cxmgp Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Μολις καλεσα την υποστηριξη της dell για ενα θεματακι που εχω με το Dell studio xps (ακουγεται ενας δυνατος κ περιεργος ηχος απο το fan) Δευτέρα -κιόλας- θα ρθει τεχνικός στο σπίτι (επαρχία), εννοειται δωρεαν, μιας και το μηχανημα βρισκεται σε εγγυηση, ωστε να γινουν οι απαραιτητες αλλαγες. Επιπλεον ζητηθει να συμπληρωσω ενα ερωτηματολογιο, ωστε να 'κρινω' το ποσο εξυπηρετικος και 'ουσιαστικος' ήταν ο συνομιλιτής μου, υπαλληλός της dell. Μπραβο Dell για την επαγγελματικοτητα σας !
filip123go Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Ναι, το έχει αυτό η dell..! Είναι φωτεινή εξαίρεση στο άθλιο σερβις που έχουν οι περισσότερες εταιρίες του χώρου στην Ελλάδα..
cxmgp Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 ... και οχι μονο αυτο Μπορω να κανω οποιαδηποτε αναβαθμιση στο μηχανημα -μονος-, χωρις να χασω την εγγυηση. Πραγματικα δεν βρισκω λογο, ο επομενος φορητος μου, να μην ειναι παλι Dell. Αρκετα με τα acer,fujitsu,hp Dell = Ποιοτητα + Εγγυηση
basilis5 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 αν αναβαθμιση θεωρεις την αλλαγη δισκου και μνημης,αυτο δεν αναιρει πουθενα την εγγυηση. επισης δεν ειμαι σιγουρος οτι σε φθηνοτερες σειρες εχει την ιιδια εγγυηση η dell αλλα ισως κανω λαθος. παντως το studio xps ειναι εξαιρετικο εργαλειο
spyd Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 και οτι ετοιμαζομουν να πω και εγω το ιδιο για την dell τους πηρα χθες τηλεφωνο γιατι μου ειχαν σπασει δυο κουμπια απο το πλκητρολογιο του λαπτοπ, μου ζητησαν δυο κωδικους που βρισκονται στην κατω μερια,για να επιβεβαιωσουν οτι ειναι μεσα στην εγγυηση, και σημερα μου στειλαν καινουργιο(πληκτρολογιο) στο σπιτι !!!!!!! δεν υπαρχουν!!!!
cxmgp Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 αν κανανε και αποσυρση 'παλιου' λαπτοπ για να παρω τη νεα σειρα xps studio ... δεν θα θελα τιποτα αλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.