Tompgr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 99% NAI ! ok ευχαριστω , γιατι εχω κι εγω κατι ανοικτους λογαριασμους με το πλαισιο
profi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 λέξεις κλειδιά...τόκος,αλλά οκ μην το παρατραβάμε(αλλά όχι κ 60€...185 θα πάρεις) κατ'επιλογην του χωρίς επιβάρυνσή του χωρίς σημαντική ενόχληση του αγοραστή δεν ξέρω αν η 5770 τους καλύπτει στο Νο1 του άρθρου 540 αλλά όπως κ να έχει είμαμε ΚΑΤ'ΕΠΙΛΟΓΗΝ ΣΟΥ το Νο3 είναι το πιστωτικό,ΑΝ θες,αλλιώς τα χρήματά σου πίσω! επίσης όταν επιστρέφουμε κάτι,βάζουμε τον τεχνικό να κάνει οπτικό έλεγχο μπροστά μας κ αν πεί οκ,ό,τι πάθει μετά το αντικείμενο δεν είναι δική σου ευθύνη!επειδή κάτι είπες για ένα φαν! ΓΕΝΙΚΑ από τις εμπειρίες μου,η πρώτη αντίδραση του καταστήματος είναι που θα πέσεις,δηλαδή την προσωπικότητα του τεχνικού,πωλητή κ τέτοια,εντελώς στην τύχη όμως! EDIT τελικά νομίζω πως το Νο1 του 540 δεν είναι κ τόσο επιλογή σου υπό όρους...δηλαδή σύντομα να σου δώσουν κάτι ίδιο ή καλύτερο!ίδιας τιμής ή ακριβότερο ΚΑΙ ίδιων ή καλύτερων επιδώσεων!
UpToDate_ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Λοιπόν 4890>5770 Και σε αποδόσεις και σε τιμή. 185 έδωσα και μου δίνει τώρα πράγμα που κάνει 170... Να ρίξω και ένα τηλεφωνάκι στο ΙΝΚΑ να ρωτήσω ;
profi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 δεν χρειάζεται να πάρεις τηλέφωνο,θα ξεμπερδέψεις του χρόνου!απλά πρέπει να πας διαβασμένος!που είσαι πλέον! πιστεύω θα σου έδιναν από μόνοι τους την επόμενη της 5770 δλδ 5850 που θέλεις κ εσύ αλλά απ'ό,τι βλέπω η μόνη που έχουν είναι μία των 280€,κ η 6870 ανεβαίνει αρκετά οπότε οπισθοχώρησαν!ή περιμένεις με καλή θέληση να έρθει καμία 5850 κ την τσιμπάς (το τίμιο για εμένα) ή το τραβάς από τα μαλλιά για 6870...από nvidia μεριά δεν κοίταξα τι επιλογές υπάρχουν!
UpToDate_ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 δεν χρειάζεται να πάρεις τηλέφωνο,θα ξεμπερδέψεις του χρόνου!απλά πρέπει να πας διαβασμένος!που είσαι πλέον! πιστεύω θα σου έδιναν από μόνοι τους την επόμενη της 5770 δλδ 5850 που θέλεις κ εσύ αλλά απ'ό,τι βλέπω η μόνη που έχουν είναι μία των 280€,κ η 6870 ανεβαίνει αρκετά οπότε οπισθοχώρησαν!ή περιμένεις με καλή θέληση να έρθει καμία 5850 κ την τσιμπάς (το τίμιο για εμένα) ή το τραβάς από τα μαλλιά για 6870...από nvidia μεριά δεν κοίταξα τι επιλογές υπάρχουν! Υπάρχει και η συγκεκριμένη σε κάθε κατάστημα *3 το λιγότερο. Θα πάω σε καμιά ωρίτσα μιας και πλέον έχει πάει ο υπεύθυνος... για να δούμε τι θα σκαρφιστούν
probe Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ θα ζήταγα ή τα φράγκα η αυτή (6850)http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-6850-PCI-Express-GDDR5-1GB-11180-00-20R.htm 181 ευρώ. Άντε 5850 στη χειρότερη. 5770 είναι όντως υποβάθμιση και επειδή έχουν και μια φουσκωμένη 5770 στα 170 ευρώ δεν σημαίνει και τίποτε. Αντίστοιχη ή καλύτερη πρέπει να σου δώσουν αλλιώς θα αγοράζουμε ακριβές κάρτες για να καταλήξουμε με καμιά 5450 αν τυχόν μας χαλάσουν σύμφωνα με τη λογική των 60 ευρώ πίστωση. Αλίμονο αν αυτό θεωρούνταν εγγύηση.
stavrakas92 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ θα ζήταγα ή τα φράγκα η αυτή (6850)http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-6850-PCI-Express-GDDR5-1GB-11180-00-20R.htm 181 ευρώ. Άντε 5850 στη χειρότερη. 5770 είναι όντως υποβάθμιση και επειδή έχουν και μια φουσκωμένη 5770 στα 170 ευρώ δεν σημαίνει και τίποτε. Αντίστοιχη ή καλύτερη πρέπει να σου δώσουν αλλιώς θα αγοράζουμε ακριβές κάρτες για να καταλήξουμε με καμιά 5450 αν τυχόν μας χαλάσουν σύμφωνα με τη λογική των 60 ευρώ πίστωση. Αλίμονο αν αυτό θεωρούνταν εγγύηση. 5850>6850 Παντως εγω εχω παρει απο e-shop μετα απο 5(!!!!!!) αντικαταστασεις και 1.5 χρονο πισω τα λεφτα μου στην αρχικη τιμη αγορας...... Φυσικα και δικαιουσα εφοσον ΔΕΝ υπαρχει ακριβως το ΙΔΙΟ προιον (δηλαδη και αλλη υλοποιηση ναταν παλι δικαιουσε) πισω τα λεφτα σου στην τιμη που το αγορασες.....
probe Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 5850>6850 Παντως εγω εχω παρει απο e-shop μετα απο 5(!!!!!!) αντικαταστασεις και 1.5 χρονο πισω τα λεφτα μου στην αρχικη τιμη αγορας...... Φυσικα και δικαιουσα εφοσον ΔΕΝ υπαρχει ακριβως το ΙΔΙΟ προιον (δηλαδη και αλλη υλοποιηση ναταν παλι δικαιουσε) πισω τα λεφτα σου στην τιμη που το αγορασες..... Είναι λίγο πιο αργή όντως ωστόσο είναι πιο καινούργια γενιά και στα φράγκα (180 ευρώ)http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-6850-PCI-Express-GDDR5-1GB-11180-00-20R.htm - δεν θα έχει ίσως αντεπιχειρήματα του τύπου μα αυτή που ζητάς (5850)είναι πολύ ακριβότερη κλπ. Τεσπα την άποψή μου έγραψα.
tonypapadovic Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Φίλε UpToDate_, εννοείται πως αν είσαι ευγενικός κ.λπ. δεν θα δεις και πολύ προκοπή (δυστυχώς). Μην δεχτείς να πάρεις ούτε φτηνότερο πιστωτικό (είναι αστείο το να λέμε ότι θα μας δίνουν πιστωτικά στην τρέχουσα τιμή ενός προϊόντος και να το θεωρούμε δεδομένο, αν είναι δυνατόν!), ούτε χειρότερο σε επιδόσεις προϊόν. Το μόνο που έχω να σου προτείνω είναι να μην μιλάς με τους πωλητές/τεχνικούς (αυτοί οδηγίες εκτελούν, δε φταίνε ουσιαστικά και δεν μπορούν να κάνουν και τίποτα στην τελική) αλλά να πάρεις την κάρτα, να πας σε ένα κατάστημα, να ζητήσεις τον προϊστάμενο του τμήματος και να του πεις (όχι και τόσο ευγενικά όμως!) την ταλαιπωρία σου. Θα σου πει και αυτός καμιά χαζομάρα στην αρχή, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην βγεις δικαιωμένος. Γνωρίζοντας όλα τα παραπάνω που έχουν παραθέσει τα παιδιά, αντικατέστησα μια 8800GT με 9800GTX, και ενώ αρχικά μου είχαν προτείνει εκείνη την εποχή 9600 ή πιστωτικό στην τιμή αγοράς (που δεν το δέχτηκα, καθώς την είχα αγοράσει σε προσφορά).
Heatspreader Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 6μηνο??Εσένα σε ξέχασαν για τα καλά!!! Ξαναπάλι και ξαναπάλι και ξαναπάλι. Σε κάθε thread με αυτό το θέμα, υπάρχει πάντα κάποιος που εκτοξεύει εμπειρικά την κουβέντα παραπληροφορόντας. Έχω την εντύπωση πως είχαμε και στο παρελθόν την ίδια διαφωνία. Δεν ισχύει αυτό που λες, έχουμε παραθέσει τον νόμο ένα εκατομύριο φορές, το πιστωτικό (που θεωρείται συναινετική λύση btw) κόβεται πάντα στην τιμή αγοράς. Δεν ξέρω τι λένε οι νόμοι. Λογικά αν το πάρεις τα πράγματα είναι όπως τα περιέγραψα. Επίσης το έχω κάνει ουκ ολίγες φορές. Το θέμα είναι αν πας και να μην γκρινιάζεις! Να ζητάς αυτά που σου ανήκουν με σοβαρότητα. Κατάλαβες ή όχι?
liopyr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δεν ξέρω τι λένε οι νόμοι. Λογικά αν το πάρεις τα πράγματα είναι όπως τα περιέγραψα. Επίσης το έχω κάνει ουκ ολίγες φορές. Το θέμα είναι αν πας και να μην γκρινιάζεις! Να ζητάς αυτά που σου ανήκουν με σοβαρότητα. Κατάλαβες ή όχι? Να καταλάβω εγώ τι. Εσύ έχεις καταλάβει τι συζητάμε; Να σου θυμίσω τον τίτλο του thread: -Τι υποχρεώνει ο νόμος το κατάστημα όταν μια κάρτα κάει; Συγνώμη, αλλά η απάντησή σου θα έστεκε αν ο τίτλος ήταν κάπως έτσι: -Τι θα έπρεπε να ισχύει σε περιπτώσεις επιστροφής ελαττωματικών προϊόντων βάση της λογικής και της εμπειρίας του Heatspreader; Για να μη το κουράζουμε άλλο, σου υπενθυμίζω πως παρέθεσα παραπίσω για άλλη μία φορά τον νόμο που για άλλη μία φορά δε θα κάνεις τον κόπο να διαβάσεις, περιμένοντας άλλη μία φορά την επόμενη φορά που για άλλη μία φορά θα γράψεις τα δικά σου. over & out.
Heatspreader Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Απ' ότι βλέπω τον OP τον ενδιαφέρει να βρει λύση στο πρόβλημα του. Σε περίπτωση που απλά ρωτάει εγκυκλοπαιδικά, για να μάθει τους νόμους της χώρας, ζητώ συγγνώμη. Για να μη το κουράζουμε άλλο, σου υπενθυμίζω πως παρέθεσα παραπίσω για άλλη μία φορά τον νόμο που για άλλη μία φορά δε θα κάνεις τον κόπο να διαβάσεις, περιμένοντας άλλη μία φορά την επόμενη φορά που για άλλη μία φορά θα γράψεις τα δικά σου. Αυτό σημαίνει σωστή σύνταξη.
liopyr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Απ' ότι βλέπω τον OP τον ενδιαφέρει να βρει λύση στο πρόβλημα του. Σε περίπτωση που απλά ρωτάει εγκυκλοπαιδικά, για να μάθει τους νόμους της χώρας, ζητώ συγγνώμη. Ε, εντάξει, το ακούσαμε και αυτό. Οι νόμοι υπάρχουν για εγκυκλοπαιδικούς λόγους, όχι για να δίνουν λύση στα προβλήματά μας. Αυτά τα λύνουμε βάση εμπειρίας που βασίζεται στην λογική. Όχι οποιαδήποτε λογική βεβαίως, αλλά την δική μας. Ok. Αυτό σημαίνει σωστή σύνταξη. Ολόσωστη είναι.
UpToDate_ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Φίλε UpToDate_, εννοείται πως αν είσαι ευγενικός κ.λπ. δεν θα δεις και πολύ προκοπή (δυστυχώς). Μην δεχτείς να πάρεις ούτε φτηνότερο πιστωτικό (είναι αστείο το να λέμε ότι θα μας δίνουν πιστωτικά στην τρέχουσα τιμή ενός προϊόντος και να το θεωρούμε δεδομένο, αν είναι δυνατόν!), ούτε χειρότερο σε επιδόσεις προϊόν. Το μόνο που έχω να σου προτείνω είναι να μην μιλάς με τους πωλητές/τεχνικούς (αυτοί οδηγίες εκτελούν, δε φταίνε ουσιαστικά και δεν μπορούν να κάνουν και τίποτα στην τελική) αλλά να πάρεις την κάρτα, να πας σε ένα κατάστημα, να ζητήσεις τον προϊστάμενο του τμήματος και να του πεις (όχι και τόσο ευγενικά όμως!) την ταλαιπωρία σου. Θα σου πει και αυτός καμιά χαζομάρα στην αρχή, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην βγεις δικαιωμένος. Γνωρίζοντας όλα τα παραπάνω που έχουν παραθέσει τα παιδιά, αντικατέστησα μια 8800GT με 9800GTX, και ενώ αρχικά μου είχαν προτείνει εκείνη την εποχή 9600 ή πιστωτικό στην τιμή αγοράς (που δεν το δέχτηκα, καθώς την είχα αγοράσει σε προσφορά). Για δες τι έγινε για να αναθεωρήσετε ακόμα και για υπευθύνους κλπ. Φτάνω, πάω στο service και μιλάω με τον τεχνικό. Του λέω ότι δεν δέχομαι την κάρτα(5770 οc) γιατί είναι χειρότερη σε επιδόσεις(4890) και το αρνείται.Τότε του λέω ότι θέλω να υπαναχωρήσω από την πώληση και να πάρω όλο το χρηματικό ποσό που τους είχα δώσει - σε πιστωτικό. Αμέσως μου λέει ότι δεν γίνεται να διαλέξω διότι μου έχουν βρει κάρτα.Του αναλύω το άρθρο 540 του αστικού κώδικα και μου λέει και πάλι ότι δεν γίνεται με την καμία.Του κάνω,μα σου λέω ότι ο νόμος λέει κατ' επιλογήν του αγοραστή,άρα εγώ διαλέγω αν θα πάρω πιστωτικό ή αν θα μου δώσεις την κάρτα από την στιγμή που δεν μου βρήκες μια ίδια.Ο τεχνικός τα δικά του. Του λέω αν θέλει να του βρω το άρθρο και μου λέει ναι. Ε, πάω το βρίσκω και δεν πάει καν στο pc. 1-0 Στην συνέχεια μιλάω με έναν άλλον τεχνικό γιατί ο άλλος με άφησε.Του λέω να φέρει τον υπεύθυνο και μου λέει οκ.Περιμένω 5 - περιμένω 10 - περιμένω 15. Πέτσες μπλε. Παίρνω στα κεντρικά , όπου το 800 11 12345 δεν απαντούσε σε 6 κλήσεις.Και τελικώς ένας πωλητής μου δίνει ένα άλλο τηλέφωνο και παίρνω και τα ψέλνω μπροστά τους.Τα ίδια και από τα κεντρικά. Ε πάω μόνος μου κάτω και βρίσκω τον υπεύθυνο του λέω τάδε και τάδε και μου λέει πάμε στο service. Πιάνει τον έναν τεχνικό ,ο οποίος του λέει η 5770 vapor-x OC είναι ίδια και καλύτερη κάρτα από την 4890.ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΥΨΗΛΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΩ ΕΓΩ. Πιάνει τον 2ο,τον 3ο,τον 4ο - τα ίδια.. μέχρι που έκατσα να σκεφτώ πόσο άμπαλοι μπορεί να είναι οι ίδιοι .. Εγώ να επιμένω αυτοί να λένε όχι.Τελικώς φέρνει ένα χαρτί με τα specs την 4890 και της 5770 OC. Και κάθεται ο υπεύθυνος και συγκρίνει συχνότητες.. και μου κάνει - "να η 5770 έχει 1200 ενώ η 4890 850,που βλέπεις ότι είναι καλύτερη;;"(σε φουλ ένταση ο υπεύθυνος του καταστήματος). Να του κάνω, μα δεν πάει έτσι , να μου λέει για εξήγησε μου πως πάει , να του λέω απλά δεν πάει έτσι.. Να το συνεχίζει επί τουλάχιστον 3 φορές αυτό.Με είχαν πιάσει και τα νεύρα μου.Τέλος πάντων δεν βγάλαμε άκρη από εκεί. Του κάνω και του υπευθύνου ότι θέλω να υπαναχωρήσω από την πώληση και να πάρω τα 185 μου ευρώ σε πιστωτικό να τελειώνουμε.Μου λέει και αυτός ότι πιστωτικό κόβεται στην τωρινή τιμή της κάρτας.Και του λέω , και πως προσδιορίζεται η τωρινή τιμή της κάρτας αφού δεν κυκλοφορεί πλέον; άρχισε τα μα και μου και μα.... Μέχρι που πήρε ένα τηλέφωνο να του στείλουν τον νόμο που λέει ότι πιστωτικό κόβεται στην τωρινή τιμή του προϊόντος.Και μου λέει έλα να δεις. Και βλέπω σε απλοποιημένη μορφή και καλά <<το άρθρο αυτό>> - ότι να' ναι. Συγκεκριμένα κάτι σε: Τι κάνουμε αν μια κάρτα γραφικών καεί; 1.Βρίσκουμε μια ίδιων χαρακτηριστικών ή και καλύτερων. Αν όχι, προχωράμε σε πιστωτικό στην τωρινή τιμή του προϊόντος και όχι στην αρχική του τιμή διότι δεν είμαστε υποχρεωμένοι από τον νόμο. Εκεί είναι που λέω -ότι να' ναι- και μου λέει να βρω το άρθρο που λέει ό,τι πρέπει να μου δώσουν πιστωτικό στην αρχική τιμή.Να του κάνω ότι δεν το θυμάμαι αλλά το έχω διαβάσει και αν είναι θα περάσω το απόγευμα με τυπωμένο τον νόμο διότι ο αστικός κώδικας έχει άπειρα άρθρα... αυτός να μου λέει όχι - και να τον βρω στο καπάκι,εκεί. *5 φορές η φάση αυτή χαλαρά ...... Ε φτάνω σε σημείο να πάρω ένα παιδί από το forum τηλ μπας και γνωρίζει κανέναν που να ξέρει το άρθρο ακριβώς ,και μου δίνει το τηλέφωνο ενός παιδιού - ε και ζητάω τον στυλό από τον υπεύθυνο , του οποίου τα χέρια έτρεμαν .. και έκανε βόλτες πάνω κάτω από το άγχος. Anyway, πήγαμε πάλι πίσω στο service όπου έδινα μάχη πάλι για το ποια είναι καλύτερη και ποια όχι με 4 τεχνικούς και τον υπεύθυνο του υποκαταστήματος... Μέχρι που κάνω και στον πιο "γνωστικό" απο εκείνους αν θέλει να του βρω και review .. ένα απο τα πολλά,τονισμένα. Μου λέει ναι - του βρίσκω και δεν το κοιτάει καν. 2-0 Συνέχιζαν τα δικά τους μέχρι που περνάει ένας πωλητής που κουβαλούσε το pc μιας κυρίας.. και τον ρωτάει ο υπεύθυνος ποια είναι η καλύτερη. Το ΑΓΙΟ αυτό παιδί τονίζει ότι η 4890 ειδικά σε μεγάλες αναλύσεις - είναι καλύτερη ... Φάτσες να δείτε όλοι από πίσω ...... Οπού και τον ρωτάει,ποια είναι αμέσως καλύτερη. Ξανά,το ΑΓΙΟ αυτό παιδί λέει ότι από όσες είχαν εκεί η 5850 είναι μετά.. 3-0 με assist Ε, καπάκι παίρνει ο υπεύθυνος τηλ στα κεντρικά και του λένε ακριβώς τα ίδια με τον ΑΓΙΟ εκείνο πωλητή. Εκεί ήταν που δεν μιλούσε κανείς... 4-0 Έτσι αυτήν την στιγμή έχω στα χέρια μου μια twinfrozr II 5850... 5-0 Τους ρεζίλεψα και τους πήρα και τα σώβρακα. Για να το καταφέρω αυτό ήθελα μια ώρα και κάτι.. Fun facts: Στον υπεύθυνο την είπα .. και ότι σε λίγο θα είναι ίδιοι με το e-shop.. εκεί να δείτε νεύρα και να ζητά αποδείξεις. + ότι του την είπα και για το "ίδια ή καλύτερα χαρακτηριστικά" για αυτό αναγκάστηκε να ρωτήσει και για καλύτερη.. αφού δεν υπήρχε καν gtx275 Το καλύτερο ήταν στο τέλος που πέρασα δίπλα από τον ΑΓΙΟ πωλητή για να τον ευχαριστήσω και απλά μου έκλεισε το μάτι .. ψυχάρα ο τύπος για να την σπάσει στους άλλους μάλλον.. Γι' αυτό μακριά από Περιστερίου για service! Sorry που κούρασα αλλά... :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.