Προς το περιεχόμενο

Show Bitch (2010)

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οι Ρένος Χαραλαμπίδης, Δημήτρης Πουλικάκος και Γιώργος Γιαννόπουλος πρωταγωνιστούν στην ταινία του Νίκου Ζερβόυ, "Show bitch".

There's no bitch, like show bitch!

Τι κάνει μια όμορφη, ταλαντούχα και φιλόδοξη τραγουδίστρια όταν θέλει να λάμψει στο δύσκολο δρόμο του θεάματος; Μία είναι η κίνηση: βρίσκει τον πιο ικανό μάνατζερ. Τσακώνεται μαζί του μέχρι ένας από τους δύο να παραδώσει τα όπλα. Γίνεται ζευγάρι με το πιο hot ίνδαλμα της νεολαίας και μετά τον αφήνει χωρίς εξηγήσεις. Τα βάζει με τους δημοσιογράφους, είναι ατίθαση και δεν βάζει ποτέ νερό στο κρασί της, ακόμα κι αν έχει ήδη μεθύσει.

Μπορεί πραγματικά να πετύχει με αυτόν τον τρόπο; Να βραβευτεί σαν τραγουδίστρια της χρονιάς; Να κάνει όλον τον κόσμο να μιλάει γι’ αυτήν; Κανονικά όχι. Η Χρύσα όμως θα τα καταφέρει. Μπορεί να τα κάνει όλα λάθος, έχει όμως άστρο. Και το άστρο της θα της φωτίσει με σιγουριά το δρόμο για την κορυφή.

Σκηνοθεσία: Νίκος Ζερβός

Παίζουν: Ρένος Χαραλαμπίδης, Δημήτρης Πουλικάκος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Νάσος Παππάς, Ελισάβετ Καζοπουλου, Τζώννυ Βαβούρας, Άννα Ρεζάν, Μαρίτα Ριτζη, Μαρία Γκαγκωση, Κώστας Γκουσκούνης, Λευτέρης Πανταζής, Άντα Λιβιτσάνου

http://www.youtube.com/watch?v=XZ7jL9wPlm8

Δεν εχω δει ταινια του Ζερβου (μονο μια συνεντευξη ειχα διαβασει περυσι), μαλλον αντιπαθω τον Ρενο Χαραλαμπιδη. Ελεγα να παω να τη δω αλλα απο το trailer μου φαινεται ψιλο-εως πολυ μαλακια. Χαμενα λεφτα ή αξιζει τελικα;

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

λιγο καλυτερη απο ροδα τσαντα και κοπανα:P

μηπως να σταματησουν τις αρπαχτες και να σταματησει ο κοσμος να πηγαινει σινεμα σε gr ταινιες?

Δημοσ.

λιγο καλυτερη απο ροδα τσαντα και κοπανα:P

μηπως να σταματησουν τις αρπαχτες και να σταματησει ο κοσμος να πηγαινει σινεμα σε gr ταινιες?

Χμ... ναι το φανταστηκα, ουτε για dvdrip δε ψηνομαι τελικα.

Παντως εχω την εντυπωση πως οι ελληνικες αρπαχτες αποφερουν καποια κερδη, αρα δε βλεπω να σταματανε.

Δημοσ.

Σοβαρα τωρα, εκατσε καποιος και εγραψε αυτο το σεναριο? Και του αρεσε? Και οχι μονο αυτο, αρεσε και σε αυτους που αποφασισαν να το κανουν ταινια? Πως γινεται αυτο? Πως γινεται να αρεσει σε καποιον αυτη η παπαρια? Γιατι?

• Moderators
Δημοσ.

Για κάποιο λόγο ο εγκέφαλος μου διάβαζε "Snow Bitch" και περίμενα να δω κάτι σε παρωδία παραμυθιού. :-( . Τουλάχιστον θα είχε πιο πολύ ενδιαφέρον.

Το trailer είναι βέβαια ό,τι να 'ναι.

Νομίζω κάποτε υπήρχε λίγη "ντροπή" και κάποιες ταινίες έβγαιναν κατευθείαν για βιντεοκασέτα. Τι απέγινε αυτό (πέρα από το ότι τώρα έχουμε DVDs);

Δημοσ.

Δεν εχω δει ταινια του Ζερβου (μονο μια συνεντευξη ειχα διαβασει περυσι)

Σοβαρα, δεν πετυχες ποτε στην τιβι ή σε ντιβιντι εφημεριδας ουτε "δρακουλα των εξαρχείων", ουτε το "τηλεκανιβαλλοι" ουτε την "σαπουνοπετρα"; Οκ να το καταλαβω...

Το "ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ"; ποτέ; σοβαρα; Εντυπωση μου κανει.

Βεβαια, αν δε τα ειδες εφηβος μην ασχοληθεις τωρα δεν αξιζει. Ειναι σα μην ειχες δει ποτε το Ραμπο ή το Καρατε Κιντ και να δοκιμαζες σημερα. ΔΕΝ...

Δημοσ.

Σοβαρα, δεν πετυχες ποτε στην τιβι ή σε ντιβιντι εφημεριδας ουτε "δρακουλα των εξαρχείων", ουτε το "τηλεκανιβαλλοι" ουτε την "σαπουνοπετρα"; Οκ να το καταλαβω...

Το "ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ"; ποτέ; σοβαρα; Εντυπωση μου κανει.

Βεβαια, αν δε τα ειδες εφηβος μην ασχοληθεις τωρα δεν αξιζει. Ειναι σα μην ειχες δει ποτε το Ραμπο ή το Καρατε Κιντ και να δοκιμαζες σημερα. ΔΕΝ...

Ρε δεν ειμαστε ολοι 30αρηδες, ο marantonis προσφατα εκλεισε τα 19. Τις εχω ακουστα αυτες που λες αλλα δε τις εχω δει.

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=XZ7jL9wPlm8

Δεν εχω δει ταινια του Ζερβου (μονο μια συνεντευξη ειχα διαβασει περυσι), μαλλον αντιπαθω τον Ρενο Χαραλαμπιδη. Ελεγα να παω να τη δω αλλα απο το trailer μου φαινεται ψιλο-εως πολυ μαλακια. Χαμενα λεφτα ή αξιζει τελικα;

Βασικά, έτσι όπως είδα λίγο το τρέηλερ, φαίνεται σαν ελληνική σειρά. Για τέτοια ποιότητα μπορείς να ανοίξεις και την τιβι σου ένα απόγευμα.

Δεν θα πλέρωνα για να τη δω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...