Προς το περιεχόμενο

Amazon.co.uk Black Friday Daily Deals

alexx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

To περιμενα εδω και 5-6 μερες αφου ειχαν στειλει e-mail, αλλα ειναι τοσο μαπα το καρπουζι τελικα που δεν λεει μια!

Ουτε στο Πλαισιο τοση ιστορια!:

Βγαινει μια Lightning Deal και πριν εμφανισει τιμη προσφορας, σε δευτερολεπτα (αν οχι δευτερολεπτο) παει sold out. Πρεπει να ειναι ενα τεμαχιο αφου απο το 0% το claim παει ξαφνικα στο 100%. Ρε ποσο μπροστα ηταν το Πλαισιο!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αν δειτε τα σχολια τα εχουν παιξει ολοι με το θεμα!

• Moderators
Δημοσ.

Ναι αλλα δεν εχει καμια σχεση με οσα ειχες πει εκει περι paypal κλπ. Δεν ειναι δειγμα ερασιτεχνισμου το οτι δεχεται visa και οχι paypal, το αντιθετο θα ελεγα.

Και αυτο που συζηταμε εδω δεν ειναι θεμα ερασιτεχνισμου, αλλα πονηριας και "απατης".

Δημοσ.

Μην ξεχνάμε όμως ότι πολλά μαγαζιά ελληνικά με "λαθάκια" στις σελίδες τους και υποτιθέμενες προσφορές δικαιολογήθηκαν για τα "λάθη" αυτά ή τα δικαιολόγησαν κάποιοι άλλοι συμφορουμίτες λόγω του ερασιτεχνισμού τους. Ότι είναι καινούργιοι, ότι το σύστημα τους έχει bug κλπ κλπ. Πάντως για εμένα το ότι δεν έχει Paypal το Amazon και βασίζεται σε σύστημα Visa κλπ είναι σημαντικό μείον του και δείγμα του ερασιτεχνισμού του, συν την πονηριά και απάτη από τις Black Friday Daily Deals. Πως λοιπόν να προστατευτείς από αυτά όταν δεν έχεις τις ασφαλισμένες συναλλαγές Paypal ;

Δημοσ.

φετος η μαυρη παρασκευη ειναι στις 26/11. Τα περισσοτερα μεγαλα μαγαζια και ιδιαιτερα τα αμερικανικα θα εχουν πολυ καλες προσφορες οποτε γενικα αξιζει ενα ψαξιμο...

Δημοσ.
Μην ξεχνάμε όμως ότι πολλά μαγαζιά ελληνικά με "λαθάκια" στις σελίδες τους και υποτιθέμενες προσφορές δικαιολογήθηκαν για τα "λάθη" αυτά ή τα δικαιολόγησαν κάποιοι άλλοι συμφορουμίτες λόγω του ερασιτεχνισμού τους. Ότι είναι καινούργιοι, ότι το σύστημα τους έχει bug κλπ κλπ. Πάντως για εμένα το ότι δεν έχει Paypal το Amazon και βασίζεται σε σύστημα Visa κλπ είναι σημαντικό μείον του και δείγμα του ερασιτεχνισμού του, συν την πονηριά και απάτη από τις Black Friday Daily Deals. Πως λοιπόν να προστατευτείς από αυτά όταν δεν έχεις τις ασφαλισμένες συναλλαγές Paypal ;

Αν κατάλαβα καλα συγκρίνουμε τον ερασιτεχνισμό και την επισκεψιμότητα ορισμένων ελληνικών eshop με αυτήν του amazon?

Εξάλλου το Paypal ανήκει στην ebay αν δεν κάνω λάθος που είναι άμεσος ανταγωνιστής του amazon!!!

Έχω ψωνίσει πάρα πολλές φορές από amazon(.co.uk) και thehut, είτε απευθείας είτε μέσω marketsale... ούτε 1 φορά δεν υπήρξε κάποιο σοβαρό πρόβλημα, με εξαίρεση καθυστέρηση αποστολής της 2ης παραγγελίας μου που είχα κάνει την οποία μου την ξαναέστειλαν χωρίς καμμία χρέωση!!!

Δημοσ.

Όταν όμως έχει συμπεριφορές σαν ορισμένα ελληνικά μαγαζάκια, τότε δικαιολογημένα γίνεται η σύγκριση. Εντάξει μάλλον δεν είναι στην κατάντια των ελληνικών αλλά κάνει και το Amazon μερικά. Για παράδειγμα σήμερα μου έχει σπάσει τα νεύρα γιατί δεν μπορεί να πάρει τα χρήματα για παραγγελία από Αγροτική Visa. Αν δεν έχει Paypal γιατί είναι του ανταγωνιστή, ας είχε καλύτερο σύστημα πληρωμής ή σύστημα σαν το Paypal, π.χ. Payzon, άντε του βρήκα και όνομα !

Δημοσ.

+1 στο amazon

Παρέλαβα σήμερα το πρωί σπίτι μου με κούριερ (χωρίς έξοδα αποστολής) το wii Black μετά από ΔΥΟ (2) !!! εργάσιμες :)

Τιμή αγοράς 60 Ευρώ B)

Δημοσ.

+1 στο amazon

Παρέλαβα σήμερα το πρωί σπίτι μου με κούριερ (χωρίς έξοδα αποστολής) το wii Black μετά από ΔΥΟ (2) !!! εργάσιμες :)

Τιμή αγοράς 60 Ευρώ B)

γουατ; wii με 60 ευρα; λινκ λινκ λινκ

Δημοσ.

πωπω... εφαγα πικρα τώρα... δεν το πήρα χαμπαρι και δεν το εκτιμώ ιδιαίτερα το amazon γιατι μου "εφαγε" μια δωροεπιταγη 25$ χωρίς να ψωνίσω τίποτα και για αγνωστο λόγο χωρίς εξηγησεις... ελπίζω να ξαναβγάλουν καμια τέτοια προσφορά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...