CROM271 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Τον τελευταιο καιρο δεν μου μου φορτωνουν καποια site που παρακολουθουσα (2 συγκεκριμενα). Δοκιμασα απο υπολογιστες φιλων μου και ανοιγαν κανονικα χωρις προβλημα. Π.χ. τωρα που προσπαθω να ανοιξω το www.surfbet.net μου βγαζει αυτο http://img64.imageshack.us/img64/2057/bitmapx.png Να τονισω πως εγκατεστησα την καινουργια εκδοση του Adobe Flash Player οπως ελεγε η σελιδα αλλα εξακολουθει να βγαζει το ιδιο. Καμια ιδεα τι γινεται?
cosmos000 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Να μαντέψω?Με firefox?? Το flash το έκανες απεγκατάσταση?Δοκίμασε μία να το κάνεις απεγκατάσταση όπως τα λέει αυτό και μετά ξαναπέρασε το.
CROM271 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Το εκανα απεγκατασταση συμφωνα με τις οδηγιες και το ξαναπερασα μετα αλλα τα ιδια. Μου το βγαζει η οπως δειχνει η εικονα πιο πανω ή μου βγαζει αδυναμια συνδεσης
cosmos000 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Αυτά γίνονται με τον firefox?Με άλλον browser τα βλέπεις κανονικά? Μήπως έκανες κάποια στιγμή κάποιο clean στα data και είχες ανοιχτό το ff? Παλιότερα που είχα ίδιο πρόβλημα εγώ το έλυνα με αυτές τις οδηγίες δεν ξέρω αν θα πιάσουν και τώρα.
CROM271 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Ναι τον firefox χρησιμοποιω. Δοκιμασα και τον internet explorer, αλλα και σε αυτον δεν μου το ανοιγει παντα. Στις 5 φορες που δοκιμασα ανοιξε την σελιδα τις 2, ενω στις υπολοιπες 3 εβγαλε αδυναμια συνδεσης. Αλλους browser δεν εχω εγκατεστημενους. Θα δοκιμασω αυριο και με τον chrome. Μήπως έκανες κάποια στιγμή κάποιο clean στα data και είχες ανοιχτό το ff? Αυτο μαλλον δεν το εκανα γιατι δεν το καταλαβαινω καν. :blink:
stetoual Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δοκιμάστε να κάνετε το εξής .... εργαλεία -->επιλογές --> για προχωρημένους---> εκκαθάριση λανθάνουσας μνήμης (το πρόβλημα λύνεται προσωρινά ) και δια παντός έχω την εντύπωση με την τελευταία ver: 3.6.13
cosmos000 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Αυτο μαλλον δεν το εκανα γιατι δεν το καταλαβαινω καν. :blink: Έχεις δίκιο δεν το εξήγησα καλά ήταν και η ώρα κάπως... Αυτό που εννοούσα ήταν ότι στην δική μου περίπτωση εμφανιζόντουσαν έτσι ορισμένα sites όταν χρησιμοποιούσα το προγραμματάκι WinCleaner OneClick Cleanup (για να καθαρίσω data και registry)και είχα ταυτόχρονα ανοιχτό τον browser.Μετά χρησιμοποιούσα τον δεύτερο τρόπο που σου έγραψα παραπάνω και λυνόταν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.