Προς το περιεχόμενο

ps3 (320GB)+gt5+nfsHP+pes2011...369 kotsos!!

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι λάθος, το έχω σε φυλλάδιο στα χέρια μου και τώρα μπήκα να ανοίξω νέο θέμα αλλά με πρόλαβες jabar! Πάντως στο mall μου είπαν ότι έχει εξαντληθεί...

Δημοσ.

Δεν είναι λάθος, το έχω σε φυλλάδιο στα χέρια μου και τώρα μπήκα να ανοίξω νέο θέμα αλλά με πρόλαβες jabar! Πάντως στο mall μου είπαν ότι έχει εξαντληθεί...

αυτα εννοω <<λαθη>>τυπογραφικα η μη...

αν ειναι ετσι ειναι προσφορα παπας(μουσι) και θα τη σβησω αυριο...(ας επαληθευσουμε πρωτα...)δε θα τους κανουμε τζαμπα διαφημιση τους γελοιους(αν)...

Δημοσ.

πηρα τηλεφωνο κι ενω μου λεγε περιμενουμε κομματια για συμπληρωμα της προσφορας,οταν του ειπα <<στα μαγαζια?Θεσσαλονικη?>>μου λεει πως,ειναι διαθεσιμο σταυρουπολη, πυλαια κ.τ.λ.

πρεπει να επαληθευθει...

Δημοσ.

FYI, φίλος πήγε και το έκλεισε (έδωσε 20€ προκαταβολή), μιας και το NFS δε λέει να φύγει από τις αποθήκες τους για να πάει στα μαγαζιά. Είπαν μέχρι Παρασκευή θα το έχουν φέρει.

Δημοσ.

FYI, φίλος πήγε και το έκλεισε (έδωσε 20€ προκαταβολή), μιας και το NFS δε λέει να φύγει από τις αποθήκες τους για να πάει στα μαγαζιά. Είπαν μέχρι Παρασκευή θα το έχουν φέρει.

Απο Ηράκλειο εννοείς????

Δημοσ.

Όχι, παρέλειψα, Αθήνα, αλλά φαντάζομαι ότι κάτι τέτοιο θα ισχύει για όλα τα καταστήματα. Απλώς ανέφερα ότι μπορεί κανείς να το "κλείσει", πρωτού αρχίσουν τα γνωστά περί έλλειψης σε στοκ ή ξεπουλήματος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...