SUMMER09 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!! ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΗΜΑ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ,ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΟ.ΕΙΝΑΙ ΧΑΚΕΡ!!! Ethnocash card blocked! Αγαπητοί πελάτες, Τα αρχεία μας δείχνουν ότι η σύνδεση του λογαριασμού σας έχει παγώσει λόγω της ακόλουθους λόγους. Είσοδος σε δίκη με ανακριβείς πληροφορίες. Ελλιπής ή ελλείποντα στοιχεία που χρησιμοποιούνται για την Εθνική Τράπεζα ηλεκτρονικό λογαριασμό. Σας προτρέπουμε να αποκαταστήσει την Εθνική Τράπεζα σε απευθείας σύνδεση λογαριασμού αμέσως να αποτρέψει το κλείσιμο του λογαριασμού σας. Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να αποκατασταθεί η Εθνική Τράπεζα ηλεκτρονικό λογαριασμό: www.nbg.gr/wps/portal/LoginPageMap?loginPage=true
million_voices Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 το λινκ σε παει σε σελιδα που κανει μπαμ οτι ειναι ασχετη με την εθνικη για να σου φανε τους κωδικους της καρτας σου
lexmark Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Κανει μπαμ για μας που ξερουμε χιλιες_φωνες! Κατσε μετα απο λιγο καιρο και θα διαβασουμε για καποιον στις ειδησεις που την επαθε! Παντως μου ηρθε και μενα αυτο και ελιωσα στο γελιο!!
Rooters Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Θα μπορούσες να γράψεις και την διεύθυνσή του για να ενημερώσουμε τα φίλτρα μας...;
rafail1994 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Ήρθε και σε μένα αυτό . Η ip της σελίδας παντός είναι ρωσική
kanesaxo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Ηρθε και σε μενα... Φυσικα δεν το ανοιξα,αν και για κανα 10λεπτο ψαρωσα,επειδη φαινοταν αληθινο καπως. Παντως βλεπω εχει ερθει σε 4 απο μας...οποτε ή δεν "περπατησε" πολυ το μαιλ ή πολλοι την πατησαν και κανουν την παλαβη.
lexmark Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Επειδη συνηθως ειμαι προσεκτικος στο που βαζω τα email μου και που τα δινω, προσωπικα, ειναι πρωτη φορα που πετυχαινω τετοιο mail στο inbox μου. Απλα πιο μπροστα ειχα διαβασει-δει για αυτα σε pc αλλων. Οποτε μαλλον που εχει κυκλοφορησει πολυ αυτο το mail για να το πετυχω κι εγω!
rafail1994 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Ηρθε και σε μενα... Φυσικα δεν το ανοιξα,αν και για κανα 10λεπτο ψαρωσα,επειδη φαινοταν αληθινο καπως. Παντως βλεπω εχει ερθει σε 4 απο μας...οποτε ή δεν "περπατησε" πολυ το μαιλ ή πολλοι την πατησαν και κανουν την παλαβη. Δεν έχει ιό μέσα το email αλλά σου ζητά να πας στην σελίδα της ''εθνικής τράπεζας'' και καλά για να δώσεις τον κωδικό σου επειδή έχει μποκαρι η έχει πρόβλημα
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Παρακαλώ να χρησιμοποιούμε το σωστό thread για παρόμοιες προειδοποιήσεις: http://www.insomnia.gr/topic/224089-προειδοποιήσεις-για-απάτες-μέσω-e-mail-phishing-scams/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.