sanji Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Ποιες καλες ξενες σειρες προτεινετε που προβαλλονται ακομα και δεν εχουν τελειωσει δηλαδη σε στυλ αστυνομικες-περιπετειες αλλα και κωμωδιες.Εγω παντως βλεπω chuck,the mentalist,merlin και psych πανω-κατω σε τετοιες κατηγοριες. Εχει κανεις να μου προτεινει καμια καλη?(οχι csi γιατι τα βαριεμαι)
bnvdarklord Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Ριξε μια ματία στο Top 20 http://www.insomnia.gr/topic/382171-insomnia-top-20-series-of-all-time-the-countdown/
slipknot Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δεν ξέρω αν ψάχνεις μόνο για tv series, προτείνω όμως το The Guild που έτυχε να "ανακαλύψω" πρόσφατα και ξεκοκάλισα σε λίγες μέρες. Είναι κωμικό web series με παίχτες MMORPG που έχουν ένα guild.
twiner Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 αστυνομική,περιπέτεια και κωμωδία, που δεν έχει τελειώσει: The No. 1 Ladies' Detective Agency πέρασα καλά βλέποντας την, και περιμένω συνέχεια όταν με το καλό την προχωρήσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.