opera Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Σιγά σιγά μας εκπαιδεύουν στο να θεωρούμε φυσιολογικό τον έλεγχο που κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον θα μας σερβίρουν. το gps της σωτηρίας για γυναίκες child locator
leonidas_fs Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 δες και άλλη μια παρόμοια εταιρία στην υπογραφή μου στην οποία δουλεύω κιολας!! Το κακό που είναι ???
arxaggelos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Η γνωστή ιστορία με το μαχαίρι, που άλλος το χρησιμοποιεί για να φάει και άλλος για να σφάξει. Έτσι είναι η τεχνολογία. Παρεμπιπτόντως, μιά χαρά εντοπίζεσαι και μόνο με το σήμα του κινητού σου.
The_Judas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δηλαδή τώρα δεν θα μπορούμε να δέρνουμε τις γυναίκες μας
mitsikas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 μια παρόμοια εταιρία στην υπογραφή μου στην οποία δουλεύω Ψάχνω εδώ και καιρό να βρω μια εφαρμογή για ποδήλατο (λογικά με μπαταρία). Υπάρχει κάτι που να μπορεί ας πούμε να κρυφτεί στο παλουκόσελο ή κάπως να κρύβεται ώστε να μην το δει και το πετάξει ο κλέφτης του ποδηλάτου; Γιατί καλό το λουκέτο για κλείδωμα, αλλά αν παραβιαστει να έχεις τουλάχιστον μια ελπίδα να το εντοπίσεις.
opera Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 δες και άλλη μια παρόμοια εταιρία στην υπογραφή μου στην οποία δουλεύω κιολας!! Το κακό που είναι ??? το κακό ξαναλέω είναι ότι μας εκπαιδεύουν σιγά σιγά να θεωρούμε φυσιολογικά και χρήσιμα κάποια πράγματα με σκοπό στο μέλλον να δεχτούμε και κάποια άλλα. εμφύτευση RFID στο χέρι
opera Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Η γνωστή ιστορία με το μαχαίρι, που άλλος το χρησιμοποιεί για να φάει και άλλος για να σφάξει. Έτσι είναι η τεχνολογία. Παρεμπιπτόντως, μιά χαρά εντοπίζεσαι και μόνο με το σήμα του κινητού σου. το κινητό φίλε αν θέλω το έχω πάνω μου, το RFID τσιπάκι που θα δεχτείς να σου βάλουνε μετά από χρόνια πλύσης εγκεφάλου-εκπαίδευσης γιατί θα σου φαντάζει φυσιολογικό και χρήσιμο-πρακτικό θα το κουβαλάς ΠΑΝΤΑ μαζί σου,νομίζω πως έχει κάποιες διαφορές με τη συσκευή του κινητού.
leonidas_fs Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Φίλε opera το RFID που αναφέρεις δεν εχει καμια σχέση με το Gps Tracker. (Αυτοκινήτου - Φορητά). Αυτες της συσκευές ( Gps Tracker) της βάζεις για να παρακολουθείς τον εαυτό σου !! (Το αυτοκινητο σου,το μηχανάκι σου). Επίσης μπορείς να βάλεις την φορητη συσκευη στην τσάντα του παιδιού σου,οπως και στην μητέρα-πατέρα σου που πάσχουν απο alzheimer. Νομίζει λίγα άτομα που πάσχουν απο αυτη την νόσο χάνονται απο τα σπίτια τους ?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 το κακό ξαναλέω είναι ότι μας εκπαιδεύουν σιγά σιγά να θεωρούμε φυσιολογικά και χρήσιμα κάποια πράγματα με σκοπό στο μέλλον να δεχτούμε και κάποια άλλα. εμφύτευση RFID στο χέρι μια ένεση βλέπω, που είναι το chipακι ;
leonidas_fs Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Link (Mετα το 1 λεπτο ξεκινάει το Βίντεο)
opera Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 μια ένεση βλέπω, που είναι το chipακι ; θα το δεις από κοντά αν έχεις χρόνια μπροστά σου ωραίος ο Λεωνίδας αλλά μ'αρέσει που για να πιστέψετε κάτι πρέπει πρώτα να το δείτε τότε θα είναι πια αργά όποιος αντιλαμβάνεται τα μηνύματα που μας στέλνουν μέσω της τηλεόρασης και των λοιπών μέσων καταλαβαίνει τι έρχεται.
pournaras Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 το κινητό φίλε αν θέλω το έχω πάνω μου, το RFID τσιπάκι που θα δεχτείς να σου βάλουνε μετά από χρόνια πλύσης εγκεφάλου-εκπαίδευσης γιατί θα σου φαντάζει φυσιολογικό και χρήσιμο-πρακτικό θα το κουβαλάς ΠΑΝΤΑ μαζί σου,νομίζω πως έχει κάποιες διαφορές με τη συσκευή του κινητού. Και το κινητο "αποφασισες" οτι σου ειναι απαραιτητο, μετα απο χρονια πλυσης εγκεφαλου, και τωρα (οχι εσυ γενικα μιλαω), νομιζεις οτι σου ειναι πληρως απαραιτητο, και ο χρονος που κανεις χωρις αυτο ειναι απειροελαχιστος, αν το ξεχασεις καπου. Πριν 20-30 χρονια μια χαρα λειτουργουσαν ολοι χωρις κινητο, μπορεις να μου πεις τι θα γινει αν συνεβαινε σημερα για καποιο λογο και οι τρεις εταιριες κινητης (που εχουν κεραιες), σταματουσαν τη λειτουργια τους; Μαζικη υστερια θα ειχαμε.
leonidas_fs Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 μπορεις να μου πεις τι θα γινει αν συνεβαινε σημερα για καποιο λογο και οι τρεις εταιριες κινητης (που εχουν κεραιες), σταματουσαν τη λειτουργια τους; Μαζικη υστερια θα ειχαμε. χαχαχαχα!!! Μόνο ???? αυτοκτονίες θα είχαμε και κατι εκατομμύρια μηνύσεις!!!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 θα το δεις από κοντά αν έχεις χρόνια μπροστά σου ωραίος ο Λεωνίδας αλλά μ'αρέσει που για να πιστέψετε κάτι πρέπει πρώτα να το δείτε τότε θα είναι πια αργά όποιος αντιλαμβάνεται τα μηνύματα που μας στέλνουν μέσω της τηλεόρασης και των λοιπών μέσων καταλαβαίνει τι έρχεται. Τότε το video για ποιο λόγο το έβαλες ;
cb_papi Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Από τη μία μας δείχνεις 2 περιπτώσεις στο αρχικό μήνυμά σου που η χρήση του GPS δεν είναι υποχρεωτική (απλά το κουβαλάει η βιασμένη στη τσάντα της αν θέλει, δεν την αναγκάζει κανείς), και μετά αρχίζεις να λες για τσιπάκια και big brother. Κάτσε να αναπτυχθεί πρώτα τέτοια τεχνολογία σε ευρύ φάσμα και ανησυχείς αργότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.