kosmasgr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για αγορά ποδηλάτου , Mountain Bike το οποίο θέλω και για να κάνω ταυτόχρονα την γυμναστική μου και όταν έχει καλό καιρό τις δουλείες μου κλπ. Εχω πάρα πολύ καιρό να ασχοληθώ με το αντικείμενο. Περιμένω προτάσεις μέχρι και 300 ευρώ Θέλω να συνδιαστεί και εμφάνιση και ποιότητα στα χαρακτηριστικά του. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Σκοπεύεις να πηγαίνεις σε άγριους χωματόδρομους (πέτρες, λακούβες, κλπ) και ζητάς mountain bike; Αυτά κάνουν μόνο για κατσάβραχα. Για τη χρήση που περιγράφεις θα ήταν πολύ καλύτερο ένα city. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Τι προτείνεις ακριβώς απο κατηγορία city ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yayawoot Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 http://www.kassimatisbikes.gr/showprod.php?aa=1076 http://cyclist.gr/product.php?codenum=GRF11TIBURON Πολύ καλές επιλογές και τα δύο ποδηλατάκια..Όπως λέει και ο Χαλντολ το MB δε το χρειάζεσαι πιθανότατα μέσα στην πόλη...οπότε καλύτερα κάτι τέτοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστώ Μόλις έπεσαν στο μάτι μου και κάτι CUBE Analog και μάλλον θα ανέβω στο budget Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Γιατί να πάρει σίτι;! Σίτι θα πάρει ο ολλανδός που έχει ποδηλατόδρομο και οι δρόμοι που κυκλοφορεί δεν έχουν λακκούβες. Γενικά αν ψήνεσαι να ανεβοκατεβαίνεις πεζοδρόμια, πεζούλια κτλ θα πάρεις ή τρέκινγκ(τζάμπα λεφτά κατ' εμέ) ή μάουντεν. Το σίτι είναι εξαιρετικά ευαίσθητο για τις ελληνικές σίτιζ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Το analog ειναι ενα απο τα ποδηλατα που εχω, πολυ καλο. Πρεπει να ξερεις ομως οτι τα mtb δεν ειναι για χρηση μεσα στην πολη. Γιατι? λογω λαστιχων, 26"τροχων και θεσης οδηγησης. Μετα απο καποια χλμ θα σε κουραζει. Το καλυτερο ειναι να παρεις ενα trekking(κατηγορια στην οποια ανηκει το δευτερο ποδηλατο μου) το οποιο θα εχει δυνατοτητα κλειδωματος της αναρτησης. 300 ευρω και ποιοτητα δε πολυταιριαζουν εκτος κι αν πας σε μεταχειρισμενο.. Βασικα θες χρηση μονο για πολη???ή και βουνο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCharon Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Τυχαίνει να έψαχνα κι εγώ για ποδήλατο πολύ πρόσφατα κι έχω ξεψαχνίσει μπόλικα καταστήματα από άκρη σε άκρη σε όλη την Αθήνα ψάχνοντας κάτι συγκεκριμένο (έχω ρίξει πολύ δρόμο). Κάθε μέρα πήγαινα και σε άλλη περιοχή/καταστήματα. kosmasgr, δε ξέρω σε ποιά πόλη μένεις και πού μπορείς να πας να δεις ποδήλατα, πάντως κάποια καταστήματα φέρνουν στο budget και στο είδος ακριβώς που ψάχνεις μια ειδική έκδοση ποδηλάτου KTM ονομαζόμενη Manhattan. Το ποδήλατο έχει τον ίδιο σκελετό με τα ακριβότερα της σειράς (πχ το life one που κάνει κοντά στα 500 αν θυμάμαι καλά). Βασικά είναι value for money επιλογή με πολύ ενδιαφέρον σκελετό που δε θα βρεις σε άλλα σε παρόμοια budget και μπορείς να το αναβαθμίσεις αργότερα όπως θέλεις. Είναι αρκετά ευκίνητο ποδήλατο (έχω ανέβει), δε θα σε προβληματίσει εντός πόλης αν βρεις και κανά κακόπατο δρομάκι (φοράει 700Χ35 αν θυμάμαι καλά) και με καλούλα ρυθμιζόμενη μπροστινή ανάρτηση. Προσωπικά έψαχνα κάτι πιο κουρσάτο και είναι ο μόνος λόγος που δεν το αγόρασα. Η τιμή που το δίνουν κανονικά είναι 350€ (άμα το βρεις παραπάνω να το διαπραγματευτείς εκεί) και αφού ξεκινάς από τα 300€ τότε σου προτείνω να μη δώσεις παραπάνω και πας σε λύσεις τύπου CUBE κτλ διότι αν απλά θες ένα ποδήλατο για τη δουλειά σου και για γυμναστικούλα δε θα σου προσφέρουν κάτι παραπάνω - ως πρωτάρης - από το να ξέρεις πως έχεις ακριβότερα περιφερειακά και φινίρισμα στο χρώμα (άσε που αν το δεις από κοντά το KTM θα σου κάνει περισσότερο κλικ σε εμφάνιση, trust me). Το συγκεκριμένο είναι το εξής: (σε άσπρο ή σε μαύρο) Υ.Γ. Κουράζεται αυτός που δε μπορεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Απλα μια επισημανση..Τα ακριβοτερα περιφερειακα δε ξερεις μονο οτι τα χεις. Πχ αναρτηση/φρενα, εχουν διαφορες που κι ενας αρχαριος «βλεπει» ανετα. Sent from my iPhone using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trapper Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα, επαναφέρω αυτό το θέμα για να μην ανοίγω νέο. Θέλω τώρα με το δώρο των Χριστουγέννων να αγοράσω ένα ποδήλατο για μέσα στην πόλη να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά μου και να κάνω κυρίως κοντινές αποστάσεις (3-4 χλμ στο πήγαινε). Διάβασα μερικά πράγματα, είδα ότι πρέπει να πάρω trekking και αρχικά σκεφτόμουν να αγοράσω το Ideal Megisto. Το μπάτζετ μου όμως είναι 250, πολύ σκληρά 300. Οπότε επειδή θέλω και φώτα, σχαρίτσα, λασπωτήρες κλπ στράφηκα σε μεταχειρισμένο. Εχω βρει το City - Trekking Gepida ALBOIN 200 2010 με φτερά, σχάρα, τρόμπα, δυναμό τροχού, 700c τροχοί σε άριστη κατάσταση (έτσι λέει ο πωλητής) και το παζαρεύω στα 250. Αξίζει; Εχετε να μου προτείνετε και κάτι άλλο και τι να προσέξω καθότι άσχετος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCharon Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Εχω βρει το City - Trekking Gepida ALBOIN 200 2010 με φτερά, σχάρα, τρόμπα, δυναμό τροχού, 700c τροχοί σε άριστη κατάσταση (έτσι λέει ο πωλητής) και το παζαρεύω στα 250. Αξίζει; Για τα χιλιόμετρα που το θες εσύ και για τα διαθέσιμο budget που έχεις, ναι, είναι καλό. Αλλά αφού κάνει 300 καινούργιο, όντως καλό είναι να το διαπραγματευτείς κοντά στα 250 ΑΝ είναι δεύτερο χέρι (μήπως είναι από κατάστημα; ). Δε νομίζω να βρεις κάτι σε άλλη μάρκα πιο αξιόλογο με αυτά τα χρήματα με σχάρες και μπλαμπλα πάνω, κάτι τέτοιο θα πάρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trapper Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Μία ερώτηση ακόμη. Βρήκα σε αυτά τα χρήματα (300 ευρώ) και το ideal nergetic. Να το προτιμήσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCharon Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Το θέμα είναι πως είπες πως θες να έχει σχάρες, λασπωτήρες κτλ. Το IDEAL δεν τα έχει αυτά και αν τα παίρνει (που τα παίρνει) θα πρέπει να τα πληρώσεις εξτρά. Οπότε για το budget που έχεις καλύτερα να μην το προτιμήσεις. Είναι λίγο καλύτερο το nergetic σε κάποια εξαρτήματα, αλλά ούτως ή άλλως όταν μιλάμε για τόσο κοντινά ποσά και για 10 χιλ. πήγαινε-έλα, δεν έχει κανένα απολύτως νόημα η ποιοτική σύγκριση. Αν το θες για τη δουλειά σου, τότε αυτό σημαίνει πως τα περιφερειακά που ζητάς (σχάρα λασπωτήρες φως) χρειάζονται 100% και θα αναγκαστείς να τα αγοράσεις οπωσδήποτε αν δεν τα έχει ήδη το ποδήλατο. Οπότε απλά κανονίζεις το budget που έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trapper Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Σε ευχαριστώ πολύ για την βοηθεια!!! Σε αυτή την προσφορά μου βάζει μέσα και τα έξτρα και είναι και από μαγαζί (οπότε αν μου πάθει κάτι θα μπορεί να με εξυπηρετήσει καλύτερα). Αρα μάλλον για Ideal με κόβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Έχω ένα universal (μάρκα με έκαψες) 4 χρόνια τώρα, αγορά από Καρφουρ στα 70 ευρώ, με την κλασική συντήρηση πάει ακόμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.