Προς το περιεχόμενο

Game developing

A7X.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχουν άτομα εδώ που έχουν ασχοληθεί με το game developing? Σε οποιοδήποτε μέσο. Υπάρχει περιθώριο να ασχοληθείς με τέτοια θέματα στην Ελλάδα; Ψάχνουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα για τον σχεδιασμό games, είτε πιο απλά (iphone) είτε και πιο μεγαλόπνοα σχέδια. Για αρχή είμαστε 2 παιδιά στο creative και bussiness κομμάτι, οικονομολόγος, σχεδιαστής και writer και υπάρχουν κάποιες ιδέες. Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει PM!

Δημοσ.

Καλημέρα, επέτρεψέ μου μια ερώτηση.

Τι ακριβώς προσφέρετε;

Γιατί, μια ιδέα από μόνη της δεν αξίζει κάτι (αν δεν ξέρεις πως να την υλοποιήσεις ή αν δεν την υλοποιήσεις τελικά).

Το creative επίσης γίνεται σχετικά εύκολα outsource...

Καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει καν business plan (ακόμα);

Τα χρήματα υπάρχουν;

Δημοσ.

Οπότε, άλλος ένας με μόνο την ιδέα που ψάχνει κάποιον να κάνει την υλοποίηση...

Και για να το πω πιο απλά, ένας gamedev προσφέρει την πραγματική γνώση του (κόπο και χρόνο για να τα μάθει όλα αυτά) ενώ ο business guy το business plan και τα contacts/promotions (+ ένα αρχικό κεφάλαιο)...

Αν δεν υπάρχει το δεύτερο σκέλος, στην συνεργασία προσφέρει μόνο ο gamedev. Άρα, σε περίπτωση που δεν περπατήσει το project, ο dev χάνει τα περισσότερα...

Αν νομίζεις ότι η ιδέα σου αξίζει πολλά, μπορούμε σχετικά εύκολα να σε διαψεύσουμε (μαζευόμαστε 5 νοματαίοι του insomnia και κάνουμε κάνα ολοήμερο brainstorming - θα κατεβάσουμε 100k ιδέες).

Το παραπάνω το λέω φιλικά...

Δημοσ.

+1 στον αποπανω.

Επισης περισσοτερες πληροφοριες δεν θα ηταν ασχημες ( για παραδειγμα τι γνωσεις εχετε , τι ζητατε , την ηλικια σας κλπ. ) .

Δημοσ.

κοιτάξτε δεν έιμαστε καμία εταιρία :P δύο παλικάρια που καταρχήν είναι gamers και ψάχνουν στον ελέυθερό τους χρόνο να ασχοληθούν με κάτι που τους ενθουσιάζει. Αν τώρα κάποιοι είστε κάτι μεγαλύτερο τότε δεν υπάρχει πρόβλημα προφανώς. Όσο για τον κόπο θα μου επιτρέψεις απο τη μία να αναγνωρίσω την δουλειά του προγραμματιστή απο την άλλη όμως και την αξία τους τύπου που θα τρέξει για τα οικονομικά και το promotion σε MME, εταιρίες διανομής κοκ,μ όπως την επιλογή μέσου με οικονομικά κριτήρια. Bussiness plan αναλυτικό δεν ξέρω πόσοι έχετε κάνει αλλά lol δεν είναι εύκολη υπόθεση...

Τέσπα. Άκυρο, βρέθηκε άτομο!

Δημοσ.
Bussiness plan αναλυτικό δεν ξέρω πόσοι έχετε κάνει αλλά lol δεν είναι εύκολη υπόθεση...

και αυτό που ζητάς, δεν είναι εύκολη υπόθεση

καλή επιτυχία!

.

Δημοσ.

Δεν είπε κανένας ότι είναι εύκολο...

Αλλά δεν μπορείς να πεις έχω το business plan και οκ αυτό που μου λείπει είναι ένας απλός προγραμματιστής να το κάνει..

Χαίρομαι που βρέθηκε άτομο...keep us posted!

Φιλικά πάντα..

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 14 Δεκεμβρίου 2010 - Trolling
Κρυμμένο από parsifal, 14 Δεκεμβρίου 2010 - Trolling

χθές μου ήρθε στον ύπνο μου μια γαμάτη ιδέα.. Να φτιάξουμε ενα πύραυλο, ο οποίος θα λειτουργεί χωρίς καύσιμα. Υπάρχουν κάποια connects με το στρατό οπου μπορούμε να το προωθήσουμε. Θέλει κάποιος να το φτιάξει?

Δημοσ.
[..]Υπάρχει περιθώριο να ασχοληθείς με τέτοια θέματα στην Ελλάδα;[..]

Υπάρχει, για παράδειγμα δες το "TAP DISC" ένα ελληνικό παιχνίδι για iPhone από την Legal Radiation.

Διάθεση να υπάρχει & γνώση προγραμματισμού και τα περισσότερα πράματα γίνονται.

Καλή ανάπτυξη!!

:)

Δημοσ.

Το creative επίσης γίνεται σχετικά εύκολα outsource...

Φίλε, τι ακριβώς εννοείς εδώ? Να ανατεθεί σε κάποιον εξωτερικό συνεργάτη? Κι όταν λέμε creative τι ακριβώς εννοούμε, είναι και το design κομμάτι μέσα? Είμαι developer κι έχω φτιάξει μερικά παιχνιδάκια σε flash και το design κομμάτι είναι το μεγαλύτερο pain in the ass για μένα, επειδή δε νοιώθω από design.

χθές μου ήρθε στον ύπνο μου μια γαμάτη ιδέα.. Να φτιάξουμε ενα πύραυλο, ο οποίος θα λειτουργεί χωρίς καύσιμα. Υπάρχουν κάποια connects με το στρατό οπου μπορούμε να το προωθήσουμε. Θέλει κάποιος να το φτιάξει?

Μέσα, πότε ξεκινάω;
Δημοσ.

Φίλε, τι ακριβώς εννοείς εδώ? Να ανατεθεί σε κάποιον εξωτερικό συνεργάτη? Κι όταν λέμε creative τι ακριβώς εννοούμε, είναι και το design κομμάτι μέσα? Είμαι developer κι έχω φτιάξει μερικά παιχνιδάκια σε flash και το design κομμάτι είναι το μεγαλύτερο pain in the ass για μένα, επειδή δε νοιώθω από design.

ακριβώς αυτό...

(εναλλακτικά, ψάξε να βρεις έτοιμα μοντέλα/ resources)

Μέσα, πότε ξεκινάω;

Το συντομότερο δυνατόν! Έχουμε κάτι ισραηλινούς ανταγωνιστές.. Πρέπει μέχρι των Φώτων να είναι έτοιμο για να κλείσει η συμφωνία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...