Luxx Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Πως ακριβως λειτουργουν αυτα ρε παιδια!!!!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Πως ακριβως λειτουργουν αυτα ρε παιδια!!!!!! Νομιζω ειναι απλο. Καποιες επιχιερησηεις κανουν προσφορες σε προϊοντα τους τις κοινοποιουν σε αυτες τις εταιριες που με email ενημερωνουν τους χρηστες.Προφανως με καποιο κερδος απο τις ετειριες που μετεχουν...Αγοραζεις την προσφορα με πιστωτικη , σου ερχεται επιβεβαιωτικο email που τυπωνεις και εισαι ετοιμος. Ετσι εκανα και τις δυο φορες.
kirileman Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Όντως είναι απλό. Εγγραφή στο site (πριν την εγγραφή μπορείτε απλά να δώσετε email για να ενημερώνεστε για τις καθημερινές προσφορές) και όταν δείτε την προσφορά που σας κάνει, πατάτε "Αγορά", δίνετε στοιχεία και πιστωτική, αγοράζετε όσα κουπόνια θέλετε και περιμένετε συνήθως μια μέρα για την ολοκλήρωση της προσφοράς. Μετά τη λήξη και εφόσον έχει συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός αγορών, τότε και μόνο τότε χρεώνεται η πιστωτική σας, σας έρχεται email επιβεβαίωσης με το λινκ για το κουπόνι που θα τυπώσετε και το οποίο θα πρέπει να δώσετε στο μαγαζί που θα πάτε (πχ εστιατόριο). Απόδειξη παίρνετε από το μαγαζί κανονικά. Αυτά, απλή διαδικασία, έχω ήδη δυο (διπλά) κουπόνια για εστιατόρια από goldendeals που περιμένουν να χρησιμοποιηθούν μέσ στο επόμενο τρίμηνο.
Luxx Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Να το τυπωσω; Δλδ πρεπει να παρω πρωτα εκτυπωτη. Καλο ακουγεται παντως.
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Να το τυπωσω; Δλδ πρεπει να παρω πρωτα εκτυπωτη. Καλο ακουγεται παντως. Ναι για να εχεις αποδεικτικο οτι πληρωσες.Το email με το κουπονι που ερχεται μετα την ληξη της προσφορας ειναι ονομαστικο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Σημερα αγορασα μια πολυ καλη προσφορα , βιολογικος καθαρισμος και εξωτερικο πλυσιμο αυτοκινητου 48 ευρω http://www.dealmyday.gr/62-Newsletter.html?af=44ca44508a2d3edfe348c32cb2312642
polaki Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Γιάννη μιας και το ανέφερες, είχα δει (και αγοράσει) παλιότερα μια προσφορά στα 38 ευρω για το ιδιο πράγμα!!! Φυσικα και τα 48 καλά ειναι, δεν το συζητάμε! Θα προσπαθήσω να βρω σε ποιο σιτε το πήρα γιατι είμαι γραμμένος σε 8-9 και θα σου πω!!! EDIT: Έλα το βρηκα, ήταν απτο deals4all http://www.deals4all.gr/team.php?id=22 Τί 38 τί 48 βεβαια, ίδιο πράγμα, και οι 2 πολύ καλές προσφορές! Περιμένω μπας και βγαλει και κανενα αλλο site τωρα να παω και του αδερφου μου! Αν δειτε κατι από κανένα site, ενημερώστε!
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Γιάννη μιας και το ανέφερες, είχα δει (και αγοράσει) παλιότερα μια προσφορά στα 38 ευρω για το ιδιο πράγμα!!! Φυσικα και τα 48 καλά ειναι, δεν το συζητάμε! Θα προσπαθήσω να βρω σε ποιο σιτε το πήρα γιατι είμαι γραμμένος σε 8-9 και θα σου πω!!! EDIT: Έλα το βρηκα, ήταν απτο deals4all http://www.deals4all.gr/team.php?id=22 Τί 38 τί 48 βεβαια, ίδιο πράγμα, και οι 2 πολύ καλές προσφορές! Περιμένω μπας και βγαλει και κανενα αλλο site τωρα να παω και του αδερφου μου! Αν δειτε κατι από κανένα site, ενημερώστε! Μια χαρα ειναι ολα αυτα αν ξερεις τι θελεις και τι παιρνεις.Εγω χθες το επλυνα και βιολογικο και εγινε καινουργιο...
DhZou Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Πρώτη φορά ακούω γι αυτά! Μπορεί να βάλει κάποιος μια λίστα με σύντομη κριτική για το καθένα για να ψαχτούμε και οι υπόλοιποι; (Αν επιτρέπεται από το forum φυσικά.) Έχοντας πλήρη άγνοια επί του θέματος, φοβάμαι όπως φαντάζομαι κι άλλοι μην πέσω σε κάνα scum...
nikospapadopoulos33 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Από τις καλύτερες προσφορές που έχουν βγει σε τέτοια sites είναι των Village Cinemas για αγορά εισιτηρίων με 5 Euros περίπου και έκπτωση κοντά στο 50%.... http://www.bonusdeals.gr/offer/villagecinemas/
Critter Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Ρε παιδια, γιατι καθεστε και μιζαριάζετε οτι δεν θα δώσαν αποδειξη; Δηλαδη έσεις δεν έχετε μιλιά να τη ζητήσετε? Φευγετε χωρις απόδειξη και μετα λετε "μα δεν μου έδωσε"?.Ε!ζήτα τη ρε φίλε. Μου τη σπάει που κάποιοι ντρέπονται να ζητήσουν απόδειξη ενώ όλοι θα έπρεπε να το κάνουν.
jpaokx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Παρα πολύ σωστός ο Critter. Να προσθέσω ότι αγοράζω από τα site παρα πολύ συχνά. Σε πάρα πολλές περιπτώσεις είναι φοβερές προσφορές. Βέβαια, μόνη προσοχή θέλει να δειτε κάτι προσφορές που τα παρουσιάζουν ως προσφορές. Δηλαδή κάνουν υπερτιμολογήσεις και μετά κάνουν έκπτωση και βγαίνει στο κανονικό τους κόστος. Το λέω γιατί έχει τύχει. Κατα τ'αλλα είναι αξιόπιστα, όλα έχουν (μεχρι στιγμης απο αυτα που ετυχα) έχουν κανονικό service όπως θα είχαν στον καθένα και πολλά από αυτά έχουν υπερβολικά καλές τιμές. Το τελευταίο που είναι και το πιο ύποπτο που μπορει να πει ο καθενας είναι (φανταζομαι) καθαρα για διαφημιστικους λόγους για να ξαναπαει κάποιος ή να το διαδωσει σε άλλους.
filblack Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά καλησπέρα, Πώς σας φαίνεται αυτό; www.mammadeals.gr ? Προχτές το βγάλαμε στον αέρα και γεμίζει σιγά σιγά με προσφορές από καταστήματα της Θεσσαλονίκης
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά καλησπέρα, Πώς σας φαίνεται αυτό; www.mammadeals.gr ? Προχτές το βγάλαμε στον αέρα και γεμίζει σιγά σιγά με προσφορές από καταστήματα της Θεσσαλονίκης Χρειαζεται και η Θεσσαλονικη κατι τετοιο.Ελλαδα δεν ειναι μονο η Αθηνα.Καλη επιτυχια !
filblack Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Χρειαζεται και η Θεσσαλονικη κατι τετοιο.Ελλαδα δεν ειναι μονο η Αθηνα.Καλη επιτυχια ! Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα