Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 446
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αισίως στα 59.59 που σημαινει 70-71 ευρώ.

Χωρίς όμως δωρεάν μεταφορικά αλλιώς +7λίρες μεταφορικά αλλά και όταν το πρόσθεσα στο account μου, έβγαλε μηνυμα πως δεν το στέλνει Ελλάδα. :(

• Moderators
Δημοσ.

Αισίως στα 59.59 που σημαινει 70-71 ευρώ.

72,30 σημαινει με την παρουσα ισοτιμια (ξανανεβηκε λιγο η λιρα 1.185), αλλα αυτη η τιμη δεν ειναι του ΑΜΑΖΟΝ, ειναι ΤΡΙΤΟΥ πωλητη. Σας βγαζει αυτη την επιλογη γιατι απλα τελειωσε το στοκ του αμαζον...

Καποια στιγμη θα ερθει νεα παρτιδα.

Εγω παντως "προλαβα" και αισιως προχθες τους εκανα 5 !

Ολοι μια χαρα ασχετα που οι δυο τελευταιοι ηρθαν "ομελετα". Περασαν ολα τα τεστ και full surface scan και ειναι και αυτοι perfect.

Δημοσ.

Ολοι μια χαρα ασχετα που οι δυο τελευταιοι ηρθαν "ομελετα". Περασαν ολα τα τεστ και full surface scan και ειναι και αυτοι perfect.

και εμενα που ηρθε σημερα ουτε μπουταρει. δεν τον βλεπω ουτε στο post και ακουγεται ενας ηχος σαν να μαρσαρει.. τι βηματα ακολουθω τωρα για rma?.. :mad:

• Moderators
Δημοσ.

και εμενα που ηρθε σημερα ουτε μπουταρει. δεν τον βλεπω ουτε στο post και ακουγεται ενας ηχος σαν να μαρσαρει.. τι βηματα ακολουθω τωρα για rma?.. :mad:

gruser ο ενας gussgr ο αλλος... Ρε παιδια κατι εχει το nikcname σας και το γκαντεμιαζετε; tongue.gif

Ολα ειναι μια σελιδα πριν φιλε, δεν ηταν τοσο δυσκολο, αφου εισαι στη κουβεντα καιρο...

Εδω ειναι αυτο που θες:

http://www.insomnia....ost__p__3831311

Υπαρχουν ολα, μην αρχισουμε να τα ξαναλεμε παλι please...

(παντως δεν καταλαβα τι εννοεις μαρσαρει... Στο ξεκινημα ναι, κανει σαν να μαρσαρει, αφου ανεβαζει σταδιακα τις στροφες του. Μετα απο 10δευτερολεπτα δεν κανει ενα σταθερο ηχο που ισα που ακουγεται; Σιγουρεψου οτι εχει προβλημα ο δισκος πριν κανεις τη διαδικασια. Δοκιμασε τον σαν εξωτερικο μηπως εχει καποια ασυμβατοτητα η μητρικη σου. Επισης ο δισκος δεν ειναι φορμαρισμενος - δεν τον βλεπεις κατευθειαν στο "ο υπολογιστης μου". Πας διαχειριση δισκων για να τον δει, κανεις "αναγνωριση", δημιουργια διαμερισματος και γρηγορο φορματ, φανταζομαι το γνωριζεις...)

Δημοσ.

gruser ο ενας gussgr ο αλλος... Ρε παιδια κατι εχει το nikcname σας και το γκαντεμιαζετε; tongue.gif

Ολα ειναι μια σελιδα πριν φιλε, δεν ηταν τοσο δυσκολο, αφου εισαι στη κουβεντα καιρο...

Εδω ειναι αυτο που θες:

http://www.insomnia....ost__p__3831311

Υπαρχουν ολα, μην αρχισουμε να τα ξαναλεμε παλι please...

(παντως δεν καταλαβα τι εννοεις μαρσαρει... Στο ξεκινημα ναι, κανει σαν να μαρσαρει, αφου ανεβαζει σταδιακα τις στροφες του. Μετα απο 10δευτερολεπτα δεν κανει ενα σταθερο ηχο που ισα που ακουγεται; Σιγουρεψου οτι εχει προβλημα ο δισκος πριν κανεις τη διαδικασια. Δοκιμασε τον σαν εξωτερικο μηπως εχει καποια ασυμβατοτητα η μητρικη σου. Επισης ο δισκος δεν ειναι φορμαρισμενος - δεν τον βλεπεις κατευθειαν στο "ο υπολογιστης μου". Πας διαχειριση δισκων για να τον δει, κανεις "αναγνωριση", δημιουργια διαμερισματος και γρηγορο φορματ, φανταζομαι το γνωριζεις...)

Σορρυ που δεν το ειδα :rolleyes: Εχει σιγουρα προβλημα ναι τον δοκιμασα και για σιγουρια σε δευτερο pc. Τωρα δεν μπορω να το περιγραψω τον ηχο πρεπει να τον ακουσεις. Στο post κολαει για 30 sec και δεν τον βρισκει καθολου στο τελος.. Και δεν μπορει να ειναι θεμα μητρικης την εχω με το τελευταιο firmware και φοραει p45 ελεος αν δεν τον υποστιριζει :-D Αλλα και στο δευτερο pc με 975Χ παλι τα ιδια οποτε ακολουθω τον δρομο του return.. Κριμα γιατι εχω πιταρει και τον χρειαζομουν.. Παντως η συσκευασια ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ο δισκος μεσα σε πλαστικο σαν να ειναι φρεσκια μεντα απο σουπερ μαρκετ και μεσα στο χαρτονι χωρις τπτ αλλο... Εστω λιγο χαρτι γυρω του να απορροφησει κατι.. Απο ebay οτι και να παρεις θα στα βαλει ο κινεζος τουλαχιστον σε φακελο με αυτα τα πλαστικα που τα σκας :mrgreen:

Κατι τελευταιο παλι ψιλοοφτοπικ αλλα βλεπω οτι το κατεχεις το θεμα καλα και ειναι η πρωτη μου αγορα απο amazon υπαρχει περιπτωση να ζητησω refund μιας και βιαζομαι? να μην μου στειλουν αλλο δισκο δλδ και να μου πιστωσουν πισω τα 76 + ποσα θα ειναι τα ταχυδρομικα..? thanks

Δημοσ.

εχει επιλογη refund αλλα δε το εχω κανει..εγω replace εκανα με τον ιδιο..και με refund λογικα πρεπει να τον στειλεις πισω οποτε ιδια διαδικασια..

ταχυδρομικα πληρωσα 13 ευρω τα οποια σου τα γυριζουν αν ο δισκος ειναι χαλασμενος

Δημοσ.

83 ευρώ έχει στο Skroutz.Δεν συμφέρει από το να το πάρεις από Αmazon και να πληρώνεις και μεταφορικά;

Επίσης κάτι άλλο...Σε σχέση με τον 1TB Spinpoint F3 έχει καλύτερες επιδόσεις ο F4 ή είναι τα ίδια;

Δημοσ.

εχει επιλογη refund αλλα δε το εχω κανει..εγω replace εκανα με τον ιδιο..και με refund λογικα πρεπει να τον στειλεις πισω οποτε ιδια διαδικασια..

ταχυδρομικα πληρωσα 13 ευρω τα οποια σου τα γυριζουν αν ο δισκος ειναι χαλασμενος

Το μονο που με καει ειναι οτι ψιλοβιαζομαι και στην καλυτερη αν ολα γινουν γρηγορα θα τον στειλουν την δευτερα και ισως να τον εχω παρασκευη αλλιως απο την αλλη εβδομαδα.. :devil:

83 ευρώ έχει στο Skroutz.Δεν συμφέρει από το να το πάρεις από Αmazon και να πληρώνεις και μεταφορικά;

Επίσης κάτι άλλο...Σε σχέση με τον 1TB Spinpoint F3 έχει καλύτερες επιδόσεις ο F4 ή είναι τα ίδια;

Μα δεν εχει μεταφορικα γιαυτο τον πηραμε απο εκει. Ασε τωρα που εμπλεξα εγω και θα πληρωσω για το return, τα οποια ομως απ οτι λενε τα παιδια θα μου τα στειλουν πισω

Δημοσ.

in b4 matrixxx :P

τα μεταφορικά είναι δωρεάν για αγορές άνω των 25 λιρών σε προιόντα που πωλούνται απευθείας απο amazon.uk (κι όχι από τρίτο πωλητή)

Επίσης νομίζω πως δεν στέλνουν ελλάδα οι τρίτοι.

Δημοσ.

... Παντως η συσκευασια ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ο δισκος μεσα σε πλαστικο σαν να ειναι φρεσκια μεντα απο σουπερ μαρκετ και μεσα στο χαρτονι χωρις τπτ αλλο... Εστω λιγο χαρτι γυρω του να απορροφησει κατι...

Οριστε και μια φωτο για οσους ισως σκεφτονται να αγορασουν απο amazon. Εγω παντως δεν το ξαναρισκαρω ζητησα refund τελικα και θα τον παρω απο εδω και ας δωσω 10ευρω παραπανω :-( 2w6hr0p.jpg

• Moderators
Δημοσ.

Οριστε και μια φωτο για οσους ισως σκεφτονται να αγορασουν απο amazon. Εγω παντως δεν το ξαναρισκαρω ζητησα refund τελικα και θα τον παρω απο εδω και ας δωσω 10ευρω παραπανω :-(

Εμενα σε αυτο το πακετακι χωρεσαν 2 δισκους διπλα-διπλα!

http://www.insomnia....ost__p__3841802

Παρολα αυτα δεν ειχαν προβλημα και φαντασου ειχε σπασει και η μια πλαστικη θηκη οπως φαινεται και στην φωτο στο λινκ.

Αν βλεπατε τη συσκευασια του πρωτου που πηρα πριν 2 μηνες θα παθαινατε πλακα! Ολο και χειροτερα.

Μισο να βγαλω μια φωτο! wink.gif

Edit: Ετοιμος:

2nti8wo.jpg

keu7mf.jpg

Ο δισκος ηταν με το πλαστικο του blister αναμεσα στα δυο λευκα αφρολεξακια... Αυτη την εικονα ειχα οταν ανοιξα το τοπικ, μονο τον πρωτο ειχα παραλαβει και ειχα παραγγειλει τους 2 επομενους...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...