twiner Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Γειά σας παιδιά και καλά Χριστούγεννα. Σήμερα το πρωΐ η πεντάχρονη Samsung μου δεν εμφάνιζε τίποτα ούτε καν το -no signal- σηματάκι. Απλά αναβόσβηνε χαριτωμένα το φωτάκι της και κελαηδούσε. (από κοντά ακούγεται ένα loop από try-fail). Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι χθες μου φεραν στο σπίτι μια άλλη χαλασμένη samsung (διαφορετικό μοντέλο), με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Τι παίχτηκε δεν ξέρω. Βακτήριο ήταν και κόλλησε κι η δική μου; Έστειλαν σήμα οι κακοί καπιταλιστές απ'το δορυφόρο να χαλάσουν όλες οι παλιές για να πάρουμε καινούριες; Σηκώθηκε το βράδυ ο Mr. Hyde που κρύβω μέσα μου και τη χάλασε, για να "αναγκαστώ" να αναβαθμιστώ, γιορτές που έρχονται;(χλωμό βέβαια εκτός αν σηκώθηκε χαράματα) Το περιστατικό μπορεί να ενταχθεί στα σχέδια ενδυνάμωσης της ελληνικής οικονομίας; Τυχαίο δε νομίζω; ποιά η γνώμη σας; σκέφτομαι να πάρω τη Viewsonic. Άν ξέρετε κάποια καλούλα και φτηνούλα πείτε please. Κι επίσης αξίζει να περιμένω μετά τις γιορτές; Θα πέσουν οι τιμές;
kanesaxo Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Το ιδιο θεμα με την δικη μου. Οποτε αν ο mr.Hyde ξανακρυφτεί στην "τρυπα" του, τότε να γνωριζεις οτι μπορει να επισκευαστει με 30κάτι ευρώ κοστος στο σερβις της σαμσουνγκ. Γενικοτερα εχουν ενα θεματακι με αθλιους πυκνωτες στο κυκλωμα τροφοδοσιας οι οποιοι αποδημουν εις τον ηλεκτρονικο κυριο και οι οθονες χαλάνε. Επισης σε αλλο τοπικ,(με το προβλημα μου,οταν χαλασε η 226BW) εχει λινκς με DIY. Οποτε ή αγοραζεις κολλητηρι/καλαι/πυκνωτες και για να κανει κατι ο Hyde ή παιρνεις μια νεα.
twiner Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστώ kanesaxo ! πάω για νέα. Το μυστήριο πάντως παραμένει ανεξιχνίαστο.
TheELF Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστώ kanesaxo ! πάω για νέα. Το μυστήριο πάντως παραμένει ανεξιχνίαστο. Ποιο μυστήριο;μετά από 5 χρόνια τελειώνει και το ποιο extended waranty οπότε λογικό είναι να χαλάσει. @kanesaxo 30€;;;;; ήσουν στην εγγύηση όμως ακόμα έτσι;;κανονικά τόσα παίρνουν μόνο για τα μεταφορικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.