kgian Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Απο 20/12. Έχει αισθητήρες για άνεμο και βροχή. Δεν ξέρω αν είναι καλό, δεν ξέρω αν είναι καλή τιμή αλλά όλο και ψάχνω για ένα τετοιο μαραφέτι. Τι λέει; http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/index_8697.htm
Japan Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Η τιμή είναι καλή, αλλά να πω την αλήθεια μου φαίνεται κάπως ψεύτικο. Δες αντίστοιχο προϊόν της Bresser http://www.telescopeshop.gr/show.asp?productId=557 καμία σχέση η τιμή όμως.
drade Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Και μένα με ενδιαφέρει αλλά θα είναι αξιόπιστο; Γνωρίζει κανείς την εν λόγο εταιρεία;
blacksuede Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 η εν λόγω εταιρία είναι κλασσική του lidl όπως είναι η silvercrest... ένα θερμόμετρο ψηφιακό εσωτερικού - εξωτερικού χώρου έχω, μια χαρά τα λέει, 4 ολόκληρα € το χα πάρει τώρα περισσότερα δεν ξέρω....
free-s Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Να ρωτήσω τι χρήση θα έχει , όταν απο τι internet έχεις πλήρη ενημέρωση καιρου απο αξιόπιστα μηχανήματα?
louben Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 ειναι για ερασιτεχνες μετεωρολογους οπως εγω. Πλακα πλακα εχω παρει 2 μετεωρολογικους σταθμους απο το εν λογω καταστημα και μεχρι στιγμης ολα καλα. Βεβαια οι συγκεκριμενοι ειναι πιο επαγγελματικοι αλλα και η τιμη μου φαινεται τσουχτερη για lidl.
nos1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Όντως πολύ καλή τιμή για 50€ μιας και αντίστοιχα μαραφέτια με βροχόμετρα κτλ,κοστίζουν γύρω στο κατοστάρικο και παραπάνω. Το θέμα,τουλαχιστον για μένα είναι κατά πόσο απο το μπαλκόνι της πολυκατοικίας μου θα έχω αξιόπιστες μετρήσεις. Και για να εξηγούμαι,το βροχόμετρο και το ανεμόμετρο πρέπει να τοποθετούνται σε ανοιχτά μέρη,ταράτσα ας πούμε ώστε να δίνουν το δυνατόν πιο αξιόπιστες μετρήσεις.Στο 2ο όροφο που μένω,το βροχόμετρο για παράδειγμα τι να μετρήσει;Αντε το πολύ πολύ καμια κουτσουλιά απο περιστέρι.
kgian Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Το ανεμόμετρο και το βροχόμετρο πως επικοινωνούν με τον σταθμό βάσης; Ασύρματα ή με καλώδια; Αν είναι με καλώδια προεκτέινονται;
paylidis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Το ανεμόμετρο και το βροχόμετρο πως επικοινωνούν με τον σταθμό βάσης; Ασύρματα ή με καλώδια; Αν είναι με καλώδια προεκτέινονται; ασύρματα και μάλλον με μερικές απο τις 10 μπαταρίες. γενικά εχουν καμια 20-25 μέτρα εμβέλεια απροβληματιστα, από δοκίμες που εχω κάνει με το δικο μου πομποδεκτη
soulkeeper4 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Ο αιθητηρας για μέτρηση υγρασίας είναι 'ενσωματωμενος' στην συσκευή?Υπάρχει και ένδειξη υγρασίας εξωτερική?Υπάρχει δυνατότητα άραγε να προσθέσουμε έξτρα αισθητήρα για μέτρηση υγρασίας σε άλλο δωμάτιο? Sent from my iPhone using Insomnia.app
paylidis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Ο αιθητηρας για μέτρηση υγρασίας είναι 'ενσωματωμενος' στην συσκευή?Υπάρχει και ένδειξη υγρασίας εξωτερική?Υπάρχει δυνατότητα άραγε να προσθέσουμε έξτρα αισθητήρα για μέτρηση υγρασίας σε άλλο δωμάτιο? Sent from my iPhone using Insomnia.app αυτο δεν το ξερω. εμενα αντι των βροχόμετρο και ανεμομετρο εχει ενα αισθητηρα θερμοκρασίας-υγρασίας-πίεσης εξωτερικό και το αντιστοιχο και στο εσωτερικό. Να τονίσω επίσης ότι έχουν αρκετό ενδιαφέρον οι προβλέψεις του - και ας μην πέφτουν πάντα μέσα! Για το συγκεκριμένο εως 35-40 θα εδινα, 50 όχι (προσωπική άποψη - κατα τ'αλλα μια χαρα τιμή ειναι)
soulkeeper4 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2010 Ξέρει κανείς το σάιτ της εταιρίας(αν υπάρχει) για να δω αναλυτικά χαρακτηριστικά κ.τ.λ? Sent from my iPhone using Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.