Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έκανα ένα καινούργια λογαριασμό στο gmail, με αριθμούς αλλά και πάλι δε μπορώ να γράψω το "****@gmail.com"

$^%$&^&*@#@%#$^

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μάλλον δεν την γλιτώνει την επίσκεψη στην Sammy.

κι εγώ έτσι το κόβω... τουλάχιστον έχει καλό service ή θα το πάρω σε κανένα μήνα.

Δημοσ.

Άγνωστον...

Θα μας πεις σύντομα ελπίζω! :)

στη σελίδα της samsung λέει ότι έχει service σε όλες τι πόλεις.

θα περάσω μια βόλτα αύριο να δω τι θα μου πουν.

• 7 μήνες μετά...
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Γεια χαρα σε όλους

Λοιπον μετά από πολλες προσπαθειες για το ξεκλειδωμα του κινητού Samsung Galaxy Y S5360 απο το μοτίβο εχουμε τις παρακατω ενεργειες ωε εξής:

1. Φορτίζουμε εντελώς το κινητό για να μην μας σβήσει την κατάλληλη στιγμή ή το συνδεουμε στον φορτιστη για φορτηση.

2. Κλεινουμε το κινητο.

3. Παταμε το  Volume Up + Μεσαίο κουμπί Middle Home + Power On ταυτοχρονα με τη σειρα, μεχρι να μας βγαλει ενα μενου με κόκκινα και πράσινα γραμματα

4. Μετά επιλέγουμε με το κουμπί Volume Up/Down την επιλογή wipe data / factory reset και μετα παταμε το μεσαιο κουμπί Middle Home (Enter)

5. Στην επομενη οθόνη (confirm)βγάζει πολλά Νο και ενα Yes -- reset all user, το επιλεγουμε Up/Down και παταμε το μεσαιο κουμπί Middle Home

Το τηλέφωνο θα κάνει factory reset.

Καλή επιτυχία

Δημοσ.

Γεια χαρα σε όλους

Λοιπον μετά από πολλες προσπαθειες για το ξεκλειδωμα του κινητού Samsung Galaxy Y S5360 απο το μοτίβο εχουμε τις παρακατω ενεργειες ωε εξής:

1. Φορτίζουμε εντελώς το κινητό για να μην μας σβήσει την κατάλληλη στιγμή ή το συνδεουμε στον φορτιστη για φορτηση.

2. Κλεινουμε το κινητο.

3. Παταμε το  Volume Up + Μεσαίο κουμπί Middle Home + Power On ταυτοχρονα με τη σειρα, μεχρι να μας βγαλει ενα μενου με κόκκινα και πράσινα γραμματα

4. Μετά επιλέγουμε με το κουμπί Volume Up/Down την επιλογή wipe data / factory reset και μετα παταμε το μεσαιο κουμπί Middle Home (Enter)

5. Στην επομενη οθόνη (confirm)βγάζει πολλά Νο και ενα Yes -- reset all user, το επιλεγουμε Up/Down και παταμε το μεσαιο κουμπί Middle Home

Το τηλέφωνο θα κάνει factory reset.

Καλή επιτυχία

Νομιζω οτι πλεον γινεται και απο εδω

http://findmymobile.samsung.com/dm/lockreleaseMyMobilePhone.do

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παδια και εμενα μου κλειδωσαν το μοτιβο ομως ξερω και το ονομα χρηστη του email και τον κωδικο ομω δεν μπορω να μπω στην αρχικη σελιδα για να ενεργοποιησω το wi-fi.Εχω το  samsung galaxy 551 ενα παλιο μοντελο του 2010.Μπορετε να με βοειθησετε τα δοκιμασα ολα και hard reset και με κληση.

βοηθηστε με σας παρακαλω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...