kamui Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) http://www.public.gr/prod/sound-and-vision/tv/lcd-tv/15-26/samsung-sm-2333hd-23-lcd-tv-fullhd/prod474373/ 23" αρα TV- monitor. Να τονίσω είναι mpeg2!!! οπότε για όσους έχουν καβάντζα αποκωδικοποιητή ή την θέλουν για pc - gaming. Τελικά mpeg4 σύμφωνα με τον Constantine_raz παρακάτω. 167 ευρά Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2010 από kamui
Constantine_raz Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Κάνεις λάθος φίλε,κανονικότατα με όλα τα ψηφιακά και mpeg2 και mpeg4.Κάτοχος μοντέλου 2009.Πως απαντάτε με τόση σιγουριά ορισμένοι χωρίς να έχετε ιδέα...
koystado Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 μπορω να κάνω ταυτοχρονη χρήση και ως monitor και ως τηλεοραση?
kamui Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Κάνεις λάθος φίλε,κανονικότατα με όλα τα ψηφιακά και mpeg2 και mpeg4.Κάτοχος μοντέλου 2009.Πως απαντάτε με τόση σιγουριά ορισμένοι χωρίς να έχετε ιδέα... Λοιπόν χαίρομαι πολύ περισσότερο αν κάνω λάθος. Τότε είναι αρκετά καλή τιμούλα για 23 ίντσες. Δεν λέει κάτι στο site όπως και σε πολλά άλλα. Τελικά είδα από εδώ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.156566 που αναφέρει μόνο για mpeg2 Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2010 από kamui
kamui Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 μπορω να κάνω ταυτοχρονη χρήση και ως monitor και ως τηλεοραση? αν εννοείς κάτι σαν split screen δεν νομίζω αλλά καλύτερα ας απαντήσει το παλικάρι που την έχει
koystado Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 αν εννοείς κάτι σαν split screen δεν νομίζω αλλά καλύτερα ας απαντήσει το παλικάρι που την έχει οχι split screen αν μπορω πχ να κανω χρηση για pc και απευθείας να μπορω να δω τηλεοραση
kamui Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) οχι split screen αν μπορω πχ να κανω χρηση για pc και απευθείας να μπορω να δω τηλεοραση Αν και δεν σε πολυκαταλαβαίνω...εφόσον ενώσεις την κεραία της TV και τον υπολογιστή στην VGA ή DVI μετά από το κοντρόλ απλά επιλέγεις μεταξύ TV ή PC. δηλαδή με 1 κουμπί (ίσως 2) κάνεις εναλλαγή απευθείας μεταξύ των 2 χωρίς να πειράζεις καλώδια κλπ αν εννοείς αυτό. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2010 από kamui
koystado Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Αν και δεν σε πολυκαταλαβαίνω...εφόσον ενώσεις την κεραία της TV και τον υπολογιστή στην VGA ή DVI μετά από το κοντρόλ απλά επιλέγεις μεταξύ TV ή PC. δηλαδή με 1 κουμπί (ίσως 2) κάνεις εναλλαγή απευθείας μεταξύ των 2 χωρίς να πειράζεις καλώδια κλπ αν εννοείς αυτό. οντως δεν τον διατυπωσα σωστα...αλλα μου εδωσες την απαντηση που αναζητουσα απλως ηθελα να μάθω η εναλλαγή απο την tv στο pc και το αντιστροφο γινοτανε με καποιο απλό τρόπο
Constantine_raz Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Είναι πολύ καλή τηλεόραση/οθόνη,έχει καλή ανάλυση,φωτεινότητα,mpeg4 dcdr το μόνο μείον είναι λίγο το εκνευριστικό μενού της,καθ'ότι επίσης κάτοχος παλαιότερου μοντέλου samsung t240hd,το οποίο κατ'εμέ είχε καλύτερο interface,αλλά όχι mpeg4.Εγώ την είχα πάρει από multirama τότε κοντά 220 ευρώ αν θυμάμαι καλά,η προσφορά σε καλή τιμή φαίνεται και η εναλλαγή από tv σε pc είναι εύκολα μ ένα κουμπί (source) για ν απαντήσω στο φίλτατο.Απλά έχει δίκιο το παλικάρι γιατί ορισμένα e-shops δε γράφανε αν έχει Mpeg4.Πάντως για να μην ψάχνεστε επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά ότι έχει.Μάλιστα απ'όσο θυμάμαι δε το λέει ούτε στο κουτί γιατί απορούσας μέχρι που την άνοιξα και ηρέμησα.
esertas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Την χτύπησα. Ελπίζω να βγει καλή. Έχω LG από το 2004 19" που την είχα πάρει 430 ευρώ. Μάλλον θα είναι τρομερή η διαφορά τους.
bi171184 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Την χτύπησα. Ελπίζω να βγει καλή. Έχω LG από το 2004 19" που την είχα πάρει 430 ευρώ. Μάλλον θα είναι τρομερή η διαφορά τους. την εχω εδω και δυο χρονια περιπου και μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ικανοποιημενος..εχει mpeg-4(αν και η δικια μου εχει μεινει με mpeg-2 γιατι ηταν απο τα πρωτα κομματια που κυκλοφορησαν και χρειαζεται μια αναβαθμιση στο firmware).η τιμη ειναι εξαιρετικη για αυτα που προσφερει(269 την ειχα παρει τοτε),το μενου δεν θα το ελεγα δυσχρηστο,μαλλον απλο και βολικο..η εναλλαγη απο pc σε tv οπως προαναφερθηκε ειναι απλουστατη με το πατημα ενος πληκτρου...τελος το καλοκαιρι μου εβγαλε καποιες μερες μια εντονη,λεπτη μπλε καθετη γραμμη στα αριστερα της οθονης,αλλα απ'οτι καταλαβα ηταν συναρτηση καυσωνα-πολυωρης λειτουργιας.. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2010 από bi171184
kamui Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά μάλλον θέλει ψάξιμο η δουλειά http://www.public.gr/prod/sound-and-vision/tv/lcd-tv/38-/philips-47pfl3605h-47%22-lcd-tv-full-hd/prod320135pp/ 47αρα 594 ευρά (700 χαμηλότερη skroutz χωρίς μεταφορικά)
Anubis13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 http://www.public.gr/prod/sound-and-vision/tv/3d/sony-kdl-40hx800-40%22-lcd-tv-3d-led-full-hd-200-hz/prod470022pp/ Όπως και την σονυ περιπου 120 ευρω κατω απο το σκρουτζζ..Επιτελους προσφορες?
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 To θεμα ειναι αν τα εχουν διαθεσιμα, γιατι πριν καιρο που ειχα παει να παρω ενα netbook που ηταν σε πολυ καλη τιμη (και ελεγε διαθεσιμο η κατασταση στο σαιτ), δεν υπηρχε ουτε για δειγμα και το επαιζαν οι υπαλληλοι κινεζοι ή πραγματι δεν ηξεραν για την προσφορα κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα