Προς το περιεχόμενο

Κολλάει ο Η/Υ

prigipa_m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, κάθε μέρα του κάνω... Θα το τρέξω μια σε Full Scan και μετα θα αναμείνω αν θα ξανακολλήσει ο Η/Υ...

οκ αν και νομίζω ότι η αιτία του κακού βρέθηκε. Καλό ξημέρωμα

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μόλις ξανα κόλλησε ο Η/Υ :(

Του έδωσες καθάρισμα με το Malwarebytes το έκανε και ξανά κόλλησε; Κόλλησε αφού έτρεξες κάτι;

Δημοσ.

Του έδωσες καθάρισμα με το Malwarebytes το έκανε και ξανά κόλλησε; Κόλλησε αφού έτρεξες κάτι;

Ναι, ξανακόλλησε με Scan του NOD32 και το Site Open... Λετε να χει πρόβλημα καμμιά μητρική πλακέτα...?

Δημοσ.

Ναι, ξανακόλλησε με Scan του NOD32 και το Site Open... Λετε να χει πρόβλημα καμμιά μητρική πλακέτα...?

Δε κάνεις ένα memtest για κανένα 5ωρο και να τρέξεις κανένα διαγνωστικό από το σίτε του σκληρού σου; Κάνε αυτά να αποκλείσουμε κάποια ενδεχόμενα. Είναι και προχωρημένη η ώρα και δε σκέφτομαι και πολύ :P . Πάντως για να κολλάει όταν τον ψιλοζορίζεις κάτι παίζει ή από σφάλμα ή από θερμοκρασίες.

Δημοσ.

Δε κάνεις ένα memtest για κανένα 5ωρο και να τρέξεις κανένα διαγνωστικό από το σίτε του σκληρού σου; Κάνε αυτά να αποκλείσουμε κάποια ενδεχόμενα. Είναι και προχωρημένη η ώρα και δε σκέφτομαι και πολύ :P . Πάντως για να κολλάει όταν τον ψιλοζορίζεις κάτι παίζει ή από σφάλμα ή από θερμοκρασίες.

Γνωρίζεις κάποιο διαγνωστικό διότι δεν μου ξανατυχε κατι τετοιο....

Δημοσ.

Ο σκληρός των Windows είναι Seagate

http://www.seagate.com/www/en-us/support/downloads/seatools

Αν όλοι αυτοί οι ιοί και οι κόρες που βρήκε το malware δεν έχουν κάνει καμιά ζημιά στα windows τότε είναι θέμα hardware, το τι θα δείξει.

Δημοσ.

Νομίζω δεν είναι θέμα σκληρού δίσκου.

memtest έκανες ή μόνο έτρεξες το διαγνωστικό για το δίσκο; Το Furmark που σου είπα στην αρχή; Λες ότι οι θερμοκρασίες σου είναι φυσιολογικές αλλά σου κολλάει όταν το φορτώσεις με κάτι. Αν και μπορείς με μια διανομή Linux να τσεκάρεις το σύστημά σου αν κολλήσει. Αν κολλήσει και με Linux τότε έχεις prob hardware. Αν στα Linux είσαι οκ τότε win prob. Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Περίμενε το Gi0 better

Δημοσ.

Νομίζω δεν είναι θέμα σκληρού δίσκου.

Γιατί δεν το νομίζεις;;;βγήκε κάνα αποτέλεσμα από το πρόγραμμα;;

Απο θερμοκρασίες μια χαρά χαμηλές έχω... Τις πιο πολλές φορές κολλάει και ούτε και ο κέρσορας του ποντικιού δεν κουνιέται και αναγκάζομαι να χω πατημένο το κουμπί Power Off για τερματισμό. Συνήθως το κάνει αμα βλέπω καμμία ταινία αλλά όχι πάντα....

Έλεγξε τα καλώδια του σκληρού δίσκου, δύστυχος έχω

εμπειρία με παλιό υλικό και αυτό ακούγεται σαν να χάνεται η επαφή με τον σκληρό σου,θα σου πρότεινα να αλλάξεις το καλώδιο του σκληρού σου ακόμα και χωρίς έλεγχο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...