Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls V: Skyrim


DrFreeman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχει κανείς πρόβλημα με επανεκινήσεις του υπολογιστή με την έκδοση του θείου;

Έχω δοκιμάσει τα πάντα και δεν μπορώ να καταλάβω τι τρέχει.

Και δεν καταλαβαίνω πως δεν με πετά απλά στην επιφάνεια εργασίας.

Σκάναρα και για ιούς και τίποτα.

 

Επίσης αν υπάρχει καμιά προσφορά για το γνήσιο γιατί στο steam ακόμη 50 ευρώ το έχουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Άμα δεν είναι 25 λίρες δεν έχει δωρεάν μεταφορικά οπότε μάλλον έρχεται στα ίδια.

Το κατάστημα δεν ξέρω αλλά μάλλον θα το τεστάρω.

Εν το μεταξύ δεύτερη φθηνότερη τιμή έχει το Electroworld, ενώ στο Πλαίσιο που το έχει 31,

πέρασα προχθές από το Athens Heart και το είχε 51.

Ε ρε Jumpo δονητής που σας χρειάζεται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοίτα μην περιμένεις τσάμπα μεταφορικά από Αγγλία. Αλλά και οι τιμές εδώ διαφέρουν επίσης.

 

Tesco χτες βράδυ που κοιτούσα, £19.21 είχε στο ράφι. (24.30 euro). Κοιτώντας online τόσο το πουλάνε από εκεί επίσης. (χωρίς ταχυδρομικά σε όλη την χώρα).

 

Asda (Wal-Mart) το έχει ακόμα £30.

 

Όταν το πήρα την ημέρα που βγήκε, πλήρωσα £18.99 στο Gamestation.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοίτα μην περιμένεις τσάμπα μεταφορικά από Αγγλία.

Το amazon UK στέλνει δωρεάν ελλάδα για παραγγελίες πάνω από 25 λίρες.

 

Αγόρασε το παιχνίδι στα 19.21 (που με τη διαφορά του φπα γίνεται 19.69), πρόσθε και ένα βιβλίο ή άλλο παιχνίδι με ~7 λίρες και είσαι έτοιμος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είδα κάτι παράξενο και θέλω να ρωτήσω αν το έχει προσέξει κανείς.

 

Πήρα το 1ο quest της Dark Brotherhood (mourning never comes αν θυμάμαι καλά)

 

 

και πήγα στο raldbthar να σκοτώσω τον Alain κάτι. Έχω παίξει 3-4 φορές αυτή την quest και πρώτη φορά πρόσεξα ότι το δωμάτιο δεν τελειώνει εκεί :P

 

Ανοίγω λοιπόν την πόρτα και πηγαίνω σε μια περιοχή με falmers.

post-84828-0-72963400-1346075304_thumb.jpg

Κάποια στιγμή φτάνω στο σημείο με τα γρανάζια και τον Dwarven Centurion που φαίνεται στην παραπάνω screenshot.

post-84828-0-23860800-1346075324_thumb.jpg

Αν σταθούμε μπροστά στην πόρτα που ήταν ο Centurion και κοιτάξουμε αριστερά, βλέπουμε την παραπάνω εικόνα. Τι είναι αυτό ? Παίζει κανένα ρόλο για την quest ?

post-84828-0-79852700-1346075341_thumb.jpg

Ένα από τα mods που τρέχω είναι το Khajiit Sense of Smell το οποίο εκτός από την νυχτερινή όραση που έχουν οι Khajiit σου δίνει και καλή όσφρηση. Έτσι όταν είναι ενεργοποιημένο, οι εχθροί φαίνονται κόκκινοι και οι φίλοι μπλε. Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπουμε μια μπλε σκιά σαν να είναι κάποιος μέσα στην τρύπα. Δοκίμασα να πηδήξω μήπως μπορώ να μπω στην τρύπα ή να μου δείξει ο cursor τι είναι το μπλε αλλά η τρύπα είναι ψηλά.

 

Έψαξα στο google για "raldbthar deep market hole", "raldbthar deep market cocoon" και άλλα τέτοια αλλά δεν μπόρεσα να βρω τίποτα. Επίσης ούτε στο uesp ούτε στο elder scrolls wiki αναφέρει κάτι εκεί που λένε για το quest.

 

Ίσως να είναι bug βέβαια μια και έχω κάμποσα mods απλά είπα μήπως το έχετε δει.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απο τετοιες τρυπες πεταγονται συνηθως falmers ή chaurus.αρα καποιο bug πρεπει να ειναι για να μην σου κανει attack

 

Ευχαριστώ για την απάντηση. Είχα προσέξει πολλές φορές κάτι μικρά χρυσά "παράθυρα" που ανοίγουν και βγαίνουν dwarven spiders αλλά δεν πρόσεξα ποτέ τρύπα με falmers και σε συνδυασμό με την μπλε φερομόνη δεν πήγε το μυαλό μου. Τόσο απλό ήταν τελικά και εγώ σκεφτόμουν ότι είναι κάποιος που πρέπει να τον σώσω ή κάτι τέτοιο :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

υπαρχει κανενας ελληνικος οδηγος για τα Mods ?

 

Να σου προτείνει δηλαδή ωραία mods ?

 

Αν ναι,

 

 

σε προηγούμενες σελίδες πολλά παιδιά αναφέρουν τι mods τρέχουν. Επίσης υπάρχουν πολλά κανάλια στο youtube όπως το Skyrim Mods που κάνουν review τα διάφορα mods και έτσι μπορείς να τα δεις πως είναι οπτικά.

 

Καλά mods είναι τα εξής:

 

[bugfix]

Unofficial Skyrim Patch: Ένα πακέτο που διορθώνει τα κέρατά του. Αν έχεις παίξει Baldur's Gate II είναι σαν το Gibberlings3 Fixpack.

 

[interface]

SkyUI: Αλλάζει interface όπως inventory, αγορές, πωλήσεις, κτλ. Θεωρείται το καλύτερο mod και το 1ο που πρέπει να βάλεις. Εγώ είχα βρει άθλιο το αρχικό Interface και απορώ τι σκέφτονταν όταν το έκαναν οπότε σώθηκα. Σε άλλους αρέσει το αρχικό και δεν μπορούν το SkyUI. Δες τις screenshots και αν σου αρέσει βάλε το.

Quality Map with Roads: Αλλάζει την φωτογραφία του χάρτη ώστε να περιέχει τους δρόμους. Πολύ βολικό για να βρίσκεις από που πρέπει να πας. Και τώρα καμμιά φορά μπλέκω με βουνά και δεν μπορώ να βρω από που να πάω σε μερικά δύσκολα μέρη αλλά γενικά με βόλεψε πάρα πολύ. Πριν το βάλω είχα μόνιμο το clairvoyance για να βλέπω που να πάω.

Categorized Favorites: Αντί για το κλασικό favorites μενού που τα έχει όλα χύμα και θες μια ώρα αν έχεις πολλά favorites, τα δείχνει σε κατηγορίες.

 

[Γραφικά/Ήχος]

Texture Pack Combiner: Το πιο γνωστό mod για καλύτερα γραφικά είναι το HD-2K. Το TPC είναι ένα "scriptάκι" που παίρνει τα καλύτερα γραφικά από το HD-2K και από άλλα mods και τα συνδυάζει. Πολύ όμορφα αποτελέσματα αν έχεις δυνατή κάρτα γραφικών και επεξεργαστή.

Διάφορα mods που αλλάζουν μαλιά, πρόσωπα, κτλ όπως Mjoll Facelift, A sexy Lydia, κτλ και κάνουν πιο όμορφες τις γυναίκες.

Όλα τα mods "Sounds of τάδε" που βάζουν ωραίους ήχους.

 

[Καλύτερη συμπεριφορά]

Convenient Horses: Μπορείς να βάλεις πανοπλία στα άλογα, να πηγαίνουν πιο γρήγορα, να είναι άτρωτα, μπορείς να σφυρίξεις και να έρθει το άλογο αντί να το ψάχνεις κτλ.

Dungeon Quest Awareness: Κάποιοι προορισμοί που είναι μέρος κάποιου quest έχουν στο όνομά τους στο χάρτη σε παρένθεση την πόλη που είναι το quest ώστε να ξέρεις να μην επισκεφτείς τον προορισμό πριν να πάρεις το quest και χαλάσει κάτι στο quest. Εδώ και καιρό έχουν φτιαχτεί τέτοιου τύπου bugs αλλά δεν είναι κακό να υπάρχει.

Harvest Overhaul: Αλλάζει τον τρόπο που δουλεύει το μάζεμα λουλουδιών ώστε να είναι πιο λογικός. Για παράδειγμα ενώ πας και κάνεις harvest σε ένα θάμνο με καμμιά 10αριά λουλούδια, το παιχνίδι σου δίνει μόλις 1 λουλούδι. Ενεργοποιώντας το παρόν mod θα δουλεύει πιο ρεαλιστικά το harvest.

Balanced Magic: Ξεκινάς το παιχνίδι με ένα iron dagger με 8 damage και στο τέλος με smithing καλύτερων daggers και διάφορα perks που ανεβάζουν το damage φτάνεις να κάνεις 200 damage. Στη μαγεία το μόνο που κερδίζεις με τα perks είναι να ξοδεύεις λιγότερη magicka. Με το παρόν mod αλλάζει ο τρόπος που λειτουργεί η μαγεία ώστε και τα spells να γίνονται πιο δυνατά όσο κερδίζεις levels.

Acquisitive Soul Gems ή Smart Souls: Διορθώνουν τη λειτουργία των soul gems. Στο κανονικό παιχνίδι μπορεί να τύχει να κάνεις soul trap ένα μικρό ζώο και η petty ψυχή του να μπει σε ένα grand soul gem που έχεις πληρώσει μια περιουσία για να το πάρεις. Τα δύο αυτά mods κάνουν την ίδια δουλειά και διορθώνουν αυτό το θέμα ώστε η κάθε ψυχή να μπαίνει μόνο στο soul gem που πρέπει.

Deadly Dragons: Αλλάζει την συμπεριφορά των δράκων στην αρμόζουσα στο όνομα δράκος. Τι σκατά δράκος είναι αυτός που τον σκοτώνουν 2 guards (που έχουν φάει arrow in the knee) με ένα hunting bow και iron arrows.

Khajiit Speak: Αλλάζει όλους τους διαλόγους του παίκτη στο 3ο πρόσωπο που χρησιμοποιούν οι Khajiit όταν μιλάνε (πχ "Ο J'Zargo θα πάει εκεί" αντί για "θα πάω εκεί")

Enchantment Cleanser: Επιτρέπει την αφαίρεση των enchantment από ένα όπλο διορθώνοντας μια από τις πιο χαζές συμπεριφορές του παιχνιδιού. Έχεις χαμηλό smithing και παίρνεις ένα όπλο και το κάνεις upgrade από απλό σε fine. Οποτεδήποτε αυξήσεις το smithing σου μπορείς να το ξανακάνεις upgrade σε καλύτερο level. Στο enchanting όμως άπαξ και βάλεις ένα enchantment τον ήπιες.

 

[Διορθώσεις σε Quest]

Thieves Guild Requirements: Όταν πάει κάποιος στο Riften, αμέσως του μιλάει ο Brynκάτι ακόμη και αν είναι μάγος ή οτιδήποτε. Με το παρόν mod θα μπορεί να γίνει μέλος μόνο αφού έχει ανοίξει ένα αριθμό κλειδαριών και έχει κλέψει ένα αριθμό ατόμων.

Archmage Tolfdir: Στο τέλος των quest του College θα γίνει archmage ο Tolfdir που είναι πιο σωστό. Το θέμα αρχηγού είναι λίγο γελοίο σε όλες τις factions. Υπάρχουν άτομα που είναι όλη τη ζωή τους μέλη και γίνεσαι αρχηγός εσύ που σε ξέρουν 4 μέρες (και αφού γίνεις αρχηγός, εξακολουθούν να σου φέρονται σαν τσιράκι και να σε στέλνουν σε χαμαλοδουλειές)

Boethiah for Good Guys: Επιτρέπει σε "καλούς" χαρακτήρες να τελειώσουν την quest.

The Paarthurnax Fix: Επιτρέπει τον διαφορετικό χειρισμό μιας quest.

 

[Ευκολίες]

Lockpick Pro: Εμφανίζει μια μπάρα με χρώματα που δείχνει σε πιο σημείο ανοίγει η κλειδαριά οπότε δεν χρειάζεται να ψάχνει ο παίκτης.

Weightless Items: Θέτει 0 ως βάρος για πολλά αντικείμενα όπως ingots, metals, dragon bones, κτλ ώστε να είναι πιο εύκολη η μεταφορά πολλών αντικειμένων (χρήσιμο σε όσους μαζεύουν dwarven metals για αύξηση του smithing).

Spend Dragon Souls for Perks: Σπάνια χρησιμοποιούμε όλες τις διαθέσιμες shouts και ανάλογα με το είδος παιξίματος μπορεί να χρησιμοποιούμε πολύ λίγες. Έτσι μπορεί οι παραπάνω dragon souls να χρησιμοποιηθούν για ξεκλείδωμα perks.

Training Per Level: Επιτρέπει τον ορισμό διαφορετικού μεγίστου αριθμού training από 5 κάθε level σε 1, 2, ..., 10, 15, κτλ.

Rich Merchants: Οι έμποροι έχουν περισσότερα χρήματα. Χρήσιμο σε όποιον μαζεύει (ή κλέβει) και πουλάει πολλά αντικείμενα.

Khajiit Sense of Smell: Προσθέτει μια ψιλοχρήσιμη δύναμη στους Khajiit να μυρίζουν τις φερομόνες των ατόμων που βρίσκονται κοντά και έτσι να ξέρουν που υπάρχουν εχθροί.

EzEs - Remove Enchanting Restrictions: Αφαιρεί τους φραγμούς στο enchanting οπότε μπορούν σε μια πανοπλία να μπει enchant που είναι για όπλο και αντίστροφα.

EzEs - Artifact Disenchanting: Επιτρέπει να γίνουν disenchant κάποια όπλα και πανοπλίες του παιχνιδιού που στο κανονικό παιχνίδι δεν γίνεται.

More Slots for Enchanting: Επιτρέπει όταν φτάσουμε 100% στο Enchanting την τοποθέτηση 4, 5, ..., 10 slots σε ένα αντικείμενο αντί για το αρχικό 2.

 

[Αντικείμενα]

Jaysus Swords: Προσθέτει μια πληθώρα νέων και πολύ όμορφων σπαθιών στο παιχνίδι.

Immersive Armors: Προσθέτει μια πληθώρα νέων armor.

Amulet of the Assassin: Ο παίκτης γίνεται αόρατος σε κατάσταση sneak μέχρι να ακουμπήσει κάποιο αντικείμενο ή να επιτεθεί. Ίδια συμπεριφορά με τη μία δύναμη που δίνει η Nocturnal.

Deacon's Dark Brotherhood Pack: Προσθέτει στο τέλος των quest της DB μια δυνατή armor και κάποια δυνατά όπλα.

Dark Brotherhood Calling Card: Προσθέτει μικρές κάρτες για να αφήνονται στα πτώματα που σκοτώνει ο assassin όπως πχ αυτές που άφηνε στην ταινία ο Joker. Χαζομαρούλα αλλά καλό για RP :)

 

[Quests]

Arise Chapter 1 - The Black Sacrament: Προσθέτει μία ας πούμε quest. Πας σε κάποια υπάρχοντα σημεία στον χάρτη με δύσκολους εχθρούς και βρίσκεις τμήματα μιας armor. Σε επόμενες εκδόσεις του mod θα μπει παραπάνω περιεχόμενο.

Masters of Death - Rise of the Brotherhood: Προσθέτει νέο περιεχόμενο όπως quests, followers, πανοπλία, crafting για βόμβες, κτλ

Moonpath to Elsweyr: 100mb με νέες quest, νέους εχθρούς, κτλ.

 

[Μεγάλες αλλαγές]

SkyRE: Αλλάζει ριζικά τον τρόπο που λειτουργούν σχεδόν τα πάντα στο παιχνίδι.

Path of Shadows: Αλλάζει ριζικά τον τρόπο που λειτουργούν όσα έχουν σχέση με stealth.

 

Όλα τα παραπάνω μπορείς να τα βρεις στο nexusmods. Φυσικά υπάρχουν εκατοντάδες άλλα mods που μπορεί να είναι καλά απλά αυτά έχω δει ότι παίζουν καλά και ήξερα να εξηγήσω τι κάνουν.

 

 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μερικα ακομα που πιστευω ειναι must

 

 

SkyRealism - Simple Save System: για πιο πολλα autosaves etc http://skyrim.nexusmods.com/mods/21695

 

OCCUPY SKYRIM - OCS: πιο πολλα npc,βλεπεις πολεμο! http://skyrim.nexusmods.com/mods/12479

Warzones- Civil Unrest: battlefields for skyrim http://skyrim.nexusmods.com/mods/9494

 

Lush Grass: καλυτερο χορτο no perfomance loss http://skyrim.nexusmods.com/mods/3288

Lush Trees: καλυτερα δεντρα http://skyrim.nexusmods.com/mods/3385

Static Mesh Improvement Mod - SMIM: καλυτερα γραφικα για πολλα πραγρματα ingame χωρις perfomance loss http://skyrim.nexusmods.com/mods/8655

 

Deadly Dragons: πιο πολλοι και πιο δυσκολοι δρακοι http://skyrim.nexusmods.com/mods/3829

Dragons Diversified: κιαλλοι δρακοι http://skyrim.nexusmods.com/mods/13930

ASIS: δυσκολοτερα και πιο εξυπνα npc και μαχες http://skyrim.nexusm...com/mods/18436/

 

Categorized Favorites Menu Config - Major Mod Compatibility - SkyRe and more: οτι λεει το ονομα του http://skyrim.nexusmods.com/mods/18955

Better Fast Travel - Carriages and Ships: οτι λεει το ονομα του http://skyrim.nexusmods.com/mods/15508

More Hotkeys Please SKSE BETA: οτι λεει http://skyrim.nexusmods.com/mods/21530

ThuuMic - Use your mic for dragon shouts: οτι λεει http://skyrim.nexusmods.com/mods/5626

Predator Vision - Vampire and Werewolf: καλυτερο nightvision+ακομα ενα vision http://skyrim.nexusm...com/mods/22274/

Secondary Locations Map Markers v1_3: οτι λεει http://skyrim.nexusmods.com/mods/14976

Realistic Ragdolls and Force: οχι ποια σωματα 500 μετρα πισω απο ενα μαγικο http://skyrim.nexusmods.com/mods/601

θα βαλω και μερικα ακομα αργοτερα

 

 

 

 

να και μερικα quests dungeos etc

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...