Προς το περιεχόμενο

Gigabyte Radeon HD 5750 h oxi

computer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια.

Τωρα στις γιορτες σκοπευω να αγορασω μια καινουργια καρτα γραφικων και σκεφτομαι παρα πολλες επιλογες γυρω στα 100€. Μια καλη πιστευω οτι ειναι η Gigabyte 5750 που κανει 122€ περιπου. Η καρτα που έχω τώρα είναι η 9500 GT της Nvidia και τον υπολογιστη τον εχω 1,5 χρονο περιπου.

Επιπλέον ο επεξεργαστης μου ειναι intel pentium E5300 υπερχρονισμενος στα 3,4 απο τα 2,6 GHz.

Τελος πάντων, μήπως εχετε να μου προτεινετε καμια αλλη γυρω στα 100€; και τι ειναι καλυτερα να αγορασω AMD ή Nvidia;

Δημοσ.

Εγώ στην θέση σου θα προτιμούσα να την αγοράσω απο εκείνο το κατάστημα παρά απο plaisio/e-shop.

Εμφανείς οι λόγοι πλέον.

Δημοσ.

Γεια σας παιδια.

Τωρα στις γιορτες σκοπευω να αγορασω μια καινουργια καρτα γραφικων και σκεφτομαι παρα πολλες επιλογες γυρω στα 100€. Μια καλη πιστευω οτι ειναι η Gigabyte 5750 που κανει 122€ περιπου. Η καρτα που έχω τώρα είναι η 9500 GT της Nvidia και τον υπολογιστη τον εχω 1,5 χρονο περιπου.

Επιπλέον ο επεξεργαστης μου ειναι intel pentium E5300 υπερχρονισμενος στα 3,4 απο τα 2,6 GHz.

Τελος πάντων, μήπως εχετε να μου προτεινετε καμια αλλη γυρω στα 100€; και τι ειναι καλυτερα να αγορασω AMD ή Nvidia;

Αν ειναι να δωσεις 122 ευρω για να παρεις 5750 ( :shifty: ) χιλιες φορες να δωσεις αλλα 10 ευρω και να παρεις 5770 , αξιζει με κλειστα ματια για 10 ευρω διαφορα...

Στα λεφτα που διαθετεις αυτη ειναι η καλυτερη επιλογη που μπορεις να κανεις!

Δημοσ.

Τελικά δίκιο έχετε μάλλον θα πάρω την 5770 γιατι οπως ειπατε ειναι η καλυτερη για τα λεφτα της. Όμως σιγουρα ειναι καλύτερα να παρω AMD από Nividia;

Δημοσ.

Όμως σιγουρα ειναι καλύτερα να παρω AMD από Nividia;

Δεν τίθεται θέμα για το ποια είναι η καλύτερη..

Μην μπαίνεις σε τέτοιους συλλογισμούς..

Πάντως καλό θα ήταν να μας έγραφες τι παιχνίδια παίζεις και σε τι ανάλυση.

Δημοσ.

Επίσης για να ξέρετε καλύτερα. Το τροφοδοτικό μου είναι 450W. Είναι αρκετό πιστεύω.

Ακόμα η κάρτα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα σχετικά με τη συνδεσή της στο τροφοδοτικό εννοω δηλαδη με τα καλώδια, ετσι δεν είναι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...