AKISHELLAS1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα παιδια εκανα βλακεια κ εχασα απο τον εξωτερικο σκληρο ταινιες φωτο παιχνιδια ,πηγα να κανω ghost τον υπ.στη μου πανω στον εξωτερικο σκληρο που ειχα σε δυο παρτισιον κ αντι να το κανω στο παρτισιον που ηταν ελευθερο το εκανα εκει με τις ταινιες κτλ ,τωρα τι κανω ?
filip123go Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Ωχ... Δοκίμασε Active File Recovery αλλά αν έχουν γραφτεί άλλα data από πάνω μην περιμένεις πολλά...
AKISHELLAS1 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Ηταν 380 gb γεματος κ τωρα ειναι γεματο μονο 50gb ελπιζω να γινει κατι καλο θα ξεκινησω σε λιγο αν υπαρχει κ κανα αλλο προγραμμα μου λετε .
filip123go Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Το recovery να το κάνεις σε διαφορετικό σκληρό..!
washcloud Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 πηγα να κανω ghost τον υπ.στη μου πανω στον εξωτερικο σκληρο που ειχα σε δυο παρτισιον κ αντι να το κανω στο παρτισιον που ηταν ελευθερο το εκανα εκει με τις ταινιες κτλ ,τωρα τι κανω ? ...ξανακατεβάζεις/ριπάρεις τις ταινίες, ξαναεγκαθιστάς τα παιχνίδια, ξανατραβάς τις φωτογραφίες...
filip123go Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 ...ξανακατεβάζεις/ριπάρεις τις ταινίες, ξαναεγκαθιστάς τα παιχνίδια, ξανατραβάς τις φωτογραφίες... Τόσο χάλια ε...? Εγώ είπα μήπως μπορέσει και σώσει τίποτα...
timoboll Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 ...ξανακατεβάζεις/ριπάρεις τις ταινίες, ξαναεγκαθιστάς τα παιχνίδια, ξανατραβάς τις φωτογραφίες... xaxaxaxaxa ελιωσα με την απαντηση αλλα σοβαρα φιλε πολυ δυσκολο να σωθει κατι το εχω παθει και εγω και εκλεγα 3 μερες.....
washcloud Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Τόσο χάλια ε...? Εγώ είπα μήπως μπορέσει και σώσει τίποτα... ...αν έχουν γραφτεί πράγματα, ναι. Πόσο μάλλον αν έχει γράψει ολόκληρο image του C: (κι ακόμα χειρότερα του δίσκου όλου). Τεσπα δεν χάνει κάτι να δοκιμάσει ΜΠΑΣ και βρει τπτ (αν ο εξωτερικός είναι 1-2 Τέρα, και το image μόλις μερικά Γκίκα, ίσως βρεθεί κάτι...Το θέμα πάνω απ' όλα είναι ότι όταν ένας δίσκος γράφει κάτι, το γράφει τυχαία, κι όχι με "σειρά" - εξ' ου και σακατεύονται τα αρχεία που ήδη υπάρχουν διάσπαρτα ως εγγραφές). Και μια φωτό να βρει, κέρδος να το θεωρεί...
orotoi Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 ... ξανατραβάς τις φωτογραφίες... :lol: (sorry για το λολ τοπικ σταρτερ.. όντως πάντως αν έγραψες απο πάνω πράγματα λίγα εως τίποτα θα μπορέσεις να σώσεις με recovery)
AKISHELLAS1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 τιποτα παιδια τζιφος τελικα,δε πειραζει το παθημα να γινει μαθημα ...
_Anonymous_ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα παιδια εκανα βλακεια κ εχασα απο τον εξωτερικο σκληρο ταινιες φωτο παιχνιδια ,πηγα να κανω ghost τον υπ.στη μου πανω στον εξωτερικο σκληρο που ειχα σε δυο παρτισιον κ αντι να το κανω στο παρτισιον που ηταν ελευθερο το εκανα εκει με τις ταινιες κτλ ,τωρα τι κανω ? Το classic mistake ολων οσων πρωτοασχολουντε με το ghost. Τελειωσες φιλε. Με το ghost ξαναγραφεις απο πανω που αυτο σημαινει οτι, οτι ειχες μεσα............. γεια σας. Για να μην παιδευεσε στο λεω.
froyd Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 ΛΟΓΙΚΑ μονο 50 gb εχεις χάσει. Όταν σβήνεις κάτι, δεν σβήνεις το αρχείο, αλλά την εγγραφή του στο αρχείο καταγραφής. Εγκατέστησε στον υπολογιστή σου ένα πρόγραμμα file recovery, σύνδεσε έπειτα το σκληρό και θα τα σώσεις τα αρχεία σου, υπάρχουν μέσα αλλά δεν τα βλέπεις. Προσωπικά χρησιμοποιώ τα Tune up utilities
karmen1983 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 ΛΟΓΙΚΑ μονο 50 gb εχεις χάσει. Όταν σβήνεις κάτι, δεν σβήνεις το αρχείο, αλλά την εγγραφή του στο αρχείο καταγραφής. Εγκατέστησε στον υπολογιστή σου ένα πρόγραμμα file recovery, σύνδεσε έπειτα το σκληρό και θα τα σώσεις τα αρχεία σου, υπάρχουν μέσα αλλά δεν τα βλέπεις. Προσωπικά χρησιμοποιώ τα Tune up utilities http://www.youtube.com/watch?v=IOAFIaoAUhw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.