Προς το περιεχόμενο

Toshiba Camileo H20 - Βιντεοκάμερα ..

xristoforos89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.getitnow.gr/prod/digital-cameras/camcorders/digital-hdd/toshiba-camileo-h20-binteokamera-/prod493825/

Αν και δεν ξερω απο βιντεοκαμερες,φαινεται καλη προσφορα.

δεν νομιζω να θελει πολυ για να γινει και αυτη sold out!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απο οτι βλεπω το ριχνουν 30ευρω κατω σε σχεση με την χαμηλοτερη τιμη της

αγορας συμφωνα με το skroutz http://1store.gr/p.Toshiba-Camileo-H20-Full-HD-2-ETH-EGGYISI-ELLINIKIS-ANTIPROSOPEIAS-ETOIMOPARADOTO.222582.html

δεν έχει πάντως stabilization στα 1080p μόνο στα 720p :(

άλλο αρνητικό είναι η απουσία εισόδου για εξωτερικό μικρόφωνο...

η τιμή μπορεί να είναι καλή αλλά τα μειονεκτήματα για τους απαιτητικούς είναι σημαντικά και έτσι δεν την προτείνω..

για τελείως απλή χρήση πάντως στα 99ε την παίρνεις..

το θέμα είναι το ζουμ και το φοκους να ειναι εναρμονισμένα,όχι όπως εδώ..

δεν ξέρω αν εχει βγει καινουργιο firmware για αυτό το σκοπό

http://www.youtube.com/watch?v=yvvMjfN4Gv8&feature=related

Δεν το λες Βιντεοκάμερα ..

Ένα gadgetaki είναι πολύ πολύ περιορισμένων δυνατοτήτων με κακή έως άθλια καταγραφή βίντεο(κυρίως σε σκοτεινά πλάνα).

δεν έχει πάντως stabilization στα 1080p μόνο στα 720p :(

άλλο αρνητικό είναι η απουσία εισόδου για εξωτερικό μικρόφωνο...

η τιμή μπορεί να είναι καλή αλλά τα μειονεκτήματα για τους απαιτητικούς είναι σημαντικά και έτσι δεν την προτείνω..

για τελείως απλή χρήση πάντως στα 99ε την παίρνεις..

το θέμα είναι το ζουμ και το φοκους να ειναι εναρμονισμένα,όχι όπως εδώ..

δεν ξέρω αν εχει βγει καινουργιο firmware για αυτό το σκοπό

http://www.youtube.com/watch?v=yvvMjfN4Gv8&feature=related

Δεν το λες Βιντεοκάμερα ..

Ένα gadgetaki είναι πολύ πολύ περιορισμένων δυνατοτήτων με κακή έως άθλια καταγραφή βίντεο(κυρίως σε σκοτεινά πλάνα).

Εχετε δίκιο και οι δύο αλλά περισότερο ο kanari , η ¨βιντεοκαμερα¨ δεν είναι ούτε καν για τους μη απαιτητικούς

είναι πραγματικά μία αθλια ¨βιντεοκαμερα¨ ισχύουν ότι λέτε + το ότι δεν έχει καν pause δηλαδή δεν μπορείς να γράψεις ένα βιντεο και να το συνεχίσεις μετά......

Ασε σε φως δωματίου, μέσα στο σαλόνι με τα πολύφωτα αναμένα και τα χρώματα τα έδιχνε με κουκίδες...(δοκίμασα όλες τις ρυθμίσεις) την ημέρα κάτι γίνεται!

Το φλας για φωτό αργεί υπερβολικά να φορτίσει και απο ποιότητα φωτό απαράδεκτη

Σε γενικές γραμές το κινητό μου ΝΟΚΙΑ βγάζει καλύτερο βιντεο σε φως δωματίου και κλάσεις ανώτερες φωτογραφίες.

Ως εκ τούτου την επέστρεψα πίσω και πήρα το πιστωτικό για επόμενες αγορές

Με απογοήτευσε η TOSHIBA , το προιόν όχι 99 ευρώ δεν αξίζει αλλά ούτε 50

Για εμένα είναι άθλια και τρισάθλια

νόμιζα πως επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 7 ημέρων αν δεν έχει ανοιχτεί η συσκευασία..

Πάλι καλά που πήρες τα λεφτά σε πιστωτικό να λες..Απορώ πάλι πως έγινε sold out..

νόμιζα πως επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 7 ημέρων αν δεν έχει ανοιχτεί η συσκευασία..

Πάλι καλά που πήρες τα λεφτά σε πιστωτικό να λες..Απορώ πάλι πως έγινε sold out..

Εγώ δεν απορώ γιατί τη έπαθα!!

Ακούμε HD και τρέχουμε χωρίς να το παραψάξουμε , κάτι σαν τις φωτογραφικές με τα πολλά μεγα-πίξελ...

Εγώ δεν απορώ γιατί τη έπαθα!!

Ακούμε HD και τρέχουμε χωρίς να το παραψάξουμε , κάτι σαν τις φωτογραφικές με τα πολλά μεγα-πίξελ...

Μια χαρα ειναι η μηχανουλα !! :wub:

επειδη εχει τυχει να δω βιντεο που παραγει η συγκεκριμενη μηχανη να σας πω οτι για βιντεοκαμερα θα περιμενε κανεις κατι πολυ καλυτερο. μια καλη φωτογραφικη μηχανη πχ panasonic tz7 σιγουρα τραβαει πολυ καλυτερο HD υπο ολες τις συνθηκες

ναι αλλά κοστίζει και ~320 ευρώ...

ναι εχεις δικιο αλλα αν αγορασεις την camileo (για να βγαζεις ενα μετριοτατο βιντεο) + μια καλη φωτογραφικη μηχανη περι τα 150 ευρω για να βγαζεις καλες προς το πολυ καλες φωτο ποσο ειναι η σουμα???τα παντα ειναι θεμα του τι δινεις και τι παιρνεις πλεον. η camileo ειναι μετρια καμερα και ''φθηνη'' και η η τιμη προσφορας του getitnow ειναι αυτη που της αξιζει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...