kimon1987 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Χρόνια πολλά σε όλους τους χρήστες και τους επισκέπτες! Έχω ένα πρόβλημα με τον imac g5 i sight μου, εδώ και λίγο καιρό έχουν κάνει την εμφάνιση τους στην οθόνη μου δύο γραμμές κάθετες και δεν ξέρω τον λόγο για τον οποίο εμφανίστηκαν. Αν κάποιος έχει κάποια ιδέα ας μου απαντήσει! Πρέπει να πω ότι έχουν γίνει όλα τα update στο λειτουργικό αλλά το πρόβλημα υπάρχει ακόμη! Ευχαριστώ πολύ!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δώσε ένα screenshot να δούμε αν εμφανίζεται και εκεί, και πώς είναι οι γραμμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kimon1987 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 screenshot δεν μπορώ να στείλω γιατί δεν ξέρω!! αλλά μπορώ να σου πω τα χρώματα τους! η μία είναι magenta και η άλλη cyan με απόσταση η μία από την άλλη στο 1 εκ. στην δεξιά πλευρά της οθόνης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Τσέκαρε εδώ. Αν το πρόβλημα εμφανίζεται και στο screenshot, πιθανότατα κάτι συμβαίνει με την κάρτα γραφικών. Αν δεν, λογικά είναι θέμα οθόνης (ή κάποιου τσαντισμένου καλωδίου). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kimon1987 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Ξέχασα να αναφέρω ότι έκανα τεστ στο hardware μέσω του λογισμικού της apple αλλά δεν μου εμφάνισε πουθενά πρόβλημα! αν τελικά είναι πρόβλημα με την οθόνη γνωρίζεις αν μπορώ να βρω οθόνη για να την αλλάξω μόνος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.