daniel87 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 ΚΑΛΗΜΕΡΑ,θα ηθελα να μαθω αν το htc wildfire μπορει να παρει την εκδοση 2.2 και αν ναι πως γινεται?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
antnatal Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 ναι...πριν 1-2 μέρες μπήκε. μπαίνει αυτόματα από το τηλέφωνο (μέσω ιντερνετ). (πήγαινε ρυθμίσεις)
daniel87 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 δηλαδη θα περαστει μονο του η πρεπει να κανω κατι εγω στις ρυθμισεις?εθχαριστω για την αμεση απαντηση..
basilis5 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 πας στις ρυθμισεις κανεις αναζητηση για αναβαθμισεις, το βρισκει,το κατεβαζεις,σε ρωταει να το κανει εγκατασταση και βουαλα. βασικα δεν αλλαξε και τπτ στην καθημερινοτητα μου με την 2.2 δυστυχως. το τηλ ειναι το ιδιο αργο
manost Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 βασικα δεν αλλαξε και τπτ στην καθημερινοτητα μου με την 2.2 δυστυχως. το τηλ ειναι το ιδιο αργο Λογικό. Η αναβάθμιση του software δεν σημαίνει ότι θα αναβαθμίζει και το hardware της συσκευής.
antnatal Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 πας στις ρυθμισεις κανεις αναζητηση για αναβαθμισεις, το βρισκει,το κατεβαζεις,σε ρωταει να το κανει εγκατασταση και βουαλα. βασικα δεν αλλαξε και τπτ στην καθημερινοτητα μου με την 2.2 δυστυχως. το τηλ ειναι το ιδιο αργο δεν μπορείς αν σώσεις εφαρμογές σε sd card...? (νομίζω δεν είχε τη δυνατότητα πριν) δείτε ένα άρθρο που βρήκα στα γρήγορα. http://www.engadget.com/2010/05/21/android-2-2-froyo-everything-you-ever-wanted-to-know/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.