manosfp Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Το πρόβλημα αφορά τον υπολογιστή της υπογραφής μου. Τον έκανα βίδες.Δοκίμασα τα πάντα.Το τελευταίο που σκέφτηκα ήταν το τροφοδοτικό. Ακούστε: http://www.youtube.com/watch?v=oLtx-DFSOh8 Πάμε για rma?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Τελικά, τι κάνει θόρυβο;Το psu ή ο ssd? Όταν λες τον έκανες βίδες, εννοείς πως άνοιξες το κουτί και ΔΕΝ είναι ανεμιστήρας ή σκληρός; Και πυκνωτής μπορεί να θορυβεί, αλλά όχι τόσο έντονα..
manosfp Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Μα για αυτό τον έκανα βίδες! Για να σιγουρευτώ ότι δεν είναι οι δίσκοι ή κάποιος ανεμιστήρας. Και τη μητρική άλλαξα αλλά τζίφος. Μου κάνει φοβερή εντύπωση που η φασαρία ανεβαίνει όταν σερφαρω με chrome(sandbox?)! Και μάλιστα όποτε το ποντίκι περάσει πάνω απο κάποιο λινκ πάλι αλλάζει ο ήχος. Κουφό ε;;;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δεν είναι κουφό. Το πάθαινα και 'γω σε μια παλιά μητρική (478) και έχουν αναφερθεί και από άλλους, κάποιοι ακατανόητοι ήχοι. Βέβαια εσένα παραείναι δυνατός ο ήχος (εκτός αν φταίει η ηχογράφηση)
_Anonymous_ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Trantzistor που σφυριζει απο τα MHz ειναι. Βιδωσε οτιδηποτε βρεις σε βιδα με τρανσιστορ και ψυκτρα. Ακομη και το AGP που για μενα αν δεν ειναι το πρωτο που σου ειπα, ειναι αυτο. Μην ασχοληθεις για να τον εντοπισεις διοτι ειναι πολυ υψηλη συχνοτητα και σε μπερδευει απο τις αντανακλασεις.
manosfp Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δεν είναι κουφό. Το πάθαινα και 'γω σε μια παλιά μητρική (478) και έχουν αναφερθεί και από άλλους, κάποιοι ακατανόητοι ήχοι. Βέβαια εσένα παραείναι δυνατός ο ήχος (εκτός αν φταίει η ηχογράφηση) Η ηχογράφηση έγινε με iPhone με το μικρόφωνο κολλημένο στο τροφοδοτικό.
rafail1994 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Είναι σίγουρα από το τροφοδοτικό ; μήπως έρχεται από τον επεξεργαστή γύρο γύρο
manosfp Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Εκεί σε θέλω...Πως το διαπιστώνουμε; Ξέρω ξέρω, με δοκιμή σε άλλο μηχάνημα! Εκτός αυτού; @anonymous: Ποιά είναι αυτά τα τρανζίστορ? H κάρτα γραφικών δεν είναι, έβαλα μια άλλη και ο θόρυβος συνεχίζει.
Rn. Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 ισωσ να ειναι ο επεξεργαστης?δεν μου εχει τυχει τετοιος ηχος αλλα λογικα εφοσον οταν στελνεις περισσοτερες πληροφοριες σε αυτο το σημειο(αυτο με το χρομ) ο ηχος αυξομειωνετε πρεπει να ειναι απο τσιπακι και πιστευω επεξεργαστη.
manosfp Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Ρε γαμώτο καινούργιος επεξεργαστής; Τόση γκαντεμιά πια; Και να ήμουν κανένας overclocker να το καταλάβω....
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Καλά, δεν είναι σίγουρο πως φταίει ο cpu. Αλλά και αυτό να είναι η αιτία, σίγουρα το Πλαίσιο κάποια στιγμή, θα βγάλει καμιά καλή προσφορά!
manosfp Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Λεφτά υπήρχαν αλλά...τα έφαγε το Πλαίσιο. Αρχίζω να υποψιάζομαι ότι μου έβαλαν στοκαδούρα μιας και έχει αρχίσει να εγκαταλείπει το ένα μετά το άλλο. Καλά φώναζα εγώ να μου στείλουν και τα κουτιά μαζί και αυτοί έκαναν την πάπια. "Στα συναρμολογούμενα δεν στέλνουμε κουτιά". Τον κακό σας τον καιρό.Απο Τετάρτη που θα τον πάρω παραμάσχαλα και θα σας τον βάλω στον κ$#^ο τα ξαναλέμε.
Rn. Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 ααα απο πλαισιο ειναι?λολ θα φασ καλα σορρυ κιολας αλλα μην παραξενευτεις εαν σου εχουν βαλει κανα celeron @ 1ghz και σου το πουλησανε για 6 πηρηνο στα 12ghz
manosfp Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 ε καλά είπαμε πως είμαι βλάκας αλλά όχι και τόσο.... Πάντως η ιστορία με το pc αυτό ξεκίνησε στραβά και συνεχίζει. Το έστειλαν ΞΕΡΟ χωρίς παρελκόμενα,καλώδια,manuals,απόδειξη λιανικής. Το κορυφαίο;Είχα διαλέξει μια καλύτερη ψύκτρα,την έβαλαν και κράτησαν την μανίσια του Athlon! Έφαγαν γερό χέσιμο αλλά φαίνεται τους άρεσε και θέλουν κι άλλο....
Rn. Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 νο δεν εννοω οτι εισαι βλακας αλλα αυτοι για να βγαλουν λεφτα κανουν τρελα κολπα.αρκει να διαβασεις καποιες ιστοριεσ απο δω μεσα και θα δεις για τι θρασος μιλαμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.