Προς το περιεχόμενο

Εχασα τα παντα απο τον εξωτερικο μου

AKISHELLAS1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εκανα βλακεια κ εχασα απο τον εξωτερικο σκληρο ταινιες φωτο παιχνιδια ,πηγα να κανω ghost τον υπ.στη μου πανω στον εξωτερικο σκληρο που ειχα σε δυο παρτισιον κ αντι να το κανω στο παρτισιον που ηταν ελευθερο το εκανα εκει με τις ταινιες κτλ ,τωρα τι κανω ?

Δημοσ.

Ηταν 380 gb γεματος κ τωρα ειναι γεματο μονο 50gb ελπιζω να γινει κατι καλο θα ξεκινησω σε λιγο αν υπαρχει κ κανα αλλο προγραμμα μου λετε .

Δημοσ.

πηγα να κανω ghost τον υπ.στη μου πανω στον εξωτερικο σκληρο που ειχα σε δυο παρτισιον κ αντι να το κανω στο παρτισιον που ηταν ελευθερο το εκανα εκει με τις ταινιες κτλ ,τωρα τι κανω ?

...ξανακατεβάζεις/ριπάρεις τις ταινίες, ξαναεγκαθιστάς τα παιχνίδια, ξανατραβάς τις φωτογραφίες...

Δημοσ.

...ξανακατεβάζεις/ριπάρεις τις ταινίες, ξαναεγκαθιστάς τα παιχνίδια, ξανατραβάς τις φωτογραφίες...

Τόσο χάλια ε...?

Εγώ είπα μήπως μπορέσει και σώσει τίποτα...

Δημοσ.

xaxaxaxaxa ελιωσα με την απαντηση αλλα σοβαρα φιλε πολυ δυσκολο να σωθει κατι το εχω παθει και εγω και εκλεγα 3 μερες.....

Δημοσ.

Τόσο χάλια ε...?

Εγώ είπα μήπως μπορέσει και σώσει τίποτα...

...αν έχουν γραφτεί πράγματα, ναι. Πόσο μάλλον αν έχει γράψει ολόκληρο image του C: (κι ακόμα χειρότερα του δίσκου όλου).

Τεσπα δεν χάνει κάτι να δοκιμάσει ΜΠΑΣ και βρει τπτ (αν ο εξωτερικός είναι 1-2 Τέρα, και το image μόλις μερικά Γκίκα, ίσως βρεθεί κάτι...Το θέμα πάνω απ' όλα είναι  ότι όταν ένας δίσκος γράφει κάτι, το γράφει τυχαία, κι όχι με "σειρά" - εξ' ου και σακατεύονται τα αρχεία που ήδη υπάρχουν διάσπαρτα ως εγγραφές).

Και μια φωτό να βρει, κέρδος να το θεωρεί...

Δημοσ.

... ξανατραβάς τις φωτογραφίες...

:lol: :lol:

(sorry για το λολ τοπικ σταρτερ.. όντως πάντως αν έγραψες απο πάνω πράγματα λίγα εως τίποτα θα μπορέσεις να σώσεις με recovery)

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εκανα βλακεια κ εχασα απο τον εξωτερικο σκληρο ταινιες φωτο παιχνιδια ,πηγα να κανω ghost τον υπ.στη μου πανω στον εξωτερικο σκληρο που ειχα σε δυο παρτισιον κ αντι να το κανω στο παρτισιον που ηταν ελευθερο το εκανα εκει με τις ταινιες κτλ ,τωρα τι κανω ?

Το classic mistake ολων οσων πρωτοασχολουντε με το ghost. Τελειωσες φιλε. Με το ghost ξαναγραφεις απο πανω που αυτο σημαινει οτι, οτι ειχες μεσα............. γεια σας. Για να μην παιδευεσε στο λεω.

Δημοσ.

ΛΟΓΙΚΑ μονο 50 gb εχεις χάσει. Όταν σβήνεις κάτι, δεν σβήνεις το αρχείο, αλλά την εγγραφή του στο αρχείο καταγραφής. Εγκατέστησε στον υπολογιστή σου ένα πρόγραμμα file recovery, σύνδεσε έπειτα το σκληρό και θα τα σώσεις τα αρχεία σου, υπάρχουν μέσα αλλά δεν τα βλέπεις. Προσωπικά χρησιμοποιώ τα Tune up utilities

Δημοσ.

ΛΟΓΙΚΑ μονο 50 gb εχεις χάσει. Όταν σβήνεις κάτι, δεν σβήνεις το αρχείο, αλλά την εγγραφή του στο αρχείο καταγραφής. Εγκατέστησε στον υπολογιστή σου ένα πρόγραμμα file recovery, σύνδεσε έπειτα το σκληρό και θα τα σώσεις τα αρχεία σου, υπάρχουν μέσα αλλά δεν τα βλέπεις. Προσωπικά χρησιμοποιώ τα Tune up utilities

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...