Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται mail. Το εχουμε ξαναπει, ειναι σε προηγουμενη σελιδα, αλλα αντε αλλη μια.

http://www.amazon.co...s/homepage.html

Defective θα επιλεξεις.

Κανε την διαδικασια και αμεσα (λεπτα, ωρες δεν ξερω) θα δεις νεα παραγγελια να δημιουργειται με μηδενικη τιμη και σημερα ή αυριο θα δεις να φευγει αλλος δισκος δωρεαν να σου ερθει. Εσυ καποια στιγμη πρεπει απλα να στειλεις πισω τον παλιο (καπου 10 ευρω συστημενο, τα οποια απο ο,τι λεει η σχετικη σελιδα στα κανουν refund μολις διαπιστωσουν οτι πραγματι ειναι προβληματικος ο δισκος), αλλιως θα σου χρεωσουν τον δευτερο μετα απο εναν μηνα.

ωραια και αμα πουνε αυτοι οτι ο σκληρος ειναι οκ και ενω μου εχουν στειλει 2ο και με χρεωσουν για αυτον τι γινεται?μου στελνουν πισω και τον 1ο ή τον κρατανε?

• Απαντ. 446
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

ωραια και αμα πουνε αυτοι οτι ο σκληρος ειναι οκ και ενω μου εχουν στειλει 2ο και με χρεωσουν για αυτον τι γινεται?μου στελνουν πισω και τον 1ο ή τον κρατανε?

Στο amazon θα το στειλεις ρε γμτ οχι στο eshop! tongue.gif

Στο pm μολις τωρα μου λες οτι κατι πειραξες και ειναι οκ τωρα!

Την ειχα ψιλιαστει οτι με τα τοσα που εκανες (3 φορες το fw, low level format, α,β,γ,δ, tools, κλπ, κλπ,) θα ηταν καμια δικη σου "πατατα" αλλα δεν ηθελα να σε προσβαλω... tongue.gif

Παντως πριν τον δοκιμασεις καν τον δισκο πηγες και διαβασες αυτα τα περι φιρμγουερ κλπ και το εχεις επηρεασει το πραγμα!biggrin.gif Μου εχει κανει μεγαλη εντυπωση!

Δημοσ.

μετα το advanced format που εκανα πηγα και εκανα copy αρχεια πολλα μαζι και δε δουλευε..και απο 4 write error πηγε στα 200..

μαλλον μετα το advanced format το patch χαθηκε..δε ξερω αν ισχυει κατι τετοιο..

παντως ειπα ως μια τελευταια λυση να παω να ξαναβαλω το patch..το βαζω λοιπον , ανοιγω το pc κανω copy καποια αρχεια και δουλευε κανονικα..

τωρα που ανοιξα το hd tune τα errors δεν εχουν φυγει βεβαια αλλα δε ξερω αν εμφανιστουν και αλλα..

παραξενα πραγματα..αντε να δεις τωρα τι θα κανεις..

Δημοσ.

γαμωτο, διαβασα τα σχολια εδω και στο λινκ και βλεπω πολυ μπερδεμα και αλιμπουρνεζικα για το προβλημα με το πατς και τα χαμενα αρχεια. Η μλκια ειναι οτι τον παραγγειλα πριν λιγες ωρες απο το αμαζον μαζι με ενα ποντικη και κατι αλλο. Λετε να τον ακυρώσω? Μπορω να ακυρωσω μονο αυτο και τα υπολλοιπα να φυγουν κανονικα? Υπαρχει αλλος 2ρις σε παρομοια τιμη και σιγουρος?

Δημοσ.

γαμωτο, διαβασα τα σχολια εδω και στο λινκ και βλεπω πολυ μπερδεμα και αλιμπουρνεζικα για το προβλημα με το πατς και τα χαμενα αρχεια. Η μλκια ειναι οτι τον παραγγειλα πριν λιγες ωρες απο το αμαζον μαζι με ενα ποντικη και κατι αλλο. Λετε να τον ακυρώσω? Μπορω να ακυρωσω μονο αυτο και τα υπολλοιπα να φυγουν κανονικα? Υπαρχει αλλος 2ρις σε παρομοια τιμη και σιγουρος?

Ο δισκος θα ειναι μια χαρα και δεν θα εχεις προβλημα. Και 1 στις 100 να εχεις το amazon θα στον αντικαταστησει και θα σου πληρωσει και τα μεταφορικα. Κατω απο 87 ευρω 2tb προς το παρον ελλαδα δεν βρισκεις.

Δημοσ.

τελικα θα το στειλω πισω..μετα απο copy χτεσινο τα errors αυξηθηκαν παρα πολυ..

εχει κανεις ιδεα τι πρεπει να τυπωσω?και επειδη ο εκτυπωτης δε δουλευει γινεται να γραψω εγω κατι?

κατι λεει οτι αν δε μπορω να τα εκτυπωσω να τα γραψω καπου..dunno..

επισης λεει οτι αν ειναι πανω απο 50 λιρες να βαλω tracking..

λεει αυτα

Print this return authorization and include a copy in your return package

Print this mailing label and affix to your return package

You will need to pay for return postage costs

This return label is only valid for this return authorisation and may not be used to return any other merchandise

cut out the label along this line. If you cannot print the label, please include the payslip (the original or a copy) or a piece of paper with the order number, the e-mail address and the reason for the return.

1. Securely package the item to avoid damage during return--if possible, please use the original packaging.

2. Affix the mailing label squarely onto the address side of the parcel, covering up any previous delivery address and barcode without overlapping any adjacent side.

3. Affix the appropriate postage to your package. Please note that the return postage will be added to your refund if the return is a result of our error. See our Returns Policy for details.

4. Ship package from your nearest post office or shipping company of your choice. If the value of the items you are returning is more than 50 GBP, it's recommended that you use a trackable return method.

Δημοσ.

Δεν θα πεσει χαμηλοτερα συντομα. Πριν ενα μηνα πηρα εναν στα 69.90£ Μετα απο 3-4 μερες πηγε 70.99 και μετα 70.34 (πιο πριν τον ειχε 72,60)

Χθες επεσε στα 64.99

Πηρα αλλους δυο... smile.gif

Παρακολουθω 1-2 μηνες τις τιμες δισκων στο αμαζον και οχι μονο. Πιστευω οτι σε λιγες μερες θα παει παλι κοντα στα 70. (πιο πιθανο να εξαντληθει μαλιστα - εκτος αν εχουν αποθεμα πανω απο 200-300 κομματια)

Δεν ειναι η υπεπροσφορα "λαθους", αλλα για οποιον το σκεφτοταν να παρει δισκο 2ΤΒ ειναι ο καλυτερος αυτη τη στιγμη στην αγορα, και η τιμη ειναι απο τις καλυτερες παγκοσμια. (τα Αμερικανικα μαγαζια δεν περιεχουν στην τιμη καθολου ΦΠΑ)

Πάντως στον μήνα επάνω έπεσε και 3 και κάτι λίρες από την τιμή που είχε όταν τον έβγαλες στο forum. Εκτός και αν όταν έλεγες "σύντομα" δεν εννοούσες μήνα αλλά μικρότερο χρονικό διάστημα. Όπως και να έχει η τιμή και ήταν και είναι εξαιρετική.

• Moderators
Δημοσ.

Πάντως στον μήνα επάνω έπεσε και 3 και κάτι λίρες από την τιμή που είχε όταν τον έβγαλες στο forum. Εκτός και αν όταν έλεγες "σύντομα" δεν εννοούσες μήνα αλλά μικρότερο χρονικό διάστημα. Όπως και να έχει η τιμή και ήταν και είναι εξαιρετική.

Το "συντομα" για το αμαζον ειναι μερες, max βδομαδα.

Πριν πεσει 3 λιρες που βλεπεις τωρα, απο τοτε που ανοιξα το θεμα (24-12-2010) αλλαξε η τιμη 14 φορες!! Μετα απο 6 μερες απο το ανοιγμα του θεματος αρχισε να ανεβαζει - εφτασε 7-8 λιρες πιο πανω απο τα 65. Πιο κατω απο τα 65 επεσε ενα μηνα μετα το ανοιγμα του θεματος.

Να το price history: (το πρασινο ειναι η τιμη του αμαζον) το μπλε μην σας μπερδεψει, ειναι "εικονικες" τιμες γιατι ειναι του χαμηλοτερου καθε φορα τριτου πωλητη που συνηθως δεν στελνει Ελλαδα και το βασικοτερο εχει και μεταφορικα για τους Αγγλους απο 5-15 λιρες επιπλεον, για Ελλαδα αν στελνει ισως και 20 και 30 λιρες.

2v8l1tx.png

Δημοσ.

Κουβέντα να γίνεται και credits to you για το θέμα με τους δίσκους από το amazon. Δεν μου χρειάζεται "σύντομα"(με την έννοια του amazon) αλλά θα μου χρειαστεί κάποια στιγμή ελπίζω σύντομα(όπως το εννοώ εγώ τουλάχιστον).

Ότι λέω δεν το λέω για να διαφωνήσουμε, ίσα ίσα. Απλώς έτσι που το είχες γράψει μπορεί κάποιος να βιαζότανε να αγοράσει πιστεύοντας ότι ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία που θα χανότανε αν δεν την προλάβαινε, ενώ στην πραγματικότητα ήταν/είναι πολύ καλή τιμή σε σχέση με τις τιμές των εγχώριων καταστημάτων ενώ στο εξωτερικό λίγο κάτω από τον μέσο όρο. Από την στιγμή όμως που μπορούμε να αγοράζουμε από το amazon τώρα πια δεν υπάρχει λόγος να βιαζόμαστε για τέτοιες περιπτώσεις εκτός και αν είναι πραγματικές ευκαιρίες. Προφανώς το "σύντομα" για το amazon δεν μας πολυενδιαφέρει. Και γράφω ότι γράφω για να τονίσω αυτό που είχα γράψει στο post#4 πως αγοράζουμε όταν πραγματικά χρειαζόμαστε.

Για το διάγραμμα με τις τιμές που παρέθεσες υπάρχει κανένα link;

• Moderators
Δημοσ.

Αλοιμονο το καταλαβα το υφος της παρεμβασης σου, το οτι δεν διαφωνεις σε κατι δλδ.

Το συντομα λοιπον ηταν για καποιον που τον χρειαζοταν τον δισκο αμεσα, αντε μεχρι ενα μηνα, ισως και δυο να μην ειχε πεσει η τιμη πιο χαμηλα. Δεν ηταν η υπερευκαιρια-timing του "παρτο τωρα γιατι του χρονου θα πεσει η τιμη". Αν ηταν ετσι θα το διαβαζες ετσι. wink.gif

Αλλωστε οι δισκοι ειναι κατεξοχην απο τα προιοντα που οι τιμες μονο πεφτουν, οποτε δεν γινοταν να εχει το νοημα "παρτε το τωρα αντι για το καλοκαιρι που θα το χρειαστειτε".

Οσοι ξερουν απο αμαζον ξερουν οτι οι τιμες αλλαζουν συχνα οποτε αν θελουν να αγορασουν κατι που μπορει να περιμενει 1-2-3-4 βδομαδες μπορουν να παιξουν περιμενοντας την καταλληλη στιγμη για την ακομα συμφεροτερη αγορα. Σε αυτους πηγαινε το "δεν θα πεσει συντομα" επειδη ειχα παρακολουθησει την διακυμανση της τιμης και προεβλεψα οσο γινεται το αμεσο μελλον της.

Να ενα εργαλειο πολυ χρησιμο για οσους θελουν να κανουν αυτο το παιχνιδι (αυτο που ζητησες): wink.gif

http://uk.camelcamel...duct/B0042SGDVG

Δημοσ.
Jan 27, 2011 12:00 AM £61.94

Jan 26, 2011 08:34 AM £62.37

Jan 21, 2011 02:09 PM £63.99

Jan 20, 2011 04:06 AM £64.48

Jan 19, 2011 06:58 AM £67.01

Jan 12, 2011 04:22 AM £66.47

Jan 11, 2011 04:37 PM £71.85

Jan 11, 2011 01:15 PM £72.47

Jan 11, 2011 03:28 AM £71.85

Jan 10, 2011 02:39 PM £72.47

Current Jan 27, 2011 £61.94

Highest Oct 11, 2010 £84.00

Lowest Dec 27, 2010 £61.23

Average - £67.49

το εστειλα σημερα το δισκο πισω με ταχυδρομειο..πληρωσα 13 ευρω με tracking.

εβαλα μεσα το χαρτι που ελεγε να τυπωσω[ενα barcode ηταν και απο κατω

Title: Samsung F4 EcoGreen 2TB 32MB 5400RPM 3.5 inch SATA-II Internal Hard Drive - OEM

Quantity: 1

Reason: Defective/Does not work properly

Return Details: read/write errors

Action Requested: Replacement

Print this return authorization and include a copy in your return package

και επισης απεξω κολλησα το αλλο που ελεγε

Print this mailing label and affix to your return package

τωρα δε ξερω αν χρειαζοταν αυτο μεσα..

επισης κρατησα την αποδειξη δηλαδη δε την ξαναεβαλα αφου λεει να τη βαλω μονο αν δεν ειχα εκτυπωσει αυτο εκει.

τελος απο προχτες που εκανα το return ελεγε οτι σημερα θα γινει dispatched ο νεος δισκος οπως και εγινε και μου ηρθε και email πριν απο λιγο

εφυγε με Standard και στο email λεει using Deutsche Post DHL.

Delivery Estimate: 8 Feb 2011

λογικα μεσα στη βδομαδα ή τη δευτερα το αργοτερο.

τωρα αν πουνε οτι ο δισκος ειναι οκ λογικα μου τον στελνουν πισω , χρεωνομαι το ταχυδρομειο και χρεωνομαι και το νεο δισκο με τη τιμη που ειναι τωρα? :-)

• Moderators
Δημοσ.

Delivery Estimate: 8 Feb 2011

λογικα μεσα στη βδομαδα ή τη δευτερα το αργοτερο.

τωρα αν πουνε οτι ο δισκος ειναι οκ λογικα μου τον στελνουν πισω , χρεωνομαι το ταχυδρομειο και χρεωνομαι και το νεο δισκο με τη τιμη που ειναι τωρα? :-)

Ποια βδομαδα και ποια Δευτερα;

Τριτη 8-2-2011 σου λενε, αλλα εγω λεω οτι θα σου ερθει λιγο αργοτερα. (Σημερα 31-1-2011 ηταν να μου ερθει κατι με standard και μενα αλλα δεν ηρθε ακομα!)

Αν τον δουν "οκ" τον δισκο φανταζομαι οτι θα τον κρατησουν. (ελπιζω να τους εγραψες μια δυο λεπτομεριες για το προβλημα που σου κανει). Γιατι να στον ξαναστειλουν; Αφου σου εστειλαν αντικατασταση. Απλα δεν θα σου κανουν refund τα μεταφορικα που εδωσες. Τιποτα αλλο πιστευω, αυτο ειναι το λογικο δηλαδη.

Δημοσ.

δεν εγραψα πολλες λεπτομερειες..

read/write errors στην ουσια.

λογικα αυτοι θα τον βαλουν πανω..θα δουνε οτι δουλευει

εκτος αν δουνε τα smart..τωρα δε ξερω..

γιατι δεν ηταν οτι δε δουλευει..

2 φορες μου κολλησε στο copy μονο αλλα τα αρχεια μεταφερθηκαν κανονικα..το θεμα ηταν η αυξηση των error και οτι σε 1 μηνα πχ ο σκληρος θα ηταν ετοιμος να χαλασει..οποτε καλυτερα να το εστελνα τωρα πισω.

• Moderators
Δημοσ.

Σημερα μου ηρθε η χρεωση εμενα. 76,31 ευρω τελικα! αρα μαλλον σε λιρες πληρωσα...?? τον περιμενω τωρα

Λιγοτερο απο 74 θα ηταν σε λιρες. Σε ευρω πληρωσες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...