Προς το περιεχόμενο

LG Infinia 42LE8500 - 42" LED TV - FullHD - 200Hz | 679,19€ | Public

ACP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

απο οτι ξερω θελει wireless adapter dongle 70 usd εξω εδω στο ελλαντα ποιος ξερει.

papars, το εχεις δοκιμασει το dlna? πως παιζει?

δειτε και ενα ρεβιου στο σινετ

http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/lg-infinia-47le8500/4505-6482_7-33957045.html

The bad: Expensive; uneven backlight uniformity; adjustable dejudder doesn't work well; subpar bright-room performance; benefits of 240Hz difficult to discern; some stray illumination and uniformity issues.

Read more: http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/lg-infinia-47le8500/4505-6482_7-33957045.html#ixzz1ALVUBdkY

Other: Optional Wi-Fi dongle (AN-WF100, $70), Optional wireless media box (AN-WL100W, $350)

Read more: http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/lg-infinia-47le8500/4505-6482_7-33957045.html#ixzz1ALVan8O6

υποθετω οτι το μιντια μποξ που δεν πηραμε θα ειχε μεσα και το wi-fi dongle

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Ούτε media box πήραμε ούτε την δευτερη tv που ακόμη την περιμένω !!!!!

Όσον αφορά το media box....Στις 13/12 που μου ήρθε η 1 tv από τις 2 που είχα κάνει παραγγελία 26/11 σε διαφορετικές ώρες η κάθε μια τους έψαχνα στο τηλ 2 μέρες !!! για να ρωτήσω γιατί δεν ήρθε το media box αλλά και η δευτερη tv.Στην αρχή τα ψιλομάσαγαν ότι δεν δικαιούμαι δώρο κτλ,αλλά μετά τα γύρισαν και μου είπαν ότι δεν τους τα έστειλε η LG και γι αυτό δεν τα έστειλαν κι αυτοί και ότι αν τα στείλει η LG θα τα στείλουν.Όσον αφορά την δευτερη tv ουτέ καν είχαν πάρει χαμπάρι την παραγγελία και ότι δεν είχαν αλλο απόθεμα και περίμεναν νέο και μολις ερχόνταν θα μου την έστελναν.Μετά από 1 μέρα περιπού πήρα την LG και ρώτησα αν το δώρο το δίνουν αυτοί σε όλες τις συγκεκριμένες TV(γιατί έβλεπα ότι και άλλα καταστήματα το έδιναν και όχι μόνο το public)μου είπαν ότι το δώρο είναι από την LG και θα ψάξουν να δουν τι έγινε με το public και θα με πάρουν πίσω να μου πούνε.Έτσι και έγινε.Την επόμενη μέρα με πήραν από την LG και μου είπαν ότι δεν είχαν στείλει τα δώρα με την αρχική παραγγελία γιατί δεν είχαν αλλά τώρα τα έχουν στείλει και ότι λογικά θα τα στείλει και το public.Λέω ας περιμένω μερικές μέρες και βλέπουμε.Στις 20/12 το πρωί ξαναπέρνω στο public για να δω αν είχαμε καμια εξελιξη για την δευτερη tv αλλά και να ρωτήσω για το media box.Για την tv μου λένε ακόμη περιμένουμε νέα παρτίδα και για το media box πάλι τα μασαγαν αλλά μόλις τους είπα ότι πήρα στην lg και μου είπαν τα παραπάνω το γύρισαν και μου είπαν ότι θα το κοιτάξουν και θα με πάρουν να μου πουν.ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ !!!! Την ίδια μέρα το απόγευμα πήγα στο The Mall για μια άλλη δουλειά.Λέω δεν πάω και από το public να ρωτήσω και για το media box.Πάω λοιπόν βρίσκω την tv φωνάζω έναν πωλητή του λέω θέλω αυτή και ρωτάω αν έχει και το δώρο.Να το κοιτάξω μου λέει.Το κοιτάζει και μου κάνει δεν δίνουν δώρο μ αυτή αλλά αν την θες την έχω και στην αποθήκη τώρα να την πάρεις στα 1300 κάτι η τιμή πριν την προσφορά.(εγώ ακόμα περίμενα την δευτερη tv απο την παραγγελία γιατί δεν είχαν απόθεμα).Λέω όχι ευχαριστώ και φευγω.Μέχρι και σήμερα ακόμα έρχετε η δευτερη tv.Όσο για το media box ακόμη περιμένω τηλ από το public να μου απαντήσουν γιατί δεν ήρθε.Τα συμπεράσματα δικά σας.

Το DLNA παίζει άψογα εκτός από υπότιτλους. Απλά δεν τους 'τραβάει' από τον δικτυακό δίσκο.

Δεν δοκίμασα με το πρόγραμμα που έχει για PC γιατί έχω NAS με DLNA όπου το popcorn δεν έχει πρόβλημα με τους υποτίτλους.

Τα μενού είναι πολύ εύκολα και η απόκριση άμεση ακόμα και για πήδημα μέσα στην ταινία ή FF.

Σε μία samsung υποφέρω να βρω την ταινία που επιθυμώ...

Το μόνο που δεν έχω καταλάβει πως κλείνει είναι το αυτόματο παίξιμο. Μόλις τελειώσει η ταινία αυτόματα αρχίζει την επόμενη στη λίστα. Επίσης δεν έχω βρει αν έχει resume για να συνεχίσω από εκεί που σταμάτησα.

Μέχρι στιγμής η LG παίζει ότι της έχω ρίξει, μάλιστα παίζει και μερικά αρχεία που το popcorn αδυνατεί!

Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος απλά η ανομοιομορφία στην εικόνα είναι εκνευριστική πολλές φορές αν και αν δεν πάει ον νους μου δεν την βλέπω. Πρέπει βέβαια να έχω τα φώτα κλειστά γιατί αλλιώς βλέπω και την αγριόφατσά μου στο γυαλί.

Θα πω ότι πρόσφατα είδα την σειρά the glades και έπαθα τέτοια πλάκα νομίζοντας ότι θα πιάσω τα λουλούδια που έδειχνε η οθόνη. Θα σου ορκιζόμουν ότι τα μύρισα κιόλας! Μέτραγα και τις τρίχες στο μουστάκι των πρωταγωνιστών...

Α και κάτι άλλο. Αν πατήσεις pause παγώνει την εικόνα αλλά μετά από μερικά λεπτά συνεχίζει την αναπαραγωγή, μάλλον κάποια προστασία είναι, οπότε πρέπει να είμαι γρήγορος στη τουαλέτα :-)

Ούτε media box πήραμε ούτε την δευτερη tv που ακόμη την περιμένω !!!!!

Όσον αφορά το media box....Στις 13/12 που μου ήρθε η 1 tv από τις 2 που είχα κάνει παραγγελία 26/11 σε διαφορετικές ώρες η κάθε μια τους έψαχνα στο τηλ 2 μέρες !!! για να ρωτήσω γιατί δεν ήρθε το media box αλλά και η δευτερη tv.Στην αρχή τα ψιλομάσαγαν ότι δεν δικαιούμαι δώρο κτλ,αλλά μετά τα γύρισαν και μου είπαν ότι δεν τους τα έστειλε η LG και γι αυτό δεν τα έστειλαν κι αυτοί και ότι αν τα στείλει η LG θα τα στείλουν.Όσον αφορά την δευτερη tv ουτέ καν είχαν πάρει χαμπάρι την παραγγελία και ότι δεν είχαν αλλο απόθεμα και περίμεναν νέο και μολις ερχόνταν θα μου την έστελναν.Μετά από 1 μέρα περιπού πήρα την LG και ρώτησα αν το δώρο το δίνουν αυτοί σε όλες τις συγκεκριμένες TV(γιατί έβλεπα ότι και άλλα καταστήματα το έδιναν και όχι μόνο το public)μου είπαν ότι το δώρο είναι από την LG και θα ψάξουν να δουν τι έγινε με το public και θα με πάρουν πίσω να μου πούνε.Έτσι και έγινε.Την επόμενη μέρα με πήραν από την LG και μου είπαν ότι δεν είχαν στείλει τα δώρα με την αρχική παραγγελία γιατί δεν είχαν αλλά τώρα τα έχουν στείλει και ότι λογικά θα τα στείλει και το public.Λέω ας περιμένω μερικές μέρες και βλέπουμε.Στις 20/12 το πρωί ξαναπέρνω στο public για να δω αν είχαμε καμια εξελιξη για την δευτερη tv αλλά και να ρωτήσω για το media box.Για την tv μου λένε ακόμη περιμένουμε νέα παρτίδα και για το media box πάλι τα μασαγαν αλλά μόλις τους είπα ότι πήρα στην lg και μου είπαν τα παραπάνω το γύρισαν και μου είπαν ότι θα το κοιτάξουν και θα με πάρουν να μου πουν.ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ !!!! Την ίδια μέρα το απόγευμα πήγα στο The Mall για μια άλλη δουλειά.Λέω δεν πάω και από το public να ρωτήσω και για το media box.Πάω λοιπόν βρίσκω την tv φωνάζω έναν πωλητή του λέω θέλω αυτή και ρωτάω αν έχει και το δώρο.Να το κοιτάξω μου λέει.Το κοιτάζει και μου κάνει δεν δίνουν δώρο μ αυτή αλλά αν την θες την έχω και στην αποθήκη τώρα να την πάρεις στα 1300 κάτι η τιμή πριν την προσφορά.(εγώ ακόμα περίμενα την δευτερη tv απο την παραγγελία γιατί δεν είχαν απόθεμα).Λέω όχι ευχαριστώ και φευγω.Μέχρι και σήμερα ακόμα έρχετε η δευτερη tv.Όσο για το media box ακόμη περιμένω τηλ από το public να μου απαντήσουν γιατί δεν ήρθε.Τα συμπεράσματα δικά σας.

τα συμπερασματα ειναι γνωστα. εχω ποσταρει παντως τα ονοματα των υπευθυνων ανευθυνων αν θες να κανεις μια προσπα8εια. αυτο που γραφεις που σου ειπανε απο την λτζι εχει πολυ ενδιαφερον. λες να τα κανει γαργαρα το παμπλικ και να τα βγαλει να τα πουλάει στο σαιτ του? τα τηλεφωνα επικοινωνιας ειναι ειτε τον ηλεκτρωνικων παραγγελιων 801 κατι αν δουλευει η το αλλο απο 210-67 που ειχα ποσταρει πιο πανω.

Το DLNA παίζει άψογα εκτός από υπότιτλους. Απλά δεν τους 'τραβάει' από τον δικτυακό δίσκο.

Δεν δοκίμασα με το πρόγραμμα που έχει για PC γιατί έχω NAS με DLNA όπου το popcorn δεν έχει πρόβλημα με τους υποτίτλους.

Τα μενού είναι πολύ εύκολα και η απόκριση άμεση ακόμα και για πήδημα μέσα στην ταινία ή FF.

Το μόνο που δεν έχω καταλάβει πως κλείνει είναι το αυτόματο παίξιμο. Μόλις τελειώσει η ταινία αυτόματα αρχίζει την επόμενη στη λίστα. Επίσης δεν έχω βρει αν έχει resume για να συνεχίσω από εκεί που σταμάτησα.

Μέχρι στιγμής η LG παίζει ότι της έχω ρίξει, μάλιστα παίζει και μερικά αρχεία που το popcorn αδυνατεί!

Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος απλά η ανομοιομορφία στην εικόνα είναι εκνευριστική πολλές φορές αν και αν δεν πάει ον νους μου δεν την βλέπω. Πρέπει βέβαια να έχω τα φώτα κλειστά γιατί αλλιώς βλέπω και την αγριόφατσά μου στο γυαλί.

Θα πω ότι πρόσφατα είδα την σειρά the glades και έπαθα τέτοια πλάκα νομίζοντας ότι θα πιάσω τα λουλούδια που έδειχνε η οθόνη. Θα σου ορκιζόμουν ότι τα μύρισα κιόλας! Μέτραγα και τις τρίχες στο μουστάκι των πρωταγωνιστών...

Α και κάτι άλλο. Αν πατήσεις pause παγώνει την εικόνα αλλά μετά από μερικά λεπτά συνεχίζει την αναπαραγωγή, μάλλον κάποια προστασία είναι, οπότε πρέπει να είμαι γρήγορος στη τουαλέτα :-)

εγω δεν καταλαβαινω το εξης αμα παιζει το DLNA και βασιζετε σε ip protocols γιατι να θελεις επιπλεον wi-fi dongle?

http://www.dlna.org/digital_living/how_it_works/

δηλαδη οπως τα περιγραφει αν εχει φωτογραφικη με wi-fi μπορει να συνδεθει στην τηλεοραση αλλα η τηλεοραση π.χ. δεν μπορει να συνδεθει με το ρουτερ και να παρει internet - μαλλον ειναι διαφορετικα προτυπα αλλα περιεργο

Η τηλεόραση δεν έχει wifi. Το αγοράζεις ξεχωριστά.

Εγώ έχω βάλει homeplug μια και αποφεύγω το wifi όσο μπορώ.

Το παραμύθι που μου είπε ο υπεύθυνος πριν μέρες το έχω γράψει παραπάνω. Με λίγα λόγια με είπε άτυχο γιατί είχε εξαντληθεί το στοκ όταν έκανα εγώ την παραγγελία μου. Αλλά δεν θα το αφήσω έτσι.

Για τα λεφτά που δώσαμε δεν το συζητάω. Πριν 2 μήνες είχα πάρει την 42LE5500 στα ίδια χρήματα και έχω και τις 2 τώρα. Η 5500 έχει καλύτερη ομοιομορφία αλλά το local dimming της είναι για τα μπάζα. Η 8500 σε κανονική θέαση δεν προσέχεις κάτι αλλά αν π.χ. βάλεις να δεις ειδήσεις που έχουν ένα μπλε ή άσπρο φόντο τότε είναι φανερό ότι κάτι δεν πάει καλά. Εκεί που το βλέπεις άμεσα είναι στο κανάλι αυτό τις digea που έχει μπάρες. Αν μπορώ με ASCII να σας δείξω τι βλέπω είναι κάπως έτσι:

ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

(-----------------)

ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

(-----------------)

ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Οι λωρίδες έχουν ύψος περίπου 5 εκ.

Η περιοχή με τα ΙΙ έχει κανονικό φωτισμό ενώ αυτή με τα ( είναι πιο σκοτεινή.

Δεν επέλεξα τυχαία την "(". Η γραμμές με χαμηλότερο φωτισμό δεν είναι παραλληλόγραμμες, οι κάθετες άκρες είναι κυρτές! Αριστερά και δεξιά από τις καμπύλες έχω κανονικό φωτισμό!

Θυμίζει πινακίδες καταστημάτων που έχουν καεί εναλλάξ οι λάμπες φθορίου.

Τωρα που ειχα την ευκαιρία και ειδα λιγο τηλεόραση ειδα και σε μενα να έχει στην αριστερη πλευρα οπως την κοιτάμε και λιγο πανω απο την μεση δυο γραμμές οριζόντιες την μια κατω απο την αλλη σε αποσταση 3 πόντων σαν σκιες μαυρες που φτάνουν εως το μεσο της οθονης και στο τελειωμα της μιας γραμμης σχηματίζεται μια στρογγυλή σκια σαν ενα κερμα που στα ανοιχτοχρωμα φοντα ειναι πολυ ενοχλητικο... Πήρα τηλέφωνο την LG και μου είπαν πως θα στειλουν τεχνικό για να την ελέγξει. Απο δευτέρα μου ειπαν θα επικοινωνήσουν θα δουμε...Χαμός!!!

ειδα που ειπες οτι εχεις και μια 42LE5500. Πως σου φαινεται η συγκριση?

εγω εχω την 47LE5500 και την προτιμησα λογω τιμης και γιατι δεν ηθελα τη γυαλιστερη επιφανεια, θελω να παιζει και μερα, με φως απο το μπαλκονι.

Το media player εχει διαφορα απο της 5500?

Στην 5500 ειναι φοβερο, παιζει παρα πολυ ωραια τα αρχεια (αν και εχω βρει μερικα mkv με "περιεργη" κωδικοποιηση που δεν παιζουν).

το μονο μου παραπονο ειναι οτι δεν κανει Passthrough τον DTS ηχο στην οπτικη ψηφιακη εξοδο (προς τον Α/V ενισχυτη) και ετσι πρεπει να κανω μετατροπη τα mkv με το Popocorn Αudio Converter σε Dolby Digital.

Ομως επειδη δοκιμασα και ενα δανεικο εξωτερικο media player και ειχε λιγο χειροτερη ποιοτητα εικονας με ψιλοκοληματακια, συν τον ανεμιστηρα και τα εξτρα καλωδια, συνεχιζω να χρησιμοποιω το ενσωματωμενο player.

η 8500 κανει passthrough το DTS?

Αυτοματο resume εχει, αν διακοψεις την ταινια, και ξαναμπεις να την επιλεξεις (και δεν εχεις ξεσυνδεσει το σκληρο εντωμεταξυ) σε ρωταει να συνεχισει απο εκει που διεκοψες.

ειδα που ειπες οτι εχεις και μια 42LE5500. Πως σου φαινεται η συγκριση?

εγω εχω την 47LE5500 και την προτιμησα λογω τιμης και γιατι δεν ηθελα τη γυαλιστερη επιφανεια, θελω να παιζει και μερα, με φως απο το μπαλκονι.

Το media player εχει διαφορα απο της 5500?

Στην 5500 ειναι φοβερο, παιζει παρα πολυ ωραια τα αρχεια (αν και εχω βρει μερικα mkv με "περιεργη" κωδικοποιηση που δεν παιζουν).

το μονο μου παραπονο ειναι οτι δεν κανει Passthrough τον DTS ηχο στην οπτικη ψηφιακη εξοδο (προς τον Α/V ενισχυτη) και ετσι πρεπει να κανω μετατροπη τα mkv με το Popocorn Αudio Converter σε Dolby Digital.

Ομως επειδη δοκιμασα και ενα δανεικο εξωτερικο media player και ειχε λιγο χειροτερη ποιοτητα εικονας με ψιλοκοληματακια, συν τον ανεμιστηρα και τα εξτρα καλωδια, συνεχιζω να χρησιμοποιω το ενσωματωμενο player.

η 8500 κανει passthrough το DTS?

Αυτοματο resume εχει, αν διακοψεις την ταινια, και ξαναμπεις να την επιλεξεις (και δεν εχεις ξεσυνδεσει το σκληρο εντωμεταξυ) σε ρωταει να συνεχισει απο εκει που διεκοψες.

Αυτοματο resume εχει, δοκιμασμενο με το στικακι να ειναι πανω. τωρα δεν ξερω αν το βγαλεις και το ξαναβαλεις κατα ποσο θα ξεκιναει απο το ιδιο σημειο. αυτο με το DTS μαλλον ειναι το ιδιο και στην 8500 το θεμα ειναι εχεις κανει ολα τα updates? απο οτι μου ειχε πει ενας φιλος η LG μαλλον δεν εχει αγορασει την αδεια για αυτο δεν μπορει να παιξει.

ισως με καποια πατεντα hack στο λογισμικο?

Resume από DLNA δεν έχω βρει. Ίσως πρέπει να αποθηκεύσει τη θέση και δεν γίνεται αυτό στο DLNA. Στο popcorn γίνεται στην flash, τώρα δεν δοκίμασα να έχω ένα άδειο usb πάνω στην τιβί να δω τι θα κάνει.

5500 και 8500 το media player είναι το ίδιο. Νομίζω ότι η 5500 δείχνει καλύτερα στο φως γιατί έχει λιγότερη αντανάκλαση. Κατά τα άλλα μάλλον ίδιες είναι. Η 5500 έχει βέβαια μάπα local dimming, με πολύ καθυστέρηση να κλείσει τα τετράγωνα - μέχρι να το κάνει έχει αλλάξει το καρέ! Τεσπα το έχω κλειστό και δεν με απασχολεί ιδιαίτερα.

Γενικά είμαι ευχαριστημένος και με τις 2, μάλιστα ψάχνω και για μία 47LExxxx αλλά με βλέπω να παίρνω άλλη μάρκα γιατί θέλω PVR.

Το μόνο που θα ήθελα είναι υποτίτλους από το DLNA αλλά δεν ξέρω που να αρχίσω να στέλνω μαιλ για αυτό. Οι samsung και οι άλλες συσκευές δεν έχουν πρόβλημα. Βέβαια εδώ που τα λέμε το DLNA δεν περιλαμβάνει υπότιτλους στο standard οπότε ξέρω τι απάντηση θα πάρω.

Για την ανομοιομορφία του φωτισμού στην 8500 θα το δω και αυτή τη βδομάδα και θα πάρω την LG να δω τι θα μου πούνε. Πολύ φοβάμαι μήπως μου δώσουν άλλη που είναι πιο χάλια.

Λόγω wife factor δεν υπάρχει ούτε ραδιόφωνο στο σπίτι, οπότε αυτά περί DTS ας τα απαντήσει άλλος.

Η LG τι σου είπε;Το έχουν δώσει το δώρο στο public;Και στην τελική ας πιέσουν και αυτοί.Δικό τους ήταν το δώρο και η προσφορά προς τους πελάτες και αγοραστές των προιοντων τους.Και αν δεν μπορεί και δεν θέλει να τα δώσει public το να μας τα δώσει η LG.Άντε γιατί βαρέθηκα το δεν φταίω εγώ φταίει ο άλλος και πάντα ζημιωμένος ο πελάτης !!!!

Η LG τι σου είπε;Το έχουν δώσει το δώρο στο public;Και στην τελική ας πιέσουν και αυτοί.Δικό τους ήταν το δώρο και η προσφορά προς τους πελάτες και αγοραστές των προιοντων τους.Και αν δεν μπορεί και δεν θέλει να τα δώσει public το να μας τα δώσει η LG.Άντε γιατί βαρέθηκα το δεν φταίω εγώ φταίει ο άλλος και πάντα ζημιωμένος ο πελάτης !!!!

Το έπαιξα και εγώ αυτό το παιχνίδι.

Η LG μου είπε να μιλήσω στον προμηθευτή του Public, καθώς το Public τις πήρε μέσω προμηθευτή.(Πάντως το δώρο έπρεπε να ερχόταν, είναι προσφορά της LG.) Το Public βεβαίως "δεν μπορεί να δώσει τέτοιες πληροφορίες" - όταν τους ζήτησα το τηλέφωνο του προμηθευτή, αφού αυτοί το παίζαν ανήξεροι...σας είπαμε ότι θα έρθει το Media Box και θα το πάρετε μετά?...και θα με πάρουν τηλ. - ακόμα περιμένω από την Παρασκευή.

Η LG Μου είπε απλά ότι το Public πρέπει να καλύψει τις παραγγελίες, και ότι αν τους τελείωσαν τα δώρα πρέπει απλά να παραγγείλουν άλλα.

Από την Public μου είπαν ότι ανέφερα παραπάνω, ότι τα δώρα τελείωσαν και είμαι άτυχος. Μάλιστα από το Public είπαν και διάφορες π@π@ριές ότι το δώρο είναι φτηνό (~€30) και ότι σκέφτονταν μήπως δώσουν κάτι άλλο αντί το media player. Βέβαια άκουσα και άλλες δικαιολογίες ότι είναι ακόμα ανοργάνωτοι, ότι δεν έχουν τηλεφωνικό κέντρο, ότι έχουν πολλές παραγγελίες και το σύστημα δεν τις σηκώνει, ότι είναι νέο κατάστημα, ότι η αποθήκη είναι μακριά από το Mall και δεν ήταν εύκολο το πρόγραμμα να ενημερώσει αυτόματα την διαθεσιμότητα κλπ κλπ

Σήμερα θα ξαναμιλήσω και θα ανεβάσω τους τόνους, φυσικά δεν έπρεπε να ασχοληθώ ξανά με το το θέμα και να στείλω την καταγγελία αλλά δεν το έχω ξανακάνει και νιώθω χαμένος στην γραφειοκρατία της πρώτης φοράς ..

Όσοι πληρώσατε με πιστωτική, για δοκιμάστε μιλήστε μαζί τους σχετικά με αγορές από απόσταση και ελλειπή παράδοση προϊόντος. Μπορεί να έχουν διάθεση να πιέσουν και αυτοί το Public για λογαριασμό σας.

Αν δε τα'χετε πάρει εντελώς μαζί τους και θέλετε να επιστεψετε την οθόνη, τηλ. στο Public να έρθει να τη μαζέψει και τηλ. στην πιστωτική να ακυρωθεί η συναλλαγή λόγω μη ολοκληρωμένης παράδοσης. Αυτό θα τσούξει περισσότερο, ειδικά εάν γίνει από αρκετούς για τον ίδιο λόγο...

οι τυποι ειναι για μεγάλο κλισμα, τους εχω στειλει εμαιλ και τους λεω το αυτό και δεν απαντάνε. ασε να δουμε τι θα πει η τράπεζα. γενικα πρεπει να εχουν πολιτική να μην στελνουν τιποτα γραπτά ωστε να μπορούν να αλλάζουν μετα την εκδοχή τους κατα το δοκούν. μαγαζάκι με ολη τη σημασίας της λέξεως...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...