να το κάνουν Παιδιά μην σκίζετε τα ιμάτιά σας , πρόκειται για ένα αμφίβολο bug που είναι δύσκολο να αναπαραχθεί, δεν είναι στάνταρ, και το 99% των χρηστών δεν το έχει δει καν. ++++ Σίγουρα είναι ενοχλητικό το ότι υπάρχει και δυστυχώς αυτό το γεγονός θα στρέψει κόσμο στο να μην πάρει κινητό με android την τελευταία στιγμή Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2011 από Nomedor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digekas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μπήκα κι εγώ στο insomnia να δω τι παίζει με το bug του ξυπνητηριού του iphone μου και βλεπω πρώτη μούρη είδηση για bug στο Android...Τυχαίο; ;-) Άντε καλή μας χρονιά...!!!! Ρητορικό βέβαια το ερώτημα αλλά επειδή μάλλον κάποιοι κάνουν πως δεν το καταλαβαίνουν... τελικά συνέπεσαν τα bugs όπως και στο πρόβλημα της κεραίας ο τρισμέγιστος ceo έλεγε ότι είναι γενικευμένο πρόβλημα των smartphones για να τα πάρει πίσω σαν βρεγμένη γάτα μετά από λίγο από το κράξιμο που έφαγε από τις κατασκευάστριες εταιρίες. Bugs υπάρχουν παντού, εδώ η NASA έχασε ολόκληρο probe... http://articles.cnn.com/1999-09-30/tech/9909_30_mars.metric.02_1_climate-orbiter-spacecraft-team-metric-system?_s=PM:TECH το θέμα είναι να έχουν οι εταιρίες και οι ceo που τις εκπροσωπούν το σθένος να παραδεχτούν το λάθος και να ζητήσουν συγνώμη. Τόσο απλό είναι για όποιον τελικά τιμά τα παντελόνια που φορά και δεν ρίχνει τις ευθύνες στους υφιστάμενους του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Ρητορικό βέβαια το ερώτημα αλλά επειδή μάλλον κάποιοι κάνουν πως δεν το καταλαβαίνουν... τελικά συνέπεσαν τα bugs όπως και στο πρόβλημα της κεραίας ο τρισμέγιστος ceo έλεγε ότι είναι γενικευμένο πρόβλημα των smartphones για να τα πάρει πίσω σαν βρεγμένη γάτα μετά από λίγο από το κράξιμο που έφαγε από τις κατασκευάστριες εταιρίες. Πότε το πήρε πίσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα