Προς το περιεχόμενο

Western Digital Caviar Blue WD10EALX 1TB SATA 3 41.91 €

varemarious

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνω έρευνα αγοράς δίσκου και πέφτω πάνω σε αυτό .. έτοιμος είμαι να χτυπήσω 2..

σκέφτομαι βέβαια μην μου που ότι τελικά είναι λάθος η τιμή αλλά λέω να το τολμήσω..

http://www.skroutz.gr/s/290620/Western-Digital-Caviar-Blue-WD10EALX-1TB.html

ή

http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=134017005

Υ.Σ. Η μητρική μου είναι sata2 έχω διαβάσει ότι δεν έχει πρόβλημα , έχει βάλει κανείς Sata3 σε Sata2 ;

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Βαρεμαριε, κανονικα θα παιξει και δε θα εχεις και απωλεια επιδοσεων με το συγκεκριμενο δισκο.

Απλα οι 1ΤΒ sataII ξεκινανε απο 50κατι ευρω.

Δημοσ.

ευχαριστώ για την απάντηση πάντως αν δεις στο skroutz το συγκεκριμένο τον έχουν 20ευρώ κάτω.. απ' ότι ο 2ος εξίσου αξιόπιστος και φθηνός pc1

Δημοσ.

χτύπησα και γώ έναν απο το plus4u

τώρα, αν είναι λάθος, χάσαμε και 2 λεπτά για την παραγγελία άλλα αν το στείλουνε, μιά χαρά τιμούλα είναι!

Πάντως αν είναι "λάθος" απο αυτά που κάνουν τελευταία πολλά καταστήματα για να ανέβουν στην αναζήτηση, τότε καλά να πάθουν αν τους παραγγείλουν καμιά 300αριά κομμάτια και μετά πρέπει να τηλεφωνούν σε όλους για να τρώνε την ακύρωση!

• Moderators
Δημοσ.

γενικά σε ταχυτητα 8α λέει κατι παραπανω σε read-write αμα τον βάλεις σε sata3?

Οχι, κανενας μηχανικος δεν "τερματιζει" το SATA2 για να επωφεληθει απο το SataIII.

Καθαρα μαρκετινγκ κολπο.

Αλλα η τιμη ειναι πολυ καλη ετσι κι αλλιως.

Δημοσ.

Παρήγγειλα και γω έναν. Πολύ καλή τιμή όντως.

Thanks varemarious για την ενημέρωση. :)

για το κοινό καλό !! :rolleyes: :rolleyes:

εγώ παρήγγειλα 2..

• Moderators
Δημοσ.

Ειναι κατωτερος σε επιδοσεις και απο τον F3 και απο αλλους και μολις 10 ευρω φτηνοτερος. Δεν ειναι καμια τρελη ευκαιρια.

5280189628_69d1cd4338_z.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...