Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 446
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εμενα ο δικος μου εγινε dispatch πριν καμια ωρα.Με deutsche post dhl ερχεται οταν φτασει θα ενημερωσω κι εγω.Ενας εκτυπωτης που μου ειχε σταλει παλι με deutsche post dhl τον εφεραν σπιτι με φορτηγακι ΕΛΤΑ-Ταχυμεταφορες.Να περιμενω κατι αναλογο η θα το φερει ο ταχυδρομος;

• Moderators
Δημοσ.

Εμενα ο δικος μου εγινε dispatch πριν καμια ωρα.Με deutsche post dhl ερχεται οταν φτασει θα ενημερωσω κι εγω.Ενας εκτυπωτης που μου ειχε σταλει παλι με deutsche post dhl τον εφεραν σπιτι με φορτηγακι ΕΛΤΑ-Ταχυμεταφορες.Να περιμενω κατι αναλογο η θα το φερει ο ταχυδρομος;

Τοτε αν θυμασαι, σιγουρα σου εδωσαν tracking number (ετσι κανουν σε μεγαλα πακετα μεσω deu post). Τοτε μονο ερχεται με ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ. Οσα δεν εχουν τρακιν ερχονται με το απλο ΕΛΤΑ, ταχυδρομος και χαρτακι αν του πεφτει βαρυ...

Δημοσ.

Απολυτα σωστος τωρα δεν εχει νουμερακι.Οχι ομως οτι και τοτε ειχε ερθει πολυ γρηγορα, 10 μερες εκανε ενω τωρα λεει για 8.Για να δουμε...

Δημοσ.

ρε παιδιά,τωρινή τιμή άμαζον:

70 UK£ = 82.4779529 Euros

στο σκρούτζ, έχει 81.00 €+Ελάχιστα μεταφορικά: 3.3 € +Αντικαταβολή: 2.3 € σύνολο 87€ στρόγγυλα.. γιατί κάποιος να μην προτιμήσει ένα ελληνικό κατάστημα,που ότι και αν γίνει θα τον βοηθήσει (πχ λαθος παραλαβή-προβλήματα με δίσκο) και να προτιμίσει το αμαζον για διαφορά τεσσάρων €;; :wacko:

• Moderators
Δημοσ.

ρε παιδιά,τωρινή τιμή άμαζον:

70 UK£ = 82.4779529 Euros

στο σκρούτζ, έχει 81.00 €+Ελάχιστα μεταφορικά: 3.3 € +Αντικαταβολή: 2.3 € σύνολο 87€ στρόγγυλα.. γιατί κάποιος να μην προτιμήσει ένα ελληνικό κατάστημα,που ότι και αν γίνει θα τον βοηθήσει (πχ λαθος παραλαβή-προβλήματα με δίσκο) και να προτιμίσει το αμαζον για διαφορά τεσσάρων €;; :wacko:

Πρωτον δεν εχει 70 που λες αλλα 59.99. 16 ευρω διαφορα.

Απο εκει και περα απο οπου θελει ο καθενας ψωνιζει. Τα εχουμε συζητησει εκτενως τα θεματα αυτα, τα εχουμε εξαντλησει. Μπορεις να βρεις παρα πολλες γνωμες και "ασπρες" και "μαυρες".

(Δεν μπορω να μην το σχολιασω: Το Ελληνικο καταστημα θα τον βοηθησει καλυτερα απο το αμαζον; laugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.gif)

• Moderators
Δημοσ.

μα στο google έτσι λέει πως 70 UK£ ειναι 82 ευρώ...

Ρε φιλε ξεκολα με τις 70 λιρες. 59.99 = 60 λιρες λεμε, κοιτας τριτους πωλητες... rolleyes.gif

επίσης,πιο ΑΜΕΣΗ απαντηση το ελληνικό σιτε δεν θα δώσει; :S

ΟΧΙ. Το αμαζον δεν πιανεται στην ταχυτητα.

Θες παραδειγμα;

Την Παρασκευη 12 το μεσημερι τους εγραψα (μαζι με την σχετικη φωτογραφια) οτι ηταν πολυ κακη η συσκευασια στην οποια ειχαν βαλει ενα πολυ ευθραυστο προιον, κατι λαμπες οικονομιας, με αποτελεσμα να σπασουν οι 3 απο τις 9 στην μεταφορα! Μετα απο 10 λεπτα (κυριολεκτικα) ηρθε email με το οποιο μου ζητουσαν συγνωμη, με ενημερωσαν οτι θα μεταφερουν το feedback μου στο αρμοδιο τμημα και πως ξαναστελνουν τις 3 λαμπες που εσπασαν. Μετα απο 2 ωρες εφυγε νεο πακετο δωρεαν με ολες τις λαμπες (9). Μπορει ενα απο αυτα να το κανει Ελληνικο μαγαζι; Και τοσο γρηγορα; Αμφιβαλω.

Δημοσ.

Πραγματικα η απαντηση τους ειναι αμεση.. Εγω πηρα απαντηση μεσα σε 10 λεπτα οπως λεει και ο matrixxx και μαλιστα ηταν και κυριακη. Δεν ξερω αν δουλευουν και 24/7 :rolleyes:

Αντιθετα με καταστηματακια ελληνικοτατα τυπου visionstudio.gr (ειναι και καταστημα πληροφορικης παναθεμα τους), εχω στειλει email εδω και 2 εβδομαδες και ακομα περιμενω απαντηση!! Ενοειται οτι δεν αγοραζω ξανα τιποτα απο εκει.. :devil:

Δημοσ.

Ρε φιλε ξεκολα με τις 70 λιρες. 59.99 = 60 λιρες λεμε, κοιτας τριτους πωλητες... rolleyes.gif

ΟΧΙ. Το αμαζον δεν πιανεται στην ταχυτητα.

Θες παραδειγμα;

Την Παρασκευη 12 το μεσημερι τους εγραψα (μαζι με την σχετικη φωτογραφια) οτι ηταν πολυ κακη η συσκευασια στην οποια ειχαν βαλει ενα πολυ ευθραυστο προιον, κατι λαμπες οικονομιας, με αποτελεσμα να σπασουν οι 3 απο τις 9 στην μεταφορα! Μετα απο 10 λεπτα (κυριολεκτικα) ηρθε email με το οποιο μου ζητουσαν συγνωμη, με ενημερωσαν οτι θα μεταφερουν το feedback μου στο αρμοδιο τμημα και πως ξαναστελνουν τις 3 λαμπες που εσπασαν. Μετα απο 2 ωρες εφυγε νεο πακετο δωρεαν με ολες τις λαμπες (9). Μπορει ενα απο αυτα να το κανει Ελληνικο μαγαζι; Και τοσο γρηγορα; Αμφιβαλω.

Ναι αλλα απο τρίτους πωλητές πληρώνεις και έξωδα αποστολής,για αυτό λέω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...