xaotikos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα, ψάχνω μια σχετικά φθηνή IP Camera στα οποία χρειάζομαι απαραίτητα τα εξής: -Να μπορεί να στέλνει με FTP εικόνα ανά κάποια χρονικά διαστήματα. -Αξιοπρεπή εικόνα για εξωτερικό χώρο (θα τραβάει από την βεραντα - ανοιχτό χώρο) Επιπλέον λειτουργίες που με ενδιαφέρουν αλλά δεν είναι απαραίτητες: -PoE (power over ethernet) -Να είναι ασύρματη -Να έχει pan/tilt ή/και zoom -IR leds Θα την βάλω σε εξωτερικό χώρο αλλά από ότι είδα οι εξωτερικές είναι συνήθως πανάκριβες. Σκέφτομαι να πάρω ή να φτιάξω ένα housing για να προστατευεται. budget ~150-200 ευρώ παραγγέλνω και από το εξωτερικό αν γνωρίζετε κάτι..
nzeppos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Με ενδιαφέρει και μένα το θέμα, οπότε θα ψάξω λίγο και αν βρω κάτι θα ενημερώσω.
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Y-Cam Knight Δεν ειναι PoE,αλλα απο τα υπολοιπα χαρακτηριστικα ειμαι ευχαριστημενος. Αν πεταξεις κ ενα καλο software αντι για το default (το οποιο μια χαρα κανει την δουλεια του), φανταζομαι θα σε καλυψει.
WiseGuy Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Y-Cam Knight Δεν ειναι PoE,αλλα απο τα υπολοιπα χαρακτηριστικα ειμαι ευχαριστημενος. Αν πεταξεις κ ενα καλο software αντι για το default (το οποιο μια χαρα κανει την δουλεια του), φανταζομαι θα σε καλυψει. πολύ καλά δείχνουν τα προϊόντα της Y-Cam... και εγώ ψάχνομαι λίγο σε αυτό το πεδίο. δεν τα ήξερα, να είστε καλά! βρήκα μέσω της ιστοσελίδας της Y-Cam και ελληνικές ιστοσελίδες που πουλάνε τα προϊόντα αυτά... π.χ. NetWebCam.gr IPccTV.gr
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 πολύ καλά δείχνουν τα προϊόντα της Y-Cam... και εγώ ψάχνομαι λίγο σε αυτό το πεδίο. δεν τα ήξερα, να είστε καλά! βρήκα μέσω της ιστοσελίδας της Y-Cam και ελληνικές ιστοσελίδες που πουλάνε τα προϊόντα αυτά... π.χ. NetWebCam.gr IPccTV.gr Απο το play247 τις ειχα παρει εγω οταν εψαχνα πριν κανενα χρονο.Και γενικα εχει μερικα στο skroutz
xaotikos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστώ. Θα συνεχίσω το ψάξιμο και θα ενημερώσω. Εντωμεταξύ αν έχει κανένας άλλος άποψη ευπρόσδεκτη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.