Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάτι έγινε με τα gadget των windows μου.. δεν τα εμφανίζει καν σωστα ..

Πχ το ρολόι

39508083.png

Κάποια βοήθεια;

Πείραξες την registry ?

Δημοσ.

Είχε μπει κάτι σαν ιος πιο πριν ... δεν μ άφηνε να δω καν την επιφανεια εργασιας και οτι εκανα το εκανα μεσω ctrl alt dlt.

(απο εκει εμπαινα firefox,σκληρο κλπ)

βρήκα και αφαιρεσα το αρχειο και τωρα δουλευω κανονικα τα windows... αλλα ολα τα gadget ή δεν φαινονται η φαινονται "πειραγμενα"

Δημοσ.

Είχε μπει κάτι σαν ιος πιο πριν ... δεν μ άφηνε να δω καν την επιφανεια εργασιας και οτι εκανα το εκανα μεσω ctrl alt dlt.

(απο εκει εμπαινα firefox,σκληρο κλπ)

βρήκα και αφαιρεσα το αρχειο και τωρα δουλευω κανονικα τα windows... αλλα ολα τα gadget ή δεν φαινονται η φαινονται "πειραγμενα"

Βρήκες την απάντηση σου λοιπόν. H αφαίρεση του ιού πήρε μαζί της και κάποια χρήσιμα αρχειάκια για τα gadget.Αυτά απο μένα.. Περίμενε κάποιον που ξέρει καλά τα windows να σου δώσει λύση..

Δημοσ.

@aris πως αφαίρεσες τον ιό; Με ποιο antivirus; Πρόταση μου κάνε ένα σκανάρισμα με malwarebytes, αν βρει κάτι, πες του να καθαρίσει, κάνε μία επανεκκίνηση και εάν συνεχίσει, προσπάθησε να κάνεις μια επαναφορά συστήματος σε ημερομηνία που δεν είχες πρόβλημα.

Δημοσ.

@aris πως αφαίρεσες τον ιό; Με ποιο antivirus; Πρόταση μου κάνε ένα σκανάρισμα με malwarebytes, αν βρει κάτι, πες του να καθαρίσει, κάνε μία επανεκκίνηση και εάν συνεχίσει, προσπάθησε να κάνεις μια επαναφορά συστήματος σε ημερομηνία που δεν είχες πρόβλημα.

Χειροκίνητα τον αφαίρεσα φίλε μου.. έκανα και scan με το avg-το οποίο δεν βρήκε κάτι..

Θα δοκιμάσω και αυτό που είπες και θα σας πω

Δοκίμασες να τα βγάλεις και να τα ξαναβάλεις;

Ναι εννοείται

Δημοσ.

call me φίλη plzzz ;)

χαχαχαχαχα

Μια επαναφορά πρώτα.

Αν όχι....Για vista δες και εδώ μάλλον θα κάνει και για 7.

Πως κανω επαναφορα φιλε μου ;

Δημοσ.

Ανοίξτε την Επαναφορά Συστήματος κάνοντας κλικ στο κουμπί ΈναρξηΕικόνα του κουμπιού "Έναρξη", έπειτα κάντε κλικ στην εντολή Όλα τα προγράμματα, επιλέξτε Βοηθήματα, κάντε κλικ στην επιλογή Εργαλεία συστήματος και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην Επαναφορά Συστήματος.‍ Απαιτούνται δικαιώματα διαχειριστή Αν σας ζητηθεί κωδικός πρόσβασης διαχειριστή ή επιβεβαίωση, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης ή παρέχετε την επιβεβαίωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...