Προς το περιεχόμενο

Πράγματα που δεν μπορείτε να καταλάβετε

Andreas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τι να το κανεις το μπανιο. υπαρχουν τα υγρα μαντηλακια ταξιδιου για το σωμα και τα μωρομαντηλα για την ευαισθητη περιοχη(τα μαντηλακια ταξιδιου αν εχουν οινοπνευμα θα τσουζουν!!!! :D :D ;) )

Εμπρος ολοι λοιπον Σωστε Τον Πλανητη οικονομια στο νερο :P

Δημοσ.

Εγώ δε καταλαβαίνω πως, ακόμα κι αν λοξοκοιτάξεις ένα καλό μωρό στην άλλη άκρη του κόσμου από το ταίρι σου, θα σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και όλοι ξαφνικά θα βρεθούν φίλοι και γνωστοί μεταξύ τους και τελικά θα το μάθει η κολλητή της δικιάς σου!

Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 8 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 8 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που οι γυναίκες είναι καριόλες...Σόρρυ για την έκφραση αλλά δεν βρήκα άλλη συνώνυμη λέξη....

Δημοσ.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πόσο καμμένος πρέπει να είσαι για να ανοίγεις τέτοια τοπικ στις 8:25 το πρωί

τι morning glory,

τι morning inspiration.

Δημοσ.

Εγώ δε καταλαβαίνω πως, ακόμα κι αν λοξοκοιτάξεις ένα καλό μωρό στην άλλη άκρη του κόσμου από το ταίρι σου, θα σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και όλοι ξαφνικά θα βρεθούν φίλοι και γνωστοί μεταξύ τους και τελικά θα το μάθει η κολλητή της δικιάς σου!

Δες εδώ: Six Degrees Of Separation. Αν και δεν ισχύει ακριβώς, έχει μια βάση...

Δημοσ.

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί παίζει ακόμα ο Ντούντου στον Ολυμπιακό!

εγω δε μπορω να καταλαβω αυτους που δε μπορουν να καταλαβουν καποια πραγματα :blink:

Προσπάθησε τώρα εσύ να το εξηγήσεις αυτό το πράγμα στον άνθρωπο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...