Andreas2 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 π.χ. εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που κάνουν μπάνιο δίχως να χρησιμοποιούν σφουγγάρι.
jason_rethymno Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 χαχα τώρα με πρόσβαλες.Εγω δε χρησιμοποιώ σφουγγάρι.Το κάνω για να τελειωνω πιο γρήγορα.
leonidas_fs Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 χαχα!! και εγω δεν χρησιμοποιω!! Τοσο κακό ειναι πια ??
Mika Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 ουτε εγω και δεν μπορω να καταλαβω αυτους που χρησιμοποιουνε.
SpirtouLisS Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 τι να το κανεις το μπανιο. υπαρχουν τα υγρα μαντηλακια ταξιδιου για το σωμα και τα μωρομαντηλα για την ευαισθητη περιοχη(τα μαντηλακια ταξιδιου αν εχουν οινοπνευμα θα τσουζουν!!!! :D ) Εμπρος ολοι λοιπον Σωστε Τον Πλανητη οικονομια στο νερο
dewn735 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ δε καταλαβαίνω πως, ακόμα κι αν λοξοκοιτάξεις ένα καλό μωρό στην άλλη άκρη του κόσμου από το ταίρι σου, θα σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και όλοι ξαφνικά θα βρεθούν φίλοι και γνωστοί μεταξύ τους και τελικά θα το μάθει η κολλητή της δικιάς σου!
nik324 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 · Κρυμμένο από paredwse, 8 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 8 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που οι γυναίκες είναι καριόλες...Σόρρυ για την έκφραση αλλά δεν βρήκα άλλη συνώνυμη λέξη....
g_alkis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πόσο καμμένος πρέπει να είσαι για να ανοίγεις τέτοια τοπικ στις 8:25 το πρωί
sugata Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πόσο καμμένος πρέπει να είσαι για να ανοίγεις τέτοια τοπικ στις 8:25 το πρωί τι morning glory, τι morning inspiration.
Mvpgr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ δε καταλαβαίνω πως, ακόμα κι αν λοξοκοιτάξεις ένα καλό μωρό στην άλλη άκρη του κόσμου από το ταίρι σου, θα σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και όλοι ξαφνικά θα βρεθούν φίλοι και γνωστοί μεταξύ τους και τελικά θα το μάθει η κολλητή της δικιάς σου! Δες εδώ: Six Degrees Of Separation. Αν και δεν ισχύει ακριβώς, έχει μια βάση...
kirileman Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δε μπορώ να καταλάβω γιατί παίζει ακόμα ο Ντούντου στον Ολυμπιακό!
Ntinaras Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 εγω δε μπορω να καταλαβω αυτους που δε μπορουν να καταλαβουν καποια πραγματα
sugata Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δε μπορώ να καταλάβω γιατί παίζει ακόμα ο Ντούντου στον Ολυμπιακό! εγω δε μπορω να καταλαβω αυτους που δε μπορουν να καταλαβουν καποια πραγματα Προσπάθησε τώρα εσύ να το εξηγήσεις αυτό το πράγμα στον άνθρωπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.