Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με τις μικροεφαρμογές στα win7

skim045

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα που άνοιξα τον υπολογιστή ξαφνικά οι μικροεφαρμογές σχεδόν εξαφανίστηκαν. Τι εννοώ. Στο ρολόι φαίνεται ένα μαύρο τετράγωνο και ο δείκτης των δευτερόλεπτων σταματημένος σε ένα σημείο και αυτό που σου δείχνει το ποσοστό χρήσης cpu και ram φαίνεται μόνο ένα άσπρο μικρό τετραγωνάκι.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Οχι μονο για τις μικροεφαρμογες. Αν του εχει κατσει απο τον ιο, το πιθανοτερο ειναι ναχει και αλλα θεματα, που ισως δε ταχει ανακαλυψει ακομη.... ή κατι τετοιο τεσπα.

Δημοσ.

Και αν το antivirus A ή Β το βρει και του δώσει μία και πάει στο καλό; Γιατί να κάνει repair; Δοκιμάζει πρώτα τη φαρμακευτική αγωγή και αν δεν, τότε πάει σε εγχείρηση ο ασθενής.

Αλλά με τις μικροεφαρμογές αυτό που έχει, το πιο πιθανό είναι ότι θα λυθεί με ένα απλό scan.

Δημοσ.

Δεν είναι ότι ξέρω κάτι παραπάνω, απλά πας πρώτα σε πιο normal αντιμετώπιση. Αν δε σου κάτσει και δε λυθεί το πρόβλημα, πας σε κάτι πιο special.

Τεσπα φιλικά μίλησα ελπίζω να το κατάλαβες :) . Καμιά φορά ο γραπτός λόγος δημιουργεί λάθος εντύπωση.

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Τώρα κάνω ένα scan με το comodo antivirus.(είναι καλό ή να κατεβάσω οπωσδήποτε το malwarebytes που βλέπω οτι το προτείνουν πολύ απο εδω μέσα; )

Δημοσ.

Δε παίρνω ποσοστά απο το malwarebytes ;) , αλλά κάνει δουλειά σίγουρα για το θέμα σου.

Επίσης δε θα σου απαντήσω για το comodo καθώς δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και δεν έχω άποψη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...