Προς το περιεχόμενο

Ελεγχος απο Αστυνομια

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δε χρειαζεται ενταλμα,αλλα πρεπει να δωσει την εντολη αξιωματικος.

και που καταλαβαινεις αν ειναι αξιωματικος?

αυτοι που γυρνανε με τις μηχανες δηλ. δεν εχουν δικαιωμα?

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Noμίζω εδώ τα λέει όλα με παραπομπές στη σχετική νομοθεσία.

ευχαριστω,αν και νομιζω τα λεει οπως πρεπει να ειναι ενω δε γινονται ακριβως ετσι παντα....

Δημοσ.

δεν ειναι τυχαιο που αρκετοι νεοι νιωθουν μισος για τους "καλους αστυνομικους".παρομοια συμβαν προκαλουν τετοια συναισθηματα.

ακομη και απο το κειμενο προκυπτει οτι απλα βαφτιζουν(π.χ. εχουμε πληροφορια οτι γινεται διακινηση σε αυτον τον δρομο,σε αυτο το αυτοκινητο κτλ) το συμβαν και ετσι θα ειναι νομιμοι...

Παρομοιο σκηνικο με καρβελα-πανια εφοσον ζητουν ερευνα τους χαρακτηριζουν αμεσως και υποπτους,οποτε αυτοι ζητησαν να γινει ελεγχος ενω ειναι μπροστα εισαγγελεας.

Δημοσ.

εμενα με ειχαν σταματησει οπκε με το αμαξι επειδη ειχε φιμε(?)

με το που το κατεβασα και ειπα καλησπερα, μου λεει φυγε... :blink:

Έψαχναν συγκεκριμένο άτομο για αυτό.

Δημοσ.

Προ ημερων κατα τις δωδεκαμυσι την νυχτα στην Κοζανη που ειναι ο γιος μου με μια παρεα στο κεντρο της πολης χασκογελαγαν και μια περιπολος της αστυνομιας τους σταματησε για ελεγχο και οτι ταχα τους κροϊδευαν...Μαλιστα ο ενας απο τους τρεις αστυνομικους ηταν ιδιαιτερα προκλητικος με φραστικες απειλες για χειροδικια.Τους κολλησαν με τα χερια στον τοιχο και τους εψαξαν . Μαλιστα στον γιο μου που καπνιζει καπνο εμποριου ρωτησαν αν εχει και "τιποτα αλλο" μεσα στον καπνο.

Τελικα τους αφησαν και εφυγαν και εγω ειπα στον γιο μου οτι καλα εκαναν και δεν αντεδρασαν γιατι καλλιστα θα μπορουσαν να ισχυριστουν οι ασυνομικοι εξυβριση , αντισταση κατα της αρχης κλπ κλπ  και να τους πανε στο τμημα και αντε να αποδειξουν το αντιθετο.

Απο την αλλη τετοια συμπεριφορα σε 18χρονα παιδια ειναι απαραδεκτη.

Δεν ξερω αν μπορουσαν να κανουν κατι καλυτερο...

Πάμε ανάποδα :

...εδώ που τα λέμε, Γιάννη, δεν ξέρεις και τί έκανε η παρέα, ε.

Δε λέω ότι δεν έχεις λόγο να εμπιστεύεσαι τον γιό σου,,,αλλά αν τυχόν σου μετέφερε εν μέρει την άποψή του, κι όχι τα ακριβή γεγονότα;

Χωρίς καν αυτό να σημαίνει ότι είχε ο ίδιος σχέση, αλλά ποιός σου εξασφαλίζει ότι όντως δεν του ξέφυγε κανενός άλλου απ' την παρέα του κανένα "κοροϊδιλίκι" προς τους μπα... ...προς τα όργανα δλδ;

Όσον αφορά για το τί καλύτερο θα μπορούσαν να κάνουν σχετικά με το πώς εξελίχθηκε η φάση, άνευ κάθε προκλήσεως ή μη, μάλλον δεν υπάρχει κάτι, εκτός από το τουμπεκί που κι εσύ πρότεινε. Διότι όντως μετά, κι αν είχαν κάνει κάτι πέραν της τουμπέκας, θα είχες κι εσύ τρεξίματα "για το τίποτα". Πόσο μάλλον αν έστω ο ένας, όπως είπες, εκ των οργάνων ήταν όντως προκλητικός (εδώ δε νομίζω να χωράει αμφισβήτιση παρεμπιπτόντως) : "δε θα σήκωνε τον τσαμπουκά της τσογλαναρίας", και το λιγότερο θα τους πήγαιναν από το τμήμα για "εξακρίβωση" (χλωμό το κόβω να είχε κανείς απ' την παρέα ταυτότητα πάνω του).

Από 'κει και πέρα, θα μπορούσες εσύ να μπεις σε εκ των υστέρων διαδικασίες, τύπου μήνυση στον μπα... ...στο όργανο δλδ που χρησιμοποίησε εκφράσεις περί χειροδικίας κλπ (συν την περί "κάτι άλλου" σπόντα),,,αλλά υποθέτω πως συμβιβάζεσαι με ένα "εντάξει...ασ' το να πάει...δεν τους έδειραν κι όλας...", λόγω πάνω απ' όλα απόστασης από την Αθήνα. Οι πιτσιρίκοι όμως να κάνανε τί επί τόπου, να τους "ψέλνανε" τους ένστολους πως δεν έχουν δικαίωμα απειλών...; Δυστυχώς η..."κατάχρηση συμπεριφοράς" τους θα περάσει στο ντούκου, με ή άνευ "προκλήσεως", όσο κι αν όντως είναι απαραδεκτη (από διάφορες απόψεις) απέναντι σε νέα παιδιά...

Δημοσ.

εμενα με ειχαν σταματησει οπκε με το αμαξι επειδη ειχε φιμε(?)με το που το κατεβασα και ειπα καλησπερα, μου λεει φυγε... :blink:

Σκέψου.

943214881d1283176774-english-spam-thread-problem_officer.jpg

Γιάννη, δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί που είναι ευγενικοί, και θα κάνουν ναι μεν έλεγχο χωρίς να προσπαθούν να προκαλέσουν, υπάρχουν κι αυτοί που ένεκα εξουσίας θα το εκμεταλλευτούν.

Έτυχε ο γιος σου να πέσει στην δεύτερη περίπτωση.

Πάλι καλά που δεν αντέδρασε ούτε αυτός, ούτε κανένας από τους φίλους του.

Δημοσ.

943214881d1283176774-english-spam-thread-problem_officer.jpg

Γιάννη, δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί που είναι ευγενικοί, και θα κάνουν ναι μεν έλεγχο χωρίς να προσπαθούν να προκαλέσουν, υπάρχουν κι αυτοί που ένεκα εξουσίας θα το εκμεταλλευτούν.

Έτυχε ο γιος σου να πέσει στην δεύτερη περίπτωση.

Πάλι καλά που δεν αντέδρασε ούτε αυτός, ούτε κανένας από τους φίλους του.

Ετσι ακβως φιλε μου.Ευτχως που δεν το επεξε τσαμπουκας που στο κατω κατω δεν ειναι.

Πιστευω κι εγω οτι εχου βελτιωθει οι συνθηκες για ελεγχο απο αστυνομικους αλλα οι παλιες καραβανες παραμενουν μεχρι να παρουν συνταξη.

Εμενα οσσες φορες με εχουν σταματησει με το ΙΧ ηταν ευγενεστατοι.Ακομα και οταν ετρεχα με 155 εξω απο την Κορινθο.Παρεπιπτωντος την γλυτωσα τοτε...

Δημοσ.

ειναι λογικο να μην καταλαβαινουν/ζουν τετοια σκηνικα ατομα ανω των 30...

δεν εχει να κανει με καραβανες,αμορφωτους κτλ.

αλλο να ειναι οι γνωστες 2αδες και αλλο με αξιωματικο για ελεγχους...

δεν συμπεριφερονται το ιδιο σε ολους και πανω απ ολα δεν συχναζουν στα ιδια μερη αυτες οι ηλικιες.

Να προσθεσω οτι οι περισσοτεροι ειναι ατομα που δεν εχουν λεφτα.οποτε στις περισσοτερες περιπτωσεις οταν φτανεις σε μηνυση-δικαστηριο κτλ.θα κανουν τα παντα ολοι εκει μεσα ωστε να ξεχαστει το θεμα...(γι αυτο και οι περισσοτεροι θα κανουν στραβα ματια γιατι δεν βγαινουν οικονομικα αν δεχονται απο μια μηνυση καθε μερα...)

Δημοσ.

δε χρειαζεται ενταλμα,αλλα πρεπει να δωσει την εντολη αξιωματικος.

Εννοειται οτι ΔΕΝ ισχυει κατι τετοιο.

Ρε συ ντιναρα, απτο μυαλο σου τα βγαζεις ολα ηθελα να ξερα;

no offence,ετσι.

Δημοσ.

Με εχει σταματησει ΟΠΚΕ σε αμαξι με φιμε, αλλα το πηγαν μεχρι τελους, μας εγδυσαν κανονικα. Δε βρηκαν τιποτα, αλλα ειναι πολυ σπασιμο. Παντως, οι συγκεκριμενοι τακτοποιησαν και παλι τα πραγματα του αυτοκινητου, δεν τα πεταξαν οπου να ναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...