Προς το περιεχόμενο

Nikon Coolpix S1000pj 149,00 € η μηπως 69€!!!!

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εσυ δηλαδη πως θα το γραφες που ηταν ηδη μιας εβδομαδας το θεμα κι ηθελα να κανω ενημερωση,αλλα να μπουν κι αυτοι που ηδη ειχαν ξαναμπει,για να ενημερωθουν για καινουρια τιμη...που ομως δεν ηταν σιγουρο οτι τελικα ισχυει αφου,πατουσες το κουμπι κι εβγαινε μια χοντρη κ.τ.λ. μπλα-μπλα-μπλα...

ενταξει τον ηθελες και λιγο πιασιαρικο τον τιτλο

νο προμπλεμα θοου

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ενταξει τον ηθελες και λιγο πιασιαρικο τον τιτλο

νο προμπλεμα θοου

ε βεβαια κ τον ηθελα,πως θα πληρωθω τα μπονους μου απ το γκετ ιτ...Ημαρτον...

Με την αλλαγη του τιτλου αφου επρεπε να δουν την πιθανη νεα τιμη και ολοι οσοι ειχαν διαβασει ηδη το θεμα, θα προσθετες σε νεο μηνυμα ή στο πρωτο σου post στο τελος μια υποσημειωση οπως "Προσθηκη 3-1-2011: Προσθεσα στον τιτλο και την τιμη "69€" που εμφανιστηκε σημερα στο ταδε σημειο". Ετσι και οσοι διαβαζαν για πρωτη φορα το θεμα θα καταλαβαιναν οτι η τιμη "αλλαξε" (επαιζε να αλλαξει) στις 3-1, οποτε θα ειχαν το νου τους. Οσοι δεν ειχαμε δει το θεμα τρεις μερες πιο πριν και το ειδαμε μετα την αλλαγη, σκεφτηκαμε "ενταξει μιας βδομαδαας ιστορια ειναι, εχει ληξει το παραμυθι του getit".

Φιλικα.

φιλικα παντα,αλλα σιγα μη προσλαβω κ καμια γραμματεα για να τα κανω σωστα μη μου κανετε παρατηρηση...

• Moderators
Δημοσ.

φιλικα παντα,αλλα σιγα μη προσλαβω κ καμια γραμματεα για να τα κανω σωστα μη μου κανετε παρατηρηση...

Εσυ ρωτησες πως γινεται...

Καντα οπως μπορεις ρε φιλε, αλλα μην μας ειρωνευεσαι και απο πανω please...

Δημοσ.

Εσυ ρωτησες πως γινεται...

Καντα οπως μπορεις ρε φιλε, αλλα μην μας ειρωνευεσαι και απο πανω please...

δεν ειρωνευομαι καθολου...αφου διαβασα το μαθημα σου με το πως γινετε σου ξαναγραφω...φιλικα παντα,αλλα σιγα μη προσλαβω κ καμια γραμματεα για να τα κανω σωστα μη μου κανετε παρατηρηση...please...

• Moderators
Δημοσ.

δεν ειρωνευομαι καθολου...αφου διαβασα το μαθημα σου με το πως γινετε σου ξαναγραφω...φιλικα παντα,αλλα σιγα μη προσλαβω κ καμια γραμματεα για να τα κανω σωστα μη μου κανετε παρατηρηση...please...

Μαθημα δεν ειχα καμια ορεξη να σου κανω, αν ηταν θα το εκανα απο χθες. Εσυ ρωτησες (ξαναγραφω και εγω) πως γινεται:

εσυ δηλαδη πως θα το γραφες...

και γι αυτο σου ειπα πως γινεται.

Η ειρωνευοσουν λοιπον οταν ρωτουσες πως γινεται, ή τωρα μιλωντας περι μαθηματων και γραμματεων...

Φιλικα παντα...

• Moderators
Δημοσ.

Μονο στα 69 εχει νοημα να την αγορασει καποιος. Τοσο περιπου παιζει Αμερικη και μονο στα 69 θα ξεπουλησει για να ξεστοκαρουν αφου ειναι παλιο μοντελο.

Δημοσ.

Να ενημερώσω τα παιδιά εδω ότι χθες παρέλαβα την κάμερα στα 69 ευρώ. Μου βγήκε ο πάτος για να το πετύχω αλλά το τέλος ήταν αίσιο. Να αναφέρω ότι είναι η πρώτη φορά σε προβληματική παραγγελία μου που κατάστημα κάνει τουμπεκί, αναγνωρίζει το λάθος του και δίνει το προϊόν σε τιμή κόστους ή ζημιάς ή δεν με ενδιαφέρει τέλος πάντων. Καμία αντιπρόταση, καμία αντίρρηση, καμμία αγανάκτηση. Μπράβο getitnow. Συνέχισε έτσι.

Δημοσ.

Να ενημερώσω τα παιδιά εδω ότι χθες παρέλαβα την κάμερα στα 69 ευρώ. Μου βγήκε ο πάτος για να το πετύχω αλλά το τέλος ήταν αίσιο. Να αναφέρω ότι είναι η πρώτη φορά σε προβληματική παραγγελία μου που κατάστημα κάνει τουμπεκί, αναγνωρίζει το λάθος του και δίνει το προϊόν σε τιμή κόστους ή ζημιάς ή δεν με ενδιαφέρει τέλος πάντων. Καμία αντιπρόταση, καμία αντίρρηση, καμμία αγανάκτηση. Μπράβο getitnow. Συνέχισε έτσι.

έτσι ακριβως ξαναέκανε με τις τηλεόράσεις philips. Υπάρχουν ενδείξεις οτι ειναι σοβαροί, ελπίζω να παραμείνουν καθως μονο έτσι θα επιβιώσουν... :rolleyes:

Μπράβο ρε μανο...

Δημοσ.

έτσι ακριβως ξαναέκανε με τις τηλεόράσεις philips. Υπάρχουν ενδείξεις οτι ειναι σοβαροί, ελπίζω να παραμείνουν καθως μονο έτσι θα επιβιώσουν... :rolleyes:

Μπράβο ρε μανο...

εγω την σοβαροτητα τους την ακυρωνω κ θα τους παρω τηλ.για κραξιμο αν δεν εχει προβλημα ο Μανος (θε περιμενω)γιατι πριν δωσω το θεμα στα 69 την παρηγγειλα και μετα τους ειπα οτι μ ενδιαφερει μονο στα 69 μου ακυρωσαν την παραγγελια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...