JohnXarxas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 παιδιά καλησπέρα ψάχνω ένα πρόγραμμα σαν το track ID το οποίο να χρησημοποιήται στους υπολογιστές και όχι στο κινητό για όσους δεν γνωρίζουν το track ID είναι ένα πρόγραμμα το οποίο εντοπίζει όνομα, καλλιτέχνη, άλμπουμ κλπ ενός τραγουδιού και το βρίσκεις στα κινητά και κάνει τον εντοπισμό σε μουσική του ραδιοφώνου... εγώ βέβαια δεν θέλω μέσω ραδιοφώνου, αλλά να δίνω έναν ήχο από τα αρχεία μου και να μου δίνει τα στοιχεία του έχω πολύ σκουπιδαριό στον υπολογσιστή μου σας ευχαριστώ για τη βοήθεια
JohnXarxas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 δεν θέλω να βάλω το μικρόφωνο και να εντοπίσει το τραγούδι μου έτσι θέλω τραγούδι που το έχω στον υπολογιστή μέσα
N0tisOO7 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Και με αυτό γίνεται. Μη βιάζεσαι αν εριξες μονο μια ματιά. Υπάρχει και αυτή η επιλογή. Δεξι κλικ -> Settings -> Input Device Bάζεις τον οδηγό της κάρτας γραφικών (σε μένα είναι το Realtek HD Audio)
JohnXarxas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 μα το είδα και στις 4 επιλογές τα ίδια αποτελέσματα έχω πες μου ένα ένα τα βήματα για να δω τι κάνω λάθος 1) ανοιγουμε το πρόγραμμα 2) ...
N0tisOO7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Συγγνώμη για τη καθυστέρηση αλλά το γυμναστήριο, γυμναστήριο. Δεξί κλικ στο Tunatic. Επιλογή της κάρτας ήχου Realtek Input και configure Πηγαίνεις στον πίνακα ελέγχου στη κατηγορία Ήχοι. (Εδώ είναι από ΧΡ, αντίστοιχα για Vista/7). Βάζεις τις ρυθμίσεις όπως είναι στην εικόνα. Μετά από τις ρυθμίσεις ήχου από τη Realtek, στο 2ο μενού μείκτης, ενεργοποιείς τα ένταση μικροφώνου και ένταση γραμμής εισόδου (είναι κυκλωμένα) που συνήθως είναι προκαθορισμένα απενεργοποιημένα. Χρησιμοποιείς τον media player σου και θα βγάζει φασματογράφημα ήχου στο tunatic, το οποίο σημαίνει πως το η ηχογράφηση της κάρτας ήχου και η ένταση της είναι ενεργή.
warewolf Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 υπαρχει και το midomi.com οπου αν εχεις ιντερνετ συνδεδεμενο μπορεις online στην ιστοσελιδα να βρεις το τραγουδι με μεγαλυτερα ποσοστα ανιχνευσης το τραγουδι. και παλι απαιτειται μικροφωνο και ηχεια να παιζουν το τραγουδι ομως. Δηλαδη, βαζεις το κομματι να παιζει στα ηχεια σου, το μικροφωνο σου κανει upload καπου 10 sec'' ηχο , και στη συνεχεια γινεται αναζητηση στη βαση του midomi.
JohnXarxas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 σας ευχαριστώ και δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγνώμη για την καθυστέρηση δεν σε υποχρεώνει κανείς να απαντήσεις αμέσως
N0tisOO7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Υποχρέωση δεν υπάρχει αλλά η αναμονή που σε βάζω και σε παιδεύω μέχρι να απαντήσω. Τελικά τα κατάφερες, Δούλεψε;
JohnXarxas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 όχι δυστυχώς... θα προσπαθήσω με την σελίδα που είπε ο warewolf
JohnXarxas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 δούλεψε η σελίδα σας ευχαριστώ για την βοήθεια
gehior Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 παιδια δεν βρισκω ενα τραγουδι http://www.vimeo.com/13955967 μια μουσικη δλδ Plssss
JohnXarxas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 το είδα το θέμα που δημιούργησες δεν έκανες σωστή διατύπωση για το τι θες είδα το βίντεο και πριν και κατάλαβα γράψε ένα σχόλιο κάτω από το βίντεο και λογικά αυτός που το ανέβασε, θα είναι αυτός που το έφτιαξε και θα ξέρει και θα σου απαντήσει
tarantules Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2011 ψάξτο λίγο το tunatic γιατί είναι αρκετά καλό.Και εμένα στην αρχή με παίδεψε μέχρι να βρω πως μπορώ να του εισάγω μουσική και να ψάξει να τη βρει. Δοκίμασε την ώρα που παίζει το τραγούδι που του βάζεις να σηκώσεις την ένταση αρκετά ώστε να φαίνεται να παίζει η κυμματομορφή στο πρόγραμμα. Εμένα δεν έπαιζε γιατί το είχα στο χαμηλό και δεν έβρισκε κανένα τραγούδι.Όταν σήκωσα την ένταση το βρήκε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.