leonidas_fs Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Είμαι σε δίλημα..Πιο απο τα 2 να βάλω ?? οι διαστάσεις του είναι 205/45/16..Τα εχετε δοκιμάσει? τι προτείνεται?
Rabican Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 απο τα ΤΟΥΟ εχω καλες εμπειριες, σε κοντινη διασταση (195/50/15). τα Νερο δεν τα εχω δοκιμασει, αλλα απο οσο ξερω ειναι για μεγαλυτερες διαστασεις και αρκετα αλογα... σε τι αμαξι ειναι να μπουν;
leonidas_fs Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Seat Ibiza Top Gun 1.400 115 hp..Ο τύπος απο την Pirelli μου είπε οτι αν τυχον κανουν καρούμπαλο , αν μπει καρφί κτλ μου αλλάζει το λάστιχο εντελώς δωρεάν !! Και εγω για τα TOYO πήγαινα αλλα μετά απο αυτο που μου είπε αυτος άλλαξα γνώμη...
Alxnks Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 χμμ..ο τυπος απο την pirelli σου ειπε ετσι και καλα εκανε... σε τυπο για toyo πηγες; εαν ναι..σου ειπε αυτο (γιατι μπολικοι το κανουν γαργαρα και δεν μπορω να καταλαβω το λογο..εκτος εαν φερνουν και παραεισαγωγες!!): http://www.toyotire.gr/page.php?identity=insurance ; Ασφάλιση Η καλύτερη ασφάλιση ελαστικών στην Ελλάδα Η Τενόρα Τεχνική Α.Ε., επίσημος εισαγωγέας των ελαστικών TOYO στην Ελλάδα, Κύπρο και την Αλβανία, προσφέρει την καλύτερη ασφάλιση της χώρας. Η ασφάλιση αυτή χορηγείται δωρεάν με κάθε αγορά ελαστικών TOYO. Η εγγύηση καλύπτει το νέο σας ελαστικό TOYO για δύο έτη, επιστρέφοντας 100% του ποσού της αγοράς, αν το ελαστικό σας τυχαίως υποστεί ζημιά μέσα στο πρώτο έτος και 60% αν υποστεί ζημιά μέσα στο δεύτερο έτος. Καμία άλλη εταιρεία ελαστικών στην Ελλάδα δεν προσφέρει μια τόσο γενναιόδωρη ασφάλιση. Η Τενόρα είναι σε θέση να χορηγήσει αυτή τη γενναιόδωρη ασφάλιση χάρη στην εκπληκτική ποιότητα της σειράς ελαστικών TOYO. Αν συναντήσετε ένα αναπάντεχο πρόβλημα με το ελαστικό σας, απλά επισκεφθείτε έναν εξουσιοδοτημένο έμπορο για την αντικατάστασή του. Η ασφάλιση ισχύει για όλα τα ελαστικά που πωλούνται από εξουσιοδοτημένους εμπόρους της TOYOTIRES. Σύντομα θα αναρτηθεί στον ιστότοπο κατάσταση των εμπόρων. Στο μεταξύ, παρακαλώ τηλεφωνείστε ή αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα αν επιθυμείτε να επιβεβαιώσετε ότι πράγματι είναι εξουσιοδοτημένος ο έμπορός σας. Τηλ.: 210-5288843 Ηλεκτρονική Διεύθυνση: [email protected] να συμπληρωσω οτι η ασφαλιση ισχυει ακομα και εσυ να το σκισεις πχ σε πεζοδρομιο κτλ (δηλαδη να φταιει ο οδηγος)..δεν ειναι μονο απο λακουβα. επισης...εαν αποφασισεις για κατι αλλο περα απο toyo, αυτο γιατι πιστευω η διαφορα στην τιμη που κερδιζεις απο τη μια (παραγγελια απο εξωτερικο), ισοσκελιζεται απο την ασφαλιση για 2 χρονια που εχεις απο την αλλη (απο την ελληνικη αντιπροσωπεια)....μπορεις να κοιταξεις και στο λινκ που εχουμε ξαναπει: http://camskill.co.uk/
Ntinaras Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 κι εγω εχω ακουσει τρα καλυτερα για toyo ενας καμμενος κοντρακιας μου λεγε οτι ειχαν τοσο καλο κρατημα που τα κρατησε ακομα και οταν πεταγονταν τα λινα εξω που και παλι κραταγανε!!
leonidas_fs Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστώ παιδιά..Απο το http://camskill.co.uk/ τελική τιμή μου τα δίνει 300 € ενω απο δω τα βρήκα το λιγότερο 450€..πιστευω οτι αξίζει να τα πάρω απο δω με την εγγυηση που δίνει η ΤΟΥΟ..
kanesaxo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Το τι ελαστικο βαζεις, εξαρταται απο τι χρηση κανεις του ιμπιζα. Να ξερεις οτι τα T1R ειναι ενα ΠΟΛΥ μαλακο ελαστικο.Οποτε εχει θετικα κι αρνητικα. Ζεσταινεται πανευκολα,λειτουργει πολυ γρηγορα σε συνθηκες πολης. Ομως,τρωγεται πανευκολα,για στριψιμο "δεν" κανει,μιας και ανεβαζει θερμοκρασιες γρηγορα και σαπουνιαζει,κι επισης το πλαινο του ειναι αθλιο. Ομως δε παυει ναναι ενα τιμιο λαστιχακι. Αν παλι θες σκληρο λαστιχο που θα σου βγαλει και περισσοτερα χλμ, τοτε θα πας στα πιρελλι. χμμ..ο τυπος απο την pirelli σου ειπε ετσι και καλα εκανε... σε τυπο για toyo πηγες; εαν ναι..σου ειπε αυτο (γιατι μπολικοι το κανουν γαργαρα και δεν μπορω να καταλαβω το λογο..εκτος εαν φερνουν και παραεισαγωγες!!): http://www.toyotire.gr/page.php?identity=insurance ; Οι περισσοτεροι το κανουν γαργαρα για τον εξης λογο. Οταν πας με το προβληματικο ελαστικο,αναγκαζονται να σου βαλουν το καινουργιο μεσω εγγυησης,το οποιο εχουν πληρωσει απο την τσεπη τους και παιρνουν τα λεφτα απτη τογιο σα πιστωτικο στην επομενη παραγγελια τους. Δηλαδή για ενα συνοικιακο καταστημα ειναι καπως,μιας και χανει το στοκ του, χωρις να το αντικαθιστά αμεσα. Εχω χρησιμοποιησει την εγγυηση αυτη και μου τα ελεγε ο καταστηματάρχης.
Alxnks Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Το τι ελαστικο βαζεις, εξαρταται απο τι χρηση κανεις του ιμπιζα. Να ξερεις οτι τα T1R ειναι ενα ΠΟΛΥ μαλακο ελαστικο.Οποτε εχει θετικα κι αρνητικα. Ζεσταινεται πανευκολα,λειτουργει πολυ γρηγορα σε συνθηκες πολης. Ομως,τρωγεται πανευκολα,για στριψιμο "δεν" κανει,μιας και ανεβαζει θερμοκρασιες γρηγορα και σαπουνιαζει,κι επισης το πλαινο του ειναι αθλιο. Ομως δε παυει ναναι ενα τιμιο λαστιχακι. Αν παλι θες σκληρο λαστιχο που θα σου βγαλει και περισσοτερα χλμ, τοτε θα πας στα πιρελλι. Οι περισσοτεροι το κανουν γαργαρα για τον εξης λογο. Οταν πας με το προβληματικο ελαστικο,αναγκαζονται να σου βαλουν το καινουργιο μεσω εγγυησης,το οποιο εχουν πληρωσει απο την τσεπη τους και παιρνουν τα λεφτα απτη τογιο σα πιστωτικο στην επομενη παραγγελια τους. Δηλαδή για ενα συνοικιακο καταστημα ειναι καπως,μιας και χανει το στοκ του, χωρις να το αντικαθιστά αμεσα. Εχω χρησιμοποιησει την εγγυηση αυτη και μου τα ελεγε ο καταστηματάρχης. επισης τιμια λαστιχα ειναι και τα fulda, εγω στο δικο μου εχω 225/40/18 το carat exelero και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. για τα toyo..χρειαστηκε η εγγυηση στον αδερφο μου που του σκιστηκε σε πεζοδρομιο (παντως..ειναι μαλακα αλλα οχι τοσο οσο τα michelin πχ). ευτυχως βρηκα ακρη χωρις πολλα πολλα απο εκει που τα ειχε βαλει και ευτυχως ειχε κρατησει την αποδειξη (παρολο που τοτε δεν περνουσε), γιατι καρτα εγγυησης δεν του ειχε δωσει..του την εφτιαξε οταν το αλλαξε! ο λαστιχας βεβαια στην αρχη ειπε οτι δεν ειχαν εγγυηση (οτι ειχε σταματησει η toyo να τα καλυπτει την προηγουμενη μολις ημερα!!!)..αλλα μολις μιλησα με την toyo (απο οπου μου ειπαν οτι ισως το λεει επειδη μπορει να εχει κανει παρεισαγωγη) και τον πηραν τηλεφωνο..ως δια μαγειας και εγγυηση ειχαν και να πηγαινε την ιδια μερα να του το αλλαξει!! και μετα λενε οτι δεν εχουν δουλεια και οτι κλεινουν κτλ..να κλεισετε ρε! αφου ειστε λαμογια!!!
leonidas_fs Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Για τα Uniroyal Rain Sport 2 τι γνωμη έχετε?
imr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Απο φιλο που εχει τα nero λεει τα καλυτερα παντως και τα πιεζει διαιτερα μπορω να πω
pomakos21 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Γεια σας φίλοι,ξέρω ότι άργησα λίγο να γράψω σε αυτό το topic αλλά θα ήθελα να εκφράσω την προσωπική μου άποψη,μέσα από την εμπειρία μου ως κάτοχος των pirelli zero nero μήπως και βοηθήσω κάποιον άλλον φίλο που έχει το ίδιο δίλλημα.Λοιπόν,οδηγάω ένα Peugeot 207 Rallye και δεν έχω πειράξει τίποτε επάνω του,συμπεριλαμβανομένων και των ελαστικών.Το αμάξι είναι αγορασμένο Δεκέμβρη του 2010 και μέχρι σήμερα έχω κάνει 25.000 χλμ περίπου.Αυτά τα χιλιόμετρα έγιναν 40% σε πόλη και 60% σε εγνατία.Όπως τα βλέπω,τα λάστιχα έχουν σίγουρα άλλα 10.000 χλμ. ζωής.Δεν έχω κάνει καμιά ιδιαίτερα φιλική χρήση,ίσα ίσα που τα έχω πιέσει και αρκετά ειδικά σε στροφές όπως αυτές της εγνατίας στο δρόμο Ξάνθης - Καβάλας που τον πέρναγα στάνταρ μία φορά στις 2 βδομάδες.Αυτό που δεν έκανα ποτέ είναι να λιώνω την πρώτη σε φανάρια,να κάνω χειρόφρενα κτλ.Η ιστορία με το pirelli είναι ότι πιάνει πολύ καλά,αρκεί να ζεσταθεί και πιστέψτε με,δε ζεσταίνεται και τόσο γρήγορα.Οπότε δεδομένου ότι μένω σε επαρχία,όποτε χρησιμοποιούσα το αμάξι μέσα στην πόλη,δηλαδή για μικρές αποστάσεις,το λάστιχο ήταν κρύο οπότε δεν πολυφαγωνόταν.Τα υπόλοιπα χιλιόμετρα ήταν σε εγνατία,με πλειοψηφία νορμάλ ταχύτητες (120-140 km/h).Oπότε φίλε μου Λεωνίδα το θέμα μας είναι,που μένεις και τι χρήση κάνεις το αυτοκίνητο.Το pirelli είναι φανταστικό λάστιχο αλλά πρέπει να ζεσταθεί για να δουλέψει καλά και για να ζεσταθεί,θέλει χιλιόμετρα.Οπότε αν μένεις κι εσύ επαρχία,μέσα στην πόλη δε θα δεις και πάρα πολλά σε θέμα απόδοσης,αλλά θα σου κρατήσει πολύ.Αν είσαι Αθήνα - Θεσσαλονίκη δε νομίζω να σε βολέψει ιδιαίτερα γιατί δε θα προλαβαίνει να ζεσταθεί και ίσως θα ήταν καλύτερα τα T1R,μιας και σε αυτές τις πόλεις,τα αυτοκίνητα αναπτύσουν συχνά μεγάλες ταχύτητες σε λιωμένους δρόμους και άμα σου τύχει τίποτα,άντε να αποφύγεις ή σταματήσεις!Αυτή φυσικά είναι προσωπική μου άποψη.Εσύ τελικά τι έβαλες?Αν δεν έβαλες τα pirelli πες μας καμιά εντύπωση από τα δικά σου!
leonidas_fs Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Γεια χαρά φίλε, έβαλα τα Pirelli τελικά και όντως μπορώ να επιβαιβεώσω αυτά που λές! Φοβερό λάστιχο αλλα όπως είπες θέλει να ζεσταθεί! Αμα ζεσταθεί όμως είναι απλά τέλειο!
*Kezar* Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Βαλε Toyo να σωθεις...μονο αυτο εχω να σου πω απο προσωπικη εμπειρια τα τελευταια 4 χρονια.
leonidas_fs Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 καθε χρόνο τα άλλαζες όμως έτσι? Γιατι απο αντοχή δεν λένε και πολλά...Δυστηχώς γιατι μ'αρέσουν πάρα πολυ σαν λάστιχα..
imr Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 pirelli, εγω ξανααλαξα και εβαλα παλι τα pzero (roso βεβαια πρεπει να ειναι λιγο καλυτερα απο τα nero). Ειναι απιστευτο λαστιχο. Το μονο που δεν κανει ειναι να δουλευει κρυο. Θελουν λιγο προσοχη σε αποτομες κινησεις οταν ειναι κρυα, βεβαια ζεσταινονται πολυ γρηγορα δεν ειναι κανα τρομερα σκληρο λαστιχο, ετσι και ειναι ζεστα απλα πατανε απιστευτα. + οτι ειναι τελειως αθορυβα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα